Den sötaste funktionen i Android 11 helt ny
Android 11 är äntligen här för alla efter Google släppte en offentlig version för Pixel-telefoner och nya betaversioner för en mängd olika telefoner. Visst, den senaste Android-uppdateringen kommer med massor av nya funktioner, men nu känner vi till de riktiga superstjärnorna: de över 100 nya emojierna som kommer in i striden.

Totalt Google har införlivat 117 nya emoji av Unicode Emoji 13.0-rekommendationerna. Utöver det får mer än 2,000 XNUMX befintliga emojis en makeover, enligt Emojipedia.

Bland den nya klassen av tecknade ikoner finns mer inkluderande versioner av befintliga emojier, såsom Feed Baby, Person With Veil och Person In Tuxedo emoji av olika kön och raser. Transgenderflaggan, transgendersymbolen och en ny People Hugging-emoji har också anslutit sig till Android 11-emoji.

Vad är nytt i Android-emojis?

Och vad skulle en ny uppsättning emoji vara utan roligare (och ibland ogenomträngliga) gester? Pinched Fingers emoji kan förmedla ett antal känslor, ungefär som den nya Boomerang-emojien skulle kunna betyda karma tack vare dess bildliga flygbana (även om en Boomerang ibland bara är en boomerang).

Nya lurviga vänner gör också sin debut – vi kommer att ha en isbjörn som ser stoiskt ut, en påminnelse om hur en dodofågel ser ut och en husfluga som verkar överlycklig. En svart katt, en bison, en mammut, en bäver, en säl, en skalbagge, en kackerlacka och en mask fullbordar de nya varelserna. Naturligtvis har de befintliga djuremojis också förnyats, vissa ser mycket sötare ut än de är, på tal om dig, bedårande skorpion.

Det finns en märkbar estetisk förändring med dessa nya emoji, med reducerade konturer i alla former. Även om vi inte kallar de flesta av dessa realistiska emoji, har de ett lite mer polerat utseende.

Om du vill hämta emoji själv kan du ladda ner Android 11 på enheter som stöds.

Dela detta