Witcher 3 nästa generations uppdatering har låtit vänta på sig, men den har äntligen fått sitt efterlängtade releasedatum. Den bästa någonsin? Snart kommer du att kunna spela den.

Nästa generations uppdatering för The Witcher 3, skräddarsydd för PS5, Xbox Series X | S och PC, ursprungligen bekräftat att anlända under Q2022 4 efter att hamnen försenades på obestämd tid mycket tidigare under året. Men tack och lov behöver fansen inte vänta mycket längre för att se Geralt of Rivia i XNUMXK-konsolhärlighet.

Witcher 3 nästa generations uppdatering kommer den 14 december, lagom till julperioden. En fristående version med titeln The Witcher 3 – Complete Edition kommer att släppas för alla moderna plattformar (förutom Nintendo Switch). Ännu bättre, uppdateringen kommer att vara gratis för alla som äger spelet på PS4, Xbox One och PC.

Nästa generations uppdatering kommer att innehålla visuella förbättringar som ray tracing och snabba laddningstider tack vare konsolernas snabba interna SSD:er. Nytt innehåll inspirerat av Netflix anpassning av The Witcher är också här, tillsammans med alla tidigare släppta DLC, inklusive båda expansionerna.

Har du ingen PS5 eller Xbox Series X|S? Var inte rädd, för nästa generations ägare är inte långt efter. CD Projekt RED har bekräftat att basversionerna av spelet, såväl som Nintendo Switch-porten, kommer att få "många tillägg och förbättringar."

Är det värt att vänta?

Nästa generations uppdatering för The Witcher 3: Wild Hunt kommer den 14 december, gratis för alla som redan äger spelet. För mer information och spelavslöjanden kan du lyssna på REDstreams nästa vecka på https://t.co/IpFERTohi9. pic.twitter.com/fg3yfGeNih 14 november 2022

Se mer

The Witcher 3 är fortfarande ett fantastiskt spel sju år efter lanseringen, men hittills har konsolspelarna inte haft den mest optimala upplevelsen. På PS4 och Xbox One hindrade det 30 fps bildhastighetstaket att spelet spelades så smidigt som möjligt på PC.

Spelets enorma öppna värld fungerade inte heller bra med senaste generationens system. Jag minns att jag gjorde mitt bästa för att hålla snabba resor till ett absolut minimum, med vetskapen om att det kunde leda till extremt långsamma laddningstider.

Det är en del av varför jag är tacksam för förbättringarna på nuvarande generations konsoler. Förhoppningsvis är långa laddningstider och höga bildfrekvenser nu ett minne blott.

Men jag ser verkligen fram emot att se The Witcher 3:s strategi för strålspårning. CD Projekt RED har erfarenhet av tekniken och implementerar den i Cyberpunk 2077. Den är verkligen inte perfekt där, dock förpassad till lokala ljusskuggor för att bibehålla hastigheter. relativt stabil. ram. The Witcher 3 är ett äldre spel, vilket betyder att förhoppningsvis ray tracing inte kommer att väga för tungt på dess prestanda när det träffar nuvarande generationens system.

Dela detta