Det är inte mycket tid kvar tills Halo Infinites samarbetskampanj äntligen kommer, men tack vare en ny läcka har vi en klar uppfattning om hur det fungerar.

Med ett samarbetsbeta-test av Halo Infinite som för närvarande pågår för Halo Insiders, har en deltagare känd som Foxie117 tydligen läckt den här videon av det första testet. Upptäckt av en användare som är för oförskämd för att nämna direkt på r/GamingLeaksAndRumours (öppnas i en ny flik), lade Foxie117 upp tre videor på YouTube, som inte sågs allmänt förrän tre veckor senare.

Detta har sedan dess verifierats som äkta av r/HaloLeaks, och det är inte svårt att se varför. Med online-samarbetsspel för Halo Infinites öppningsuppdrag, utforskning av den öppna världen och vapenövningar verkar allt gå smidigt. Du kan hitta dem på Foxie117s YouTube-kanal (öppnas i en ny flik), men eftersom dessa videor med största sannolikhet kommer att tas bort senare har vi även tagit med några skärmdumpar nedan.

Det har kommit länge

Många var besvikna över att Halo Infinite inte startade med en samarbetskampanj i december. Sedan Halo: Combat Evolved har varje huvudlinje inkluderat det. Samtidigt finns det mycket att göra i Halo Infinites multiplayer, men det är inte samma sak.

Det lönar sig att hålla förväntningarna i schack här. Denna läcka erbjuder en begränsad titt på co-op-spel, och eftersom detta inte är den slutliga versionen, kommer det troligen att behövas ytterligare finjusteringar innan release. Ändå, om dessa läckta bilder är någon hjälp, kommer utvecklaren 343 Industries att erbjuda exakt vad spelare letar efter. Jag kan inte vänta med att dyka med en vän.

Tidigare var samarbetskampanjen planerad att komma tillsammans med den stora Halo Infinite-uppdateringen som startade säsong 2, även om utvecklaren 343 Industries till slut försenade denna funktion. Just nu siktar online co-op på en release i augusti, men den som letar efter ett lokalt alternativ för två spelare bör vänta till november. Även om det är senare än väntat antar jag att Halo-fans har mycket att se fram emot i sommar.

Dela detta