Du kan välja iPhone XR i ett brett utbud av livfulla färger för att passa ett bredare utbud av stilar än silver och grå, ibland dämpade, iPhones från tidigare år.

Det finns sex färger totalt, nämligen: svart, vit, blå, gul, korall och röd... du kommer att hålla med, en anständig mängd att välja mellan. Dessa populära färger gör att Apple inte erbjuder ett brett utbud av telefonskal (även om vi uppskattar Tech21s Shadow-alternativ) och de flesta av dem är tydliga.

Men du måste välja noggrant, för även om iPhone XR är billigare än iPhone 11-linjen är det fortfarande en dyr telefon och du kan fastna med den i åtminstone några år, så du vill ha den färg du vill ha. kärlek.

Naturligtvis är iPhone 11 Apples senaste "prisvärda" smartphone, och det finns gott om färger för iPhone 11, så om du vill ha en glänsande iPhone har du ett val. Färgerna på iPhone 11 är för det mesta desamma som iPhone XR, men det finns inget blått alternativ, eftersom det har ersatts av lila, och alla alternativ är lite fler. paj.

Det är också värt att komma ihåg att med iPhone 12 runt hörnet kan det hända att XR inte kommer att säljas mycket längre. Du kanske vill vänta och se om iPhone 12-serien har nya färger som passar din stil, eller om priset på iPhone 11 sjunker.

Vi har skapat den här guiden för att hjälpa dig välja rätt iPhone XR-färg för dig. Nedan finns bilder på iPhone XR i alla tillgängliga färger, tillsammans med ytterligare nyansinformation och länkar för att köpa dem till det bästa priset vi kan hitta, för om alla nyanser kostar lika mycket hos Apple, varierar priserna ibland någon annanstans. .

Om du letar efter de billigaste iPhone XR-erbjudandena har vi listat de billigaste sätten att få en mängd olika färger i förväg om det är mer sannolikt att påverka din åsikt:

iPhone XR i vitt

Crédito de la imagen: Apple

Bildkredit: Apple

Vit är en av de två mest "vanliga" nyanser du kan sätta iPhone XR i - det är en häftklammer från Apple, och många telefoner har vita färgalternativ. Eftersom det är enkelt är det mindre sannolikt att dra till sig uppmärksamhet än några av nyanserna nedan, men det är också mindre splittrande.

Aluminiumramen ser mer ut som metall här också, eftersom den är en silvervit, som inte sträcker sig för långt från metallens naturliga färg.

Dagens bästa Apple iPhone XR-erbjudanden

Enkel mobil - Apple iPhone ...

iPhone XR i svart

Crédito de la imagen: Apple

Bildkredit: Apple

Det här är den vanligaste nyansen du kan hitta. iPhone XR i svart, som vit, ser mindre flashig ut än vissa nyanser och ser också lite mer ut som en iPhone XS (eftersom den här telefonen finns i en liknande rymdgrå färg). Svart är det smartaste valet här, det är något diskret, även om det också är en av de vanligaste färgerna för smartphones i allmänhet.

Dagens bästa Apple iPhone XR-erbjudanden

Apple iPhone XR, 64 GB, svart ...

iPhone XR i blått

Crédito de la imagen: Apple

Bildkredit: Apple

Det är mer så om det du vill är att sticka ut. Den blå nyansen är klar och ljus, och till skillnad från färgtyperna hittar du de flesta iPhone-modeller. Den här färgen indikerar omedelbart att du använder en iPhone XR, eftersom ingen annan Apple-enhet använder denna nyans; om det är bra eller dåligt är upp till dig. Det här är färgen på iPhone XR som Apple valde att inte ta med till iPhone 11, så den är verkligen unik för telefonen, även om de kanske trodde att ingen ville ha en blå telefon. .

Se alla priser (151 hittade)

samtal:

  • till / från Kanada och Mexiko

Texter:

Nationella och internationella texter till mer än 200 länder runt om i världen

Uppgifterna:

Om nätet är överbelastat kan användarna märka låga hastigheter / 600 kbps mobil hotspot

Visa fler erbjudanden

Drivs av

TechRadar

iPhone XR i gult

Crédito de la imagen: Apple

Bildkredit: Apple

Om du trodde att blått var ljust, har du inte sett något ännu. Den gula nyansen är den ljusaste färgen på iPhone XR och är långt ifrån det dämpade guldet du kan få på iPhone XS.

Denna nyans är definitivt inte för alla, men om du vill ha en iPhone som visuellt sticker ut från mängden (och kan blinda några personer i nämnda folkmassa), är det här.

Dagens bästa Apple iPhone XR-erbjudanden

Apple iPhone XR, 64 GB, gul ...

iPhone XR i korall

Crédito de la imagen: Apple

Bildkredit: Apple

Korallfärgen är någonstans mellan röd och rosa och är kanske den mest ovanliga av alla iPhone XR-färger, helt enkelt för att det inte är en nyans där du ser något mycket ofta.

Precis som de blå och gula färgerna är den ganska ljus och kommer säkert att få uppmärksamhet, och kanske skolor med clownfisk passerar och letar efter ett mellanmål.

Dagens bästa Apple iPhone XR-erbjudanden

Apple iPhone XR, 64 GB, Coral ...

iPhone XR i (PRODUKT) RÖD

Crédito de la imagen: Apple

Bildkredit: Apple

Det röda färgämnet, eller (PRODUKT) RÖDT för att ge det sitt rätta namn, heter så eftersom en del av varje köp går till (RÖDT), en global fond avsedd för kampen mot hiv / aids.

Den här nyansen är inte så ljus som du kan förvänta dig, med tanke på alternativen för gul, korall och blå ovan, men den är fortfarande ganska ljusröd. Det här är ett av våra toppval för tillfället, kanske det mest utmärkande samtidigt som det behåller en viss konferensrumsdekoration.

Dagens bästa Apple iPhone XR-erbjudanden

Enkel mobil förbetald - Apple ...