NSW Blues vann en imponerande seger i State of Origin-premiären och slog Maroons med 50-6 på deras hemmaplan i Townsville. Queensland kommer att behöva vända utvecklingen i kvällens match på Suncorp Stadium för att ha någon chans att vinna serien.

Spel 2 börjar ikväll klockan 7:50 AEST – så här kan du streama State of Origin live, var du än är.

State of Origin Game 2: livestream och tid

Det är nästan startpistolen! Kvällens NSW vs Qld-match äger rum på Suncorp Stadium i Brisbane, Australien med matchen planerad att starta klockan 7:50 AEST. Australier kan se State of Origin Game 2 live och gratis på Channel 9, eller streama det på 9Now. En försenad sändning kommer också att sändas på Fox Sports och Kayo (öppnas i en ny flik). Letar du utomlands? Prova Watch NRL (öppnas i en ny flik).

Maroons var tvungna att ta en seriös titt på sin spellista efter deras utblåsningsförlust i match 1, och skadeförvirring drabbade laget.

Inledningsvis valdes 18-åriga Reece Walsh ut att göra sin Origin-debut ikväll som ytterback, men Walsh uteslöts från kvällens match på grund av en ansträngd hamstring. Valentine Holmes kommer nu tillbaka som ytter för Queensland.

Mer kaos drabbade Maroons på söndagen, när Ronaldo Mulitalo valdes att göra sin Origin-debut efter att ha blivit utvisad på flanken bara timmar före avspark.

Den Nya Zeeland-födde spelaren förklarades inte kvalificerad efter att det rapporterades att han anlände till Queensland efter sin 13-årsdag, vilket strider mot Origins behörighetsregler. Xavier Coates kommer nu att ta Mulitalos plats som ytter.

Blues manager Brad Fittler behövde inte drastiskt byta trupp före match 2, med de enda förändringarna är Junior Paulo, som kommer att ersätta den skadade Jake Trbojevic, och Angus Crichton, som tar över rollen som Paolo. sittplats på bänken

Medan Blues spelade en fantastisk match i seriestarten, kommer de att möta ett helt annat odjur i Suncorp. Med det senaste utbrottet av Covid-19 i Sydney har många Blues-supportrar varit tvungna att återbetala biljetter till kvällens match. Istället kommer Suncorp Stadium att fyllas med en het gryta av högljudda och stolta fans som campar för hemmalaget.

Suncorp är alltid en tuff match för Blues, och ikväll hoppas Maroons kunna vända saker och ting med en kraftfull prestation för hemmapubliken. Vill du se hur det går? Så här ser du State of Origin Game 2 live, var du än är.

Hur man tittar på State of Origin Game 2 i Australien

Alla tre State of Origin-spelen kommer att sändas live och gratis på Channel 9 i Australien. Du kan se Game 2 ikväll, söndag 27 juni klockan 8:10 AEST. Du kan även streama spelet från Channel 9:s streamingplattform 9Now (öppnas i en ny flik).

Det kommer också att sändas försenat på Fox Sports och Kayos streamingtjänst (öppnas i en ny flik) efter att spelet är slut.

Hur man tittar på State of Origin Game 2 från utlandet

Fans som bor utanför Australien, Nya Zeeland eller Stillahavsöarna kan titta på hemstaten online med streamingtjänsten Watch NRL (öppnas i en ny flik).

Watch NRL kräver ett abonnemang och erbjuder tre olika paket:

Veckovis: 17 USD / 13 € / 17 € / 20 AU€
Månatlig: 33 USD / 25 € / 33 € / 39 €
Årlig: 165 USD / 130 € / 155 € / 199 AU€

(*2*) Hur australiensare streamar State of Origin Game 2 live från utlandet

Om du är en australiensare som vill se denna gratis kanal 9-bevakning men för närvarande befinner dig utomlands, kommer du att upptäcka att åtkomsten är geoblockerad. Det är inte oöverstigligt, eftersom du kan prova att använda ett VPN för att ställa in IP-adressen för din bärbara dator, telefon eller streamingenhet till en i Australien och titta som om du var i landet.

Använd ett VPN för att sända det ursprungliga tillståndet var som helst

Dela detta