Ny Galaxy S23 Ultra läcka jämför kvalitet

(*7*) Det finns en ny Samsung Galaxy S23-läcka att rapportera – och den här gången jämfördes en bild som ska ha tagits med S23 Ultra med liknande ögonblicksbilder tagna på Samsung Galaxy S22 Ultra och Google Pixel 7 Pro.

(*7*)Detta kommer från den välkända tipsaren Ice Universe (Öppnas i en ny flik) (via Notebookcheck (Öppnar i en ny flik)), som ursprungligen postade en serie med tre förstorade foton av pumpor utan att namnge telefonerna. , och ber om röster för att ta reda på det. Vilken av bilderna var bäst?

(*7*) Galaxy S23 Ultra vann omröstningen och slog ut årets Ultra Edition och Googles senaste flaggskepp, men du kan själv bestämma vilken du föredrar. Bilden som uppenbarligen tagits av en Galaxy S23 Ultra-telefon ser verkligen mer detaljerad och levande ut.

Kameraspecifikationer

(*7*) Vi har redan sett ett annat foto från samma läckare som tros vara av Samsung Galaxy S23 Ultra, så det ser ut som att Ice Universe kunde få en enhet tidigt – telefonen förväntas inte lanseras. till februari 2023.

(*7*)Detta betyder att Samsung fortfarande har gott om tid på sig att justera fotooptimeringsalgoritmerna i S23-telefonerna för att säkerställa att bilder och videor blir så bra som möjligt (i själva verket fortsätter detta vanligtvis efter att en ny release släpps). telefon).

(*7*) Vi förväntar oss att Galaxy S23 Ultra-utgåvan kommer med en bakre kamera med tre linser som inte är alltför olikt Galaxy S22 Ultra, även om funktionerna för fotografering i svagt ljus sägs vara avsevärt förbättrade.

Analys: Kamerorna blir bättre

(*7*) De bästa telefonerna från 2022, inklusive iPhone 14 Pro och Google Pixel 7 Pro, kan ta fantastiska bilder – bilder av en kvalitet som du knappt skulle tro när kameror först fästes på baksidan av smartphones. .

(*7*) Dessa kameror blir dock hela tiden bättre, och det är tack vare förbättringar inom två områden: hårdvara (de faktiska sensorerna inuti telefonerna) och mjukvara (hur telefonen tolkar och bearbetar informationen den tar emot).

(*7*)Google är kanske mest känt för hur dess algoritmer kan skapa briljanta ögonblicksbilder även med icke-avancerade kamerasensorer, men andra telefontillverkare är också upptagna med att förbättra sin kodbas, inklusive Samsung.

(*7*) Det är därför vi måste reservera oss för bedömningen av Galaxy S23 Ultra-kameran tills vi kan testa den: kamerans specifikationer ensamma kommer inte att berätta hela historien, även om huvudsensorn ser en stor stöt fram till nu 100 MP-märke.

Dela detta