Yakuza-spel i ordning: Releasedatum, i kronologisk ordning och rankad

Yakuza-spel i ordning: Releasedatum, i kronologisk ordning och rankad Det har aldrig funnits en bättre tid att spela Yakuza-spel. Serien gjorde sin västerländska debut 2006 och var tidigare exklusiv för Sonys plattformar under flera år. Det har dock förändrats nyligen, eftersom Yakuzas unika varumärke av action-äventyr nu är tillgängligt på en mängd plattformar, inklusive Steam och Xbox Game Pass för konsol och PC. Yakuza-spel kretsar kring stålhuvudpersonen Kazuma Kiryu, som du följer på en resa in i hjärtat av Japans eländiga undre värld. Du kommer att uppleva livet som en hårdnackad Yakuza, även om det finns mycket att göra (och människor att skaka), det är inte bara arbete och det är inte bara lek. Det finns ett svindlande antal fritidsaktiviteter som erbjuds, från att sjunga karaoke till att äta på restauranger till att spela Sega-klassiker i arkaderna; du kommer till och med att driva en kabaréklubb. Strid är en stöttepelare, föga förvånande i en värld där tvister ofta löses med våld. Du kommer att kämpa mot alla möjliga skumma dalar, leverera förödande kombinationer och överväldigande värmerörelser som kommer att få även den tuffaste spelaren att gå upp ett snäpp. Yakuza är verkligen en mogen serie i grunden, men den kan också vara rent ut sagt rolig.. Det är otroligt hur han lyckas hitta en så fin balans mellan att vara absolut brutal och totalt galen. Det gör också definitionen svår. Yakuza kallas ofta för den "japanska Grand Theft Auto", men det gör det inte rättvisa. Det är en samling av så många olika system och mekaniker, från RPG-progression till rytmbaserade minispel, och det är mycket mer storydrivet än Rockstar GTA. Den blandar också ihop allt så vackert att det verkligen känns som att det inte finns något riktigt likt det. With Yakuza: Like a Dragon on the horizon, som kommer att vara den sjunde huvudposten i serien, Vi visar dig hur du spelar Yakuza-spel i ordning, hur de rankas med recensioner och en lista över alla Yakuza-spel som släppts hittills.. Är du redo att visa ditt engagemang? Det är dags att vandra på Kamurochos gator och upptäcka vad det innebär att vara en Yakuza.

Hur man spelar Yakuza-spel i ordning: Kronologisk ordning

Yakuza Kiwami systemkrav (Bildkredit: SEGA) Även om du känner till Segas långa serie kan Yakuza-tidslinjen vara lite förvirrande. För att spela spelen i kronologisk ordning, du måste börja med Yakuza 0, där en fräsch ung Kazuma Kiryu börjar sätta sin prägel. Sedan finns det Yakuza Kiwami och Yakuza Kiwami 2 (bra remakes av Yakuza och Yakuza 2), och sedan, ja, det är ganska tydligt därifrån. Så här spelar du dem alla i kronologisk ordning:

Hur man spelar Yakuza-spel i ordning: Releasedatum och plattform

yakuza 0 (Bildkredit: SEGA) Vill du spela Yakuza-spel i släppordning? Du måste damma av din gamla PlayStation 2 kommer att spela det första spelet i all ära i standardupplösning. Vi rekommenderar det dock inte eftersom du kan spela Yakuza Kiwami och Yakuza Kiwami 2, som är moderna höjdpunkter i de två första spelen. Detta bör också spara dig en resa till vinden.

Yakuza-spel för Xbox Game Pass för konsol och PC: mer kommer 2020

Yakuza Kiwami 2 (Bildkredit: SEGA) Skaffa Xbox Game Pass idag   En av de största överraskningarna vid Microsofts X019-evenemang var tillkännagivandet av den definitiva ankomsten av Yakuza-serien på Xbox., ännu viktigare, Xbox Game Pass. Om du är en Xbox Game Pass-prenumerant är dessa spel du kan ladda ner just nu.

Topprankade Yakuza-spel

Analys: Yakuza 2 för PS2 smakar som Next-Gen (Bildkredit: SEGA) Även om recensioner av alla spel är helt subjektiva, vi har listat de bästa Yakuza-spelen baserat på deras Metacritic-betyg. Vi rekommenderar starkt att du spelar Yakuza 0 först om du är ny i serien, eftersom det är den mest omfattande versionen av spelet och en bra introduktion till den udda serien. Det är också det högst rankade spelet bland kritiker, tillsammans med Yakuza Kiwami 2. Gå in i Yakuzas värld