Läckta DJI FPV Drone-foton tyder på att en ny snabbbroschyr snart släpps

Läckta DJI FPV Drone-foton tyder på att en ny snabbbroschyr snart släpps
En ny DJI FPV (First Person View) drönare kan göra en överraskningsdebut innan årets slut, enligt nya läckta bilder. Bilder från allmänt pålitlig DJI-källa @OsitaLV på Twitter visar förpackningen med 'DJI FPV Combo' på framsidan, tillsammans med en okänd drönare med en ny formfaktor för DJI som sitter bredvid FPV-glasögonen. befintligt företag. Utöver vad som verkar vara faktiska bilder av det inkommande paketet, har @OsitaLV också tänkt på drönarens möjliga specifikationer. Dessa kan tydligen inkludera 4K/60p videoinspelning, 5-tums propellrar, en topphastighet på 150 km/h (eller 93 mph) och en "inbyggd kamera med fjärrjusterbar lutningsvinkel."

Det ser ut som ett rymdskepp! Någon som fick en utvärdering följde inte deras NDA. pic.twitter.com/qyFycphly6 2 december 2020 Det kommer också att finnas tre flyglägen och en inbyggd GPS för en återvändande-till-hem-funktion, beroende på flykten. Allt detta skulle lägga till en ny riktning för DJI, vars drönare har tenderat att prioritera långsamma, stadiga och smidiga bilder. Däremot tenderar FPV-drönare att fokusera på smidighet och hastighet, vilket skapar videor med en mer berg-och-dalbana-effekt. Med julen precis runt hörnet, skulle vi verkligen kunna se en ny DJI-drönare lanseras 2020, så snart efter DJI Mini 2? Det skulle vara en mycket ovanlig tid för en produktlansering, men den globala pandemin förstörde sedan leveranskedjor och lanseringsscheman. Det finns indikationer på att det också kan hända före årets slut. @OsitaLV-läckan ställer frågan "Kommer det att gå live om en månad? Låt oss se." Dessutom, för en månad sedan, verkade Brenda Schulman, DJI:s vice ordförande för politiska och juridiska frågor, antyda möjligheten i en tweet som sa "Visst tycker alla att vi måste vara klara av året", med hänvisning till de sex nya produkterna som tillkännagavs av DJI October.

Overlord, detta är FPV 1, begär start FPV 1, du är godkänd för start, vänligen fortsätt till helikopterplatta ett. Gedigen kopia av Overlord, FPV 1 lyfter till helikopterplatta ett. FPV 1, ha himlen, ha en trevlig resa, Kopiera det, FPV 1 ut. pic.twitter.com/GTw6A2w4mR 2 december 2020

flyga som en örn

Alla dessa bevis pekar på lanseringen av en ny typ av drönare för DJI. Och medan en FPV-drönare, särskilt en med den ovanliga formfaktorn, verkar vara en ovanlig milstolpe för företaget, visar DJI:s FPV-glasögon att det är ett område som det är redo att dyka in i. Läckta DJI FPV-bilder visar en drönare som skulle ha en ovanligt skrymmande design för en traditionell "racing" drönare, som tenderar att vara så off-the-shelf som möjligt och även byggd av komponenter på samma sätt som en speldator. . Detta betyder att DJI FPV, om det är vad det i slutändan heter, kan vara en lite annorlunda inställning till konceptet: ett tillvägagångssätt riktat till nybörjare och filmskapare som vill spela in video i "cinewhoop"-stil. "Cinewhoop" är en dynamisk videostil skapad av kombinationen av en racingdrönare och en högkvalitativ kamera.

Drone DJI FPV

En annan möjlig läckt bild av DJI FPV-drönaren på Kanzhaji-webbplatsen. (Bildkredit: Kanzhaji) En drönare med armar lika stora som de på de uppenbarligen läckta bilderna kommer sannolikt inte att vinna ett lopp mot en anpassad ratt, så DJI FPV kan vara inriktad på att filma dessa videor. Eller alla som bara vill ha glasögon för den där unika upplevelsen av att flyga som en örn. Inkluderandet av en 4K/60p-kamera ger också tyngd åt tanken att DJI FPV kan vara ett nytt filmskapande verktyg för kreatörer som vill spela in dynamiska scener som bara en supersmidig racingdrönare kan göra. fånga. Trots allt har företaget inkluderat denna stil av fotografering i drönare som DJI Mini 2 och DJI Mavic Mini, tack vare ett FPV-läge i appen. Detta låser rullningsaxeln, vilket innebär att horisonten roterar med drönaren när du flyttar den från sida till sida. Så det är vettigt för DJI att fokusera på en smidigare, snabbare och mer robust drönare än sina befintliga modeller, som inte heller är designade för att klara höghastighetskrascher. Hur som helst, rykten tyder på att vi kan få höra fler DJI FPV-nyheter snart, så vi kommer att ge dig det fullständiga officiella tillkännagivandet så snart vi har det. via DroneDJ Dagens bästa DJI Mini 2-erbjudanden DJI Mini 2 – Ultralätt och... DJI Mini 2 Quadcopter med... DJI Mini 2 Fly More Combo