Siguen posibles spoilers av The Witcher: Blood Origin.

The Witcher: Blood Origin-stjärnan Minnie Driver har föreslagit att hon inte kommer att dyka upp i säsong 3 av Netflix huvudserie Witcher.

Driver pratade exklusivt med TechRadar under spin-off-showens turné i Storbritannien och försökte tona ner rapporter om att hans karaktär, Seanchaí, skulle ta steget till huvudserien, med början med säsong 3 av The Witcher.

I Blood Origin är Driver's Seanchaí en formskiftande berättare som kan korsa tid och rum. Dessa förmågor gör det möjligt för den mystiska krönikören att resa till olika världar och tidsperioder och berätta sedan länge bortglömda historier för specifika individer när han går. Genom att göra det har Seanchaí kraften att vägleda olika världar (och deras raser) på en annan väg, en väg som förhoppningsvis kommer att leda till en bättre framtid för alla.

Med tanke på Seanchaís förmåga att resa i tiden tror fans av Netflixs live-action Witcher-serie att det bara är en tidsfråga innan Drivers karaktär går över till huvudserien. När allt kommer omkring interagerar Seanchaí med fan-favoritkaraktären Jaskier (Joey Batey) i Blood Origin, så spinoff-serien satte prejudikatet för hans uppgörelse med andra Witcher-karaktärer i framtiden.

Men när vi frågade Driver om hon kunde bekräfta om hon skulle dyka upp i The Witcher säsong 3, är det förståeligt att den Oscar-nominerade var försiktig med vad hon sa.

"Nej, jag menar, det skulle jag gärna!" Driver svarade på frågan om han kunde säga om han var med i säsong 3. "Det finns mycket hemlighetsmakeri kring showen, bara för att skaparna vill ge fansen den bästa möjliga upplevelsen när de ser den. Jag deltog inte i de diskussionerna."

Välkommen till vår klan, Minnie Driver! Vi ser fram emot att se dig på fastlandet. pic.twitter.com/9yVSeuT2i824 september 2022

Se mer

Det är naturligt att anta att Drivers svar är en pr-tirad. Som hon sa, med tanke på hemlighetsmakeriet kring Netflixs Witcher-serie, skulle det inte vara rättvist för en av de bästa fanbaserna av Netflix-program att bekräfta sitt engagemang vid denna tidpunkt. Ändå har inspelningen av The Witcher säsong 3 avslutats (seriens tredje säsong kommer under andra kvartalet 2023), så Driver vet om hennes karaktär är en del av processen, även om hon och Netflix inte vill avslöja det än. .

Även om hon inte direkt kunde svara på den frågan, avslöjade Driver att hon skulle vara öppen för att återuppta sin roll som Seanchaí i en annan säsong av The Witcher eller till och med i sitt eget spin-off-projekt. Om Seanchaí spelar i sin egen Netflix-produktion, finns det en Witcher-karaktär som särskilt Driver också skulle vilja interagera med.

"Dejta Geralt skulle vara fantastiskt," avslöjade Driver. "Men ja, jag älskar den här världen och den här karaktären. Jag älskar att han kan hamna i riktigt farliga situationer, röra sig genom det här landskapet och sedan byta form.

"Jag tycker att idén om att vara storykeeper är så djup och magisk att jag verkligen skulle älska att se henne nå ut till andra karaktärer och hjälpa dem med deras berättelser i den här världen. Men vi får se vad som händer. det kommer att hända."

Om Driver's Seanchaí inte dyker upp i The Witcher säsong 3, kommer han inte att interagera med Henry Cavills enormt populära tolkning av Geralt of Rivia. Cavill kommer att lämna den framgångsrika Netflix-serien när säsong 3 har premiär, med Liam Hemsworth som tar över rollen som Geralt i The Witcher säsong 4 och senare.

Fansen reagerade argt på nyheterna och gick så långt att de startade en petition på Change.org (öppnas i en ny flik) för Netflix att sparka seriens författare och behålla Cavills tjänster. Som svar på Cavills avgång sa The Witcher showrunner Lauren Hissrich exklusivt till TechRadar att hon "fullständigt förstår" fansens oro över Cavills avgång, men hoppas att fanbasen stannar kvar och tittar på vart live action-serien är på väg.

Medan vi väntar på att Blood Origin och The Witcher säsong 3 ska komma (Blood Origin visas på Netflix den 25 december), ta reda på hur du läser The Witcher-böckerna i ordning. Du kan också lära dig om The Witcher 4, nästa bidrag i CD Projekt REDs videospelsanpassning av Andrzej Sapkowskis fantasyromanserie.

Dagens bästa Netflix-erbjudanden

(öppnas i en ny flik)netflix (öppnas i en ny flik)netflix (öppnas i en ny flik)

Dela detta