Accidental Steam Listing Leaks Star Wars Jedi: Survivor Releasedatum

Accidental Steam Listing Leaks Star Wars Jedi: Survivor Releasedatum

Mer än tre år efter lanseringen av Star Wars Jedi: Fallen Order på PC och konsoler 2019, väntar Star Wars-fans och -spelare ivrigt på uppföljaren till spelet som kommer att släppas 2023.

Ursprungligen bekräftad för produktion under Star Wars Celebration i maj, Star Wars Jedi: Survivor förbereder sig nu för att dyka upp på The Game Awards 2022 (öppnas i en ny flik). I en tweet på måndagen tillkännagav utgivare EA planer på att släppa en första titt på uppföljarens spelupplägg under fredagens evenemang i spännande nyheter för fans som ivrigt väntar på 2019:s uppföljare till Fallen Order.

Och strax efter dök en läckt lista upp på Steam som tyder på att vi kan få se The Last Jedi Adventure mycket tidigare än väntat, med den oavsiktliga noteringen som till synes bekräftar ett releasedatum i mars.

Steam-lista läckte enligt uppgift för Star Wars Jedi: Survivor

(Bildkredit: Twitter: @Wario64)

Förbeställningsdetaljer och en synopsis läckte också ut med listningen, och retade nya Force-förmågor, nya planeter och större områden att utforska.

Den ännu obekräftade synopsisen erbjöd vidare en olycksbådande varning för en hotande "dark times shutdown", som potentiellt kunde sätta huvudpersonen Cal Kestis på kollisionskurs med kraftfullare Sith och ett eventuellt framträdande av kejsaren själv i serien.

Förbeställ information om en påstådd läckt Steam-lista för Star Wars Jedi: Survivor

(Bildkredit: Twitter: @Wario64)

Naturligtvis, ända sedan den oavsiktliga noteringen uppmärksammades, har Star Wars Jedi: Survivors hemsida på Steam mörklagt alla inkriminerande detaljer, vilket tyder på att Survivors releasedatum helt enkelt "kommer snart".

Star Wars-fans blev glatt överraskade med släppet av Fallen Order 2019, och utvecklarna Respawn Entertainment hittade en vinnande formel som blandar inslag av Soulsborne, Metroidvania och RPG-stil. Star Wars Jedi: Fallen Order utspelar sig i det välbekanta Star Wars-universumet, men erbjuder helt nya syner, ljud och upplevelser för Jedi-fans, och Star Wars Jedi: Fallen Order har äntligen lagt den perfekta grunden för en spännande ny serie som fansen ser fram emot att fortsätta med nästa. Jedi : Överlevande. .

Och om läckan av Jedi: Survivor-annonserade releasedatum visar sig vara korrekt, behöver fansen inte vänta för länge för att se om uppföljaren lever upp till deras hype.

Tyvärr har det nya inlägget redan bekräftats som en exklusiv titel för nästa generation, vilket innebär att spelare som fortfarande är beroende av en PS4 eller Xbox One kommer att behöva trycka på en uppdatering innan släppdatumet för att få tag på den. hon.