iPhone SE 3 kan vara år borta

Alla tecken tyder på att iPhone SE 3 kommer att landa snart, med det troliga datumet den 8 mars då Apple är värd för årets första evenemang, och nu pekar en ny iPhone SE 3-läcka på ett tillkännagivande igen i mars, samt några ytterligare detaljer .

Källan till den här senaste läckan är Ming-Chi Kuo, en respekterad analytiker som väldigt ofta har rätt i Apples information. I en tweet hävdade han att iPhone SE 3 skulle gå i massproduktion i mars, vilket skulle fungera för ett tillkännagivande i mars, men kunde också tyda på att det kanske inte kommer ut i butik förrän i april.

Tydligen finns det också massor av enheter att producera, med Kuo säger att Apple förväntar sig att leverera runt 25-30 miljoner enheter av iPhone SE 3 bara i år. Det tyder på att Apple förväntar sig att den kommer att bli ännu mer populär än iPhone SE (2020), som levererade 24,2 miljoner enheter under sitt lanseringsår enligt Omdia (via WCCFTech).

(*3*)Några förutsägelser för den kommande nya iPhone SE:1. Massproduktion den 22.2 mars. Beräknade leveranser på 25-30 miljoner enheter 2022.3. Lagring: 64/128/256GB.4. Stöd för A15 och 5G (mmW och under 6GHz).5. Box: vit, svart och röd.6. Formfaktordesign liknande den nuvarande SE 4 mars 2022

Se mer

Så varför denna växande popularitet? Tja, de viktigaste förändringarna i denna modell verkar vara tillägget av 5G och en ny snabb A15 Bionic-kretsuppsättning (som du också hittar i iPhone 13-sortimentet).

Det här är två stora uppgraderingar, och de som vi har hört talas om tidigare, men 5G kommer sannolikt att vara den verkliga drivkraften för försäljningen, eftersom det förmodligen är den i särklass billigaste iPhone med 5G.

Kuo säger förresten att iPhone SE 3 kommer att stödja mmWave och Sub-6Ghz 5G, vilket betyder att den kommer att kunna ansluta till fler 5G-nätverk och -band än om den bara hade stöd för 5G. Det ena eller det andra, även om alla i världen kommer att göra det. att få en version med stöd för båda är oklart.

Slutligen föreslår Kuo att inget annat kommer att förändras, med SE 3 som har samma design som den nuvarande modellen och samma lagringskapacitet (64GB, 128GB och 256GB). Även färgerna kan vara desamma, med telefonen till synes i nyanser av vitt, svart och rött.

Analys: En storsäljare, men förmodligen inte Apples storsäljare för året

Lika stor säljare som iPhone SE 3 är, kommer den sannolikt att försämras av minst en annan iPhone baserat på dess tidigare form.

Året Apple levererade 24,2 miljoner enheter av iPhone SE (2020), till exempel, levererade man också 64,8 enheter av iPhone 11. år, istället för att lanseras under detta, men å andra sidan, många människor som ville ha den skulle ha köpt den året innan den släpptes.

Trots det levererade den mer än dubbelt så många enheter som iPhone SE (2020), så vi förväntar oss att det är en liknande historia med en eller flera av iPhone 13-modellerna.

iPhone 14-serien kan visa sig vara ännu mer populär, med tanke på rykten om en ny design av Pro-modellerna, men med tanke på att de sannolikt inte kommer fram förrän i september, är det osannolikt att de kommer att sälja mer än Apples budgettelefon i år.

Dela detta