BOQ7DDNA3FBHTOLSBLLLNTWGUQ

Jag tror att vi i år fortfarande är i ett uppdateringsskede. Vi försöker ge deltagarna hit en show som är rik och balanserad när det kommer till de tekniska nyanserna i kryptoutrymmet. För de som är genomsyrade av det är det ett tekniskt utrymme, eller hur? Det har sitt eget lexikon, det utvecklas snabbt. Vi är noga med att placera elementen på sin plats på ett sådant sätt att de är tillgängliga. Jag tror att det gynnar branschen. Om jag kan vara ganska rak, tror jag, jargong och väldigt nyansfokuserad [är otillgänglig] – de flesta människor är inte tekniker, så vi måste lägga grunden. För att svara på din fråga ser jag att vi jobbar mot mer granularitet, gräver i nyanserna, gör skillnader mellan de olika elementen i ekosystemet och verkligen tar medlemsbasen, såväl som våra deltagare här på årsmötet, för denna resa. . Och det är inte bara i den här miljön, det är 365 dagar om året. Vi gör det taktiskt, som ett team, som en institution.

Dela detta