Warner Bros. Games har meddelat att dess kommande rollspel, Harry Potter, kommer att försenas igen, denna gång endast för ägare av nästa generations konsoler.

Tillkännagav via den officiella Twitter-sidan (öppnas i en ny flik), Hogwarts Legacy har försenats på PS4, Nintendo Switch och Xbox One för att tillåta utvecklaren Avalanche Software att "leverera den bästa möjliga spelupplevelsen på alla plattformar."

Hogwarts Legacy är fortfarande planerad att lanseras på PS5 och Xbox Series X|S den 10 februari 2022, men de som planerar att spela på PS4 och Xbox One måste vänta till den 4 april, medan Nintendo Switch-spelare inte har i dina händer . dess. spelet till 25 juli.

Detta är andra gången som Hogwarts Legacy skjuter tillbaka sitt planerade släppdatum, med Harry Potter-spelet i öppen värld som ursprungligen var planerat att släppas i slutet av 2022.

Hogwarts Legacy kommer att släppas den 4 april 2023 för PlayStation 4 och Xbox One och den 25 juli 2023 för Nintendo Switch. Teamet är angelägna om att ge dig spelet och vi vill ge dig den bästa möjliga spelupplevelsen på alla plattformar. 13 december 2022

Se mer

dröj inte längre

Hogwarts arv

(Bildkredit: Warner Bros.)

Utspelar sig hundra år före händelserna i böckerna och deras filmatiseringar, Hogwarts Legacy öppnar dörrarna till den prestigefyllda trollkarlsskolan och presenterar en helt originell berättelse. Harry och hans vänner finns ingenstans att se, inte ens en glimt i ögat på deras farfars- och morföräldrar just nu, så det lämnar utrymme för dig, den nya häxan eller trollkarlen i stan, att komma på ett namn till dig själv. I dessa heliga salar. Visst, vi kommer inte att kunna spela Quidditch, men den officiella trailern för spelet som avslöjades under en State Of Play-showcase tidigare i år ger oss mycket att bli upphetsad över i detta vidsträckta RPG i öppen värld som lovar förgrenade uppdrag, förbjudna förbannelser och ett spännande mysterium att lösa.

Tyvärr är de senaste förseningarna från nästa generation inte nya, eftersom Hogwarts Legacy redan har upplevt en skrämmande försening som flyttade fokus från slutet av 2022 till början av 2023. Där nuvarande generations konsol- och PC-spelare kommer att få 72 timmars tidig åtkomst med ditt köp av Deluxe Edition av spelet, detsamma gäller inte tidigare generationens användare. Oavsett om du köpte standard- eller Deluxe-versionerna, har du tillgång den 4 april. Detta är enligt Hogwarts Legacy FAQ-sida (öppnas i en ny flik).

Om du planerade att spela på din Switch, måste du vänta ytterligare fem månader på att ditt acceptbrev kommer fram i juli 2023. Men hallå, vad är några månader till när du redan väntar i 25 år?

Förseningen kan göra vissa Harry Potter-fans besvikna eftersom genom att flytta släppdatumet för bara en del av communityn, finns det en större risk att spelare i senare generationer kommer att få upplevelsen förstörd av sina kamrater i den nuvarande generationen. Dessutom, eftersom du alltid kan avbryta din förbeställning, finns det en chans att missnöjda fans kommer att ge ut sitt missnöje med sina plånböcker, särskilt om det inte längre finns en viktig anledning att spendera de extra pengarna på Deluxe-versionen. .

Dela detta