Den bästa kryptovalutan att köpa idag 24 november D2T

Kryptomarknaderna är mer eller mindre i limbo, eftersom stora kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, Binance Coin och Ripple visar små uppgångar under de senaste 24 timmarna, medan de förra veckan minskade något.

Samtidigt har det totala kryptomarknadsvärdet stigit nästan 1% under de senaste 24 timmarna och ligger för närvarande på 834 miljarder dollar. Den totala kryptomarknadsvolymen under de senaste 400 timmarna har minskat med 24 % till 13 miljarder dollar, medan Bitcoin har ökat med 52 % under det senaste dygnet och för närvarande handlas till ett lågt medianpris på 670 0,63 dollar.

Solana, som har upplevt intensiv volatilitet på en massiv nedåtgående bana sedan FTX-kollapsen, ligger på 14,36 €, en ökning med 3,41 % under de senaste 24 timmarna.

1669326194 144 Den bästa kryptovalutan att köpa idag 24 november D2T

I andra nyheter har Binance gått in för att bjuda på den tidigare kryptolångivaren Voyager nu när FTX är ur bilden.

I en intervju bekräftade Binance USA:s VD "CZ" Zhao att företaget skulle lägga ett nytt erbjudande för kryptovalutalångivaren Voyager. Han sa att detta beslut togs för att "FTX inte längre kan uppfylla detta åtagande."

Efter Voyagers konkurs framstod FTX som favoriten att förvärva långivaren för första gången, medan Binances initiala erbjudande var framgångsrikt. CZ klargör: "Jag tror att USA:s nationella säkerhetsproblem var rykten som spreds av FTX."

Även om det kan vara riskabelt att köpa kryptovalutor med liten tillväxtpotential på kort till medellång sikt på grund av rådande marknadsförhållanden, kan kryptovalutor som SOL som redan har lidit stora förluster vara ett alternativ att överväga om den bredare marknaden fortsätter att röra sig i sidled. . DASH kan också vara ett bra köp när det väl tar tag efter en ny pump. Samtidigt erbjuder presale-tokens som D2T, TARO och RIA möjligheten att dra nytta av framtida tillväxt.

Trade Dash 2 (D2T)

Dash 2 Trade är en banbrytande social handels- och kryptoanalysplattform som tillåter användare att hitta de bästa affärerna för vilken valuta och tidsram som helst. Plattformen, som för närvarande är i förköp, kommer att lanseras under första kvartalet 2023 och kommer att erbjuda viktiga verktyg för handlare att spåra och analysera prisrörelser, nyheter och marknadssentiment för olika valutor.

Besök Dash 2 Trade Now

RUSA

Efter en stor pump den 22 november som skickade upp kryptovalutor med 37 % vid ett tillfälle till 43,59 €, gick Dash in i en konsolideringsfas då det bildade ett hausseartat vimpelmönster.

Vissa spekulationer tyder på att priserna kan ha ökat på grund av kryptovalutans anonyma karaktär och dess potentiella användning för onlinespel under fotbolls-VM. Oavsett orsak, om Dash visar ett avgörande avbrott över €44, kan det betraktas som ett kortsiktigt köp, med ett rimligt prismål på €47.

Robot Age (TARO)

Projektet är en metavers värld där grundarna försöker skapa en miljö i sandlådestil. Detta innebär att det kommer att finnas olika förmåner och upplevelser tillgängliga i världen för spelare att dra nytta av.

Projektet kommer initialt att sälja den inhemska €TARO-tokenen för att hantera den globala ekonomin. De kommer sedan att sälja tomter och robotkaraktärer som NFT. €TARO kan användas för olika transaktioner runt om i världen, såsom köp, spel- och evenemangsbiljetter etc.

NFT-roboten kommer att vara användarens karaktär i spelet, medan terrängen kommer att tillåta användare att bygga tillgångar, bryta €TARO, bygga digitala byggnader, skapa spel och mer. Projektets lättanvända verktyg kommer att tillåta användare att skapa tillgångar i RobotEra-metaversen utan någon kodningskunskap.

Världen har också "spela för att vinna"-element, där spelare kan tjäna €TARO genom att utföra uppgifter.

Besök RobotEra nu.

Vänster (VÄNSTER)

Som ni säkert vet föll Solana efter FTX-fiaskot, där FTX sålde sina stora myntinnehav för att stödja FTT-priset, medan spekulationer om hur Solana skulle överleva utan börsstöd ytterligare försvagade dess värde.

Det är mycket möjligt att Solana har nått sin botten och kan bygga tillräckligt med fart härifrån för att nå 50% retracement-nivån för sin ATH runt 20 €. Det finns dock ingen garanti för att bara för att det för närvarande är ned 95% från sin ATH så är det för närvarande ett solidt köp.

Cavaria (RIA)

Det finns för närvarande mycket förväntan kring Cavaria: Duels of Eternity, en kryptospelplattform som först tillkännagavs 2022. Plattformen kombinerar handelskort med icke-fungibla token (NFT) med metaversen för att skapa en uppslukande och spännande upplevelse för spelare.

I Calvaria köper spelare NFT-kort och använder dem för att bygga strategilekar. Målet är att få en kortlek för att tävla mot andra spelare och vinna, varefter de får polletter i gengäld. Med sin unika kombination av spelelement är Calvaria säkerligen ett av de mest populära spelen!

Calvaria, ett gratisspel, bryter formen av betalda spel genom att ge spelare NFTs när de går med. Därför behöver spelare inte ekonomiska resurser eller teknisk kunskap för att spela.

Besök Calvaria nu

Dela detta