Glädjas! Dagarna när du skaffa Velen från The Witcher 3 för saftigt byte och inte hitta något annat än ett gäng ljus, trasiga krattor och ett krossat hjärta för dina problem närmar sig sitt slut. Det verkar dock som att detta fynd kan komma till en kostnad.

The Witcher 3:s nästa generations uppdatering lanseras den 14 december och kommer att innehålla sex mods skapade av communityn för att göra livet på kontinenten enklare. Dessa kommer att sträcka sig från omarbetad grafik till allmänna livskvalitetsförändringar, vilket förstärker fördjupningen av The Witchers täta öppna världsfantasi om politiska intriger och monsterdräp.

Tillsammans med communityskapade mods för att förbättra utseendet på monster och göra minikartan mer lik 3D-världen, kommer uppdateringen också att innehålla en modifierad version av en mod som ursprungligen skapades av en senior designer av basspelet och dess två expansioner.

Men även om det är fantastiskt att se CD Projekt RED erkänna deras passionerade modding-community genom att göra deras arbete officiellt, kommer nästa generations uppdatering att bryta många befintliga moddar gjorda för spelet.

Massor av frågor om kommande community-moddar med W3NG, så här är listan igen:⚙️The Witcher 3 HD Reworked Project av HalkHogan⚙️HD Monsters Reworked by Denroth⚙️Immersive Real-time Cutscenes av teiji25⚙️Nitpicker's Patch av chuckcash500 av chuckcash1 https://t.co/fs3oN0u7zm 2022 december XNUMX

Se mer

vaxning krävs

Genom att gå till Twitter (öppnas i en ny flik), delade CD Projekt RED Global Community Manager Marcin Momot listan över mods som arbetas på i The Witcher 3:s nästa generations uppdatering.

  • Witcher 3 HD-projektet omarbetat av HalkHogan
  • HD-monster omarbetade av Denroth
  • Uppslukande scener i realtid av teiji25
  • chuckcash nitpicker patch
  • Världskartfix av Terg500

mejores juegos de PS$: Geralt el brujo apuñala monstruos con su espada

(Bildkredit: CD Projekt Red)

Modden jag ser mest fram emot att se i The Witcher 3 är modden FCR3 Immersion och Gameplay Tweaks (öppnas i en ny flik). Skapat av Andrzej Kwiatkowski, en av spelets ursprungliga designers, beskriver han modden i sin lista genom att säga att den "inte söker djupa och påträngande förändringar; istället är det tänkt att behålla den ursprungliga känslan av spelet, ibland närma sig den ursprungliga avsikten bakom designen. Det betyder att det är fokuserat på att "fixa dip-switchar, polera underpresterande färdigheter och föremål, kosmetiska förändringar och buggfixar."

Allt detta låter härligt, men den mest spännande delen av modden är ett valfritt paket som tar bort oönskat byte från spelet. Detta kommer att vara särskilt användbart för oss serieutforskare som jag som tvingas plundra varje föremål vi kan hitta, och det kommer att minska mängden lågvärdiga och rena föremål som Geralt hittar då och då. Tittar på dig, ruttet kött.

Witcher 3 HD Rework Project (öppnas i en ny flik) är ytterligare en av modsna som får sin plats i rampljuset. Denna modd, som ursprungligen laddades upp 2015, ger The Witcher 3 en ansiktslyftning genom att förbättra integriteten och kvaliteten på texturer, karaktärsmodeller, terräng, varelser och andra element. Förvänta dig en fullständig visuell översyn för att möta kraven på 4K-spel.

Denroths HD Monsters Rework (öppnas i en ny flik) kompletterar HD Rework-projektet perfekt genom att helt eller delvis omarbeta vissa visuella element i The Witcher 3-monstren. Som sagt, skaparen säger att målet är att förbli trogen standardversionen och helt enkelt förbättra det som redan finns. Dessa vampyrer kommer att se hemska ut; Jag kan inte vänta.

World Map Fixes (öppnas i en ny flik) mod är liten men lysande och kommer att få din 2D-minikarta att återspegla terrängegenskaperna i världen omkring dig. Samtidigt kommer Nitpickers Patch – Diverse visuella detaljer (öppnas i en ny flik) att fixa mindre fall av visuella inkonsekvenser när det kommer till DLC-pansaruppsättningar, vattenmassor och kostymer som inte visas korrekt i mellansekvenser.

På tal om mellansekvenser kommer moden Uppslukande mellansekvenser i realtid (öppnas i en ny flik) att rendera tidigare renderade mellansekvenser i realtid. Detta innebär bättre kontinuitet vad gäller karaktärsmodeller, såväl som allmänna buggfixar för specifika scener.

(* 3 *)

(Bildkredit: CD Projekt RED)

Molnet bakom silverkanten

Med så många tweaks och tillägg i nästa generations uppdatering är trasiga mods en nödvändig (om än olycklig) offer.

"Att uppdatera ett spel innebär att vi modifierade flera filer, så moddar som modifierar de exakta filerna slutar fungera. Om vi ​​vill ändra saker i spelet eller lägga till saker går det inte att hjälpa”, skriver teknisk supportchef Karolina Niewęgłowska i ett forum. inlägg (öppnas i en ny flik), och förklarar att "studioteam bör fokusera på att göra uppdateringar så bra som möjligt [snarare än] att minimera ändringar.

Niewęgłowska har också inkluderat en testlista över de mest populära mods (öppnas i en ny flik) som för närvarande används av communityn, med detaljer om vilka som gick sönder i uppdateringen och vilka vi fortfarande kan förvänta oss kommer att fungera efter uppdateringen. 14

Niewęgłowska säger också att när uppdateringen är live kommer CDPR:s team av moddare att aktivt arbeta med modders i samhället för att ge råd och hjälp när de fixar sitt arbete. CDPR tänker redan på det; Niewęgłowska skriver att "tillsammans med speluppdateringen kommer vi att släppa en ny version av Witcher 3 kommandoradsverktyg för moddare (Modkit (öppnas i en ny flik)), lämplig för det uppdaterade spelet med många buggfixar inkluderade. ».

Modders kommer också att kunna använda en ny version av moddingklienten TW3 Wolfkit (öppnas i en ny flik), som kommer att släppas "snart efter att uppdateringen har släppts (även när det är möjligt, med tanke på deras planer för semester)."

Geralt i The Witcher korsar armarna

(Bildkredit: CD Projekt)

Kasta ett mynt till dina modders

The Witcher 3 rankas fortfarande högt på de flesta listor över de bästa rollspelen genom tiderna, och av goda skäl. Den passionerade moddinggemenskapen har skapat förbättringar och korrigeringar för spelet i nästan åtta år, och det är fantastiskt att se CD Projekt RED omfamna dessa moddar med öppna armar.

Det ger mig lite hopp att när Gwent: The Witcher Card Game lämnar över tyglarna till samhället 2024, kommer vi att se en liknande entusiasm för att hålla igång spelet trots att utvecklarna är på väg in i nya betesmarker.

Dela detta