La serie Redmi Note 11 llega a Emiratos Arabes Unidos

(*11*) Redmi Note 11 har redan gjort sin globala debut och Xiaomi förbereder sig nu för att lansera (*11*) i Mellanöstern med ett lanseringsevenemang planerat i Förenade Arabemiraten den XNUMX februari.

Xiaomi kommer att meddela vilka modeller som kommer att åka till Mellanöstern vid evenemanget, samt deras kostnader och regional tillgänglighet. Räkna med att se de nya Redmi Note 11-telefonerna lanseras i Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Qatar och resten av GCC-marknaderna några dagar efter den XNUMX februari.

Xiaomi har ändrat de globala versionerna av (*11*) Note 11 jämfört med de kinesiska varianterna av (*11*) som består av 4 enheter: Redmi Note 11, Note 11S, Note 11 Pro 4G och Note 11 Pro 5G. (*11*) Note 11 kommer att efterträda (*11*) Note tio som lanserades på den globala marknaden XNUMX.

Från och med designen har alla fyra smartphones en platt ram som gör dem ganska lika iPhone. Smarttelefonerna har en glaspanel på baksidan med en kameraö placerad i det övre vänstra hörnet och en sidomonterad fingeravtryckssensor. På framsidan har enheterna ett perforerat urtag för att sätta selfiesnapparen.

Specifikationer Redmi Note 11, Note 11S

Generellt sett har Redmi Note 11 och Note 11S en 11-tums FHD+ AMOLED-skärm samt en uppdateringsfrekvens på 11 Hz. Utöver detta kommer smarttelefonerna med ett 96 XNUMX mAh batteri som tar emot en laddning snabbt trettiotre W. Redmi Note XNUMX innehåller en Qualcomm Snapdragon sexhundraåttio och Note XNUMXS kommer med en MediaTek Helio GXNUMX-chipset.

När det gäller optik kommer Redmi Note 11 med en fyrkantig bakre kamerauppsättning, inklusive en 50MP primär snapper, 8MP ultrabred snapper, 2MP makro snapper och 2MP porträtt snapper. Den bakre kamerakonfigurationen på Redmi Note 11S liknar den för Redmi Note 11 förutom huvudsensorn på 108 MP. På framsidan har Note 11 en 13 MP selfie shooter och Note 11S har en 16 MP selfie shooter.

Specifikationer Redmi Note 11 Pro 4G, Note 11 Pro 5G

LTE- och 5G-variationerna av Redmi Note 11 Pro har liknande konfigurationer förutom chipset och kamerakonfiguration. Redmi Note 11 Pro 4G körs med en MediaTek Helio G96-processor, och Note 11 Pro 5G har en Qualcomm Snapdragon XNUMX-processor.

När det gäller kamerainställningen har Note 11 Pro 4G en fyrkantig bakre kamerauppsättning som består av en 108 MP primär shooter, 8MP ultra-wide shooter, 2MP macro shooter och 2MP makro shooter. Å andra sidan har 5G-varianten av enheten en trippel bakkamerauppsättning, som består av exakt samma linser med en porträttsensor kvar.

Förutom det har de två smartphones en 4-tums AMOLED FHD+-skärm tillsammans med en 1 Hz uppdateringsfrekvens och XNUMX nits maximal ljusstyrka. Mobilerna har LPDDRXNUMXX RAM-minne och tjugotvå UFS internminne. Lagringen av de två enheterna kan också utökas upp till XNUMX terabyte genom ett microSD-kort.

De körs på MIUI thirteen-anpassat skal baserat på operativsystemet Android 11. Smartphones drivs av ett XNUMX XNUMX mAh batteri som accepterar XNUMX W snabbladdning för att ladda enheterna helt på mindre än en timme.

Vill du veta det senaste inom tekniken? Fortsätt Mellanösternjämförelsen på Twitter, Facebook y Instagram

Dela detta