För närvarande är ett av de mest använda innehållsformaten för sociala medier av alla de som kallas Rullar, som huvudsakligen skapas och delas via Instagram. Så om du vill öka visningarna på Instagram Med den här typen av innehåll måste du lära dig hur du gör det.

Att vara korta videor om olika ämnen som tusentals människor gör just nu, bör du veta hur man sticker ut på perrongen. Av denna anledning kommer vi i den här artikeln att lära dig hur du gör det.

Tips för att öka antalet visningar på Instagram

Om du precis har börjat i Instagram-världen eller ännu inte har använt Reels, undrar du förmodligen vad du behöver för att bli igenkänd som influencer med dem. Av denna anledning är det bra att lära sig och använda Tips som vi har förberett åt dig.

När du börjar använda dem kommer du att märka hur de börjar öka visningarna på Instagram. Så stanna hos oss för att lära dig om dem och tillämpa dem så snart du kan.

hur man får visningar på instagram

Skräddarsy innehållet efter din nisch

Utan tvekan är det första du bör tänka på, speciellt om du precis ska börja skapa hjulen, skräddarsy innehåll till din nisch. Med andra ord, skapa innehåll efter vilken typ av ämne du vill fokusera din profil på.

Om du till exempel vill att hon ska fokusera på smink, Se till att alla videor är relaterade till ämnet. På ett eller annat sätt. På så sätt kommer du att kunna skapa en fokuserad profil och att folk lätt kommer att känna igen dig utifrån vilken typ av ämne du behandlar i dina Reels.

Använd hashtags korrekt

Både med bilderna och med rullarna, användandet av hashtags är av yttersta vikt. Eftersom, tack vare dem, kan du göra dina videor mycket mer virala och nå fler människor.

Försök därför använd hashtaggar relaterade till ämnet för dina videor för att nå personer som verkligen letar efter den typ av innehåll du skapar.

Försök att spela in med bra visuell kvalitet

Utan tvekan, idag i sociala nätverk är användare mycket mer medvetna om de videorna som har bättre kvalitet. Eftersom detta är det innehåll som bäst kan ses mer detaljerat inom sociala nätverk.

Så om du vill komma in och lyckas fullt ut i sociala nätverk måste du ha en telefon som har en utmärkt kamera. Förutom några extra verktyg som en ring av ljus eller ett stativ som kan komma väl till pass.

Dra uppmärksamhet från början av videon

Det är viktigt att ta hänsyn till hur sociala nätverk fungerar och hur användare använder dem. Allt just nu är väldigt flytande och snabb, så om du inte får uppmärksamhet från början kommer personen att skicka din video för att de inte var intresserade.

Därför är ett av tipsen som du bör tillämpa ja eller ja dra uppmärksamheten redan från början av videon. På så sätt kan du försöka se till att användarna stannar under hela rullen.

Dela rullarna på andra nätverk eller plattformar

Naturligtvis är det extremt bra att du delar rullarna i andra sociala nätverk eller plattformar. Idag är detta något extremt enkelt som inte tar dig mycket tid. Detta är något som hjälper dig att nå fler människor och omdirigera dem till din Instagram så att de kan se innehållet därifrån.

Köp visningar på Instagram

Som ett sista råd du kan vända dig till, men i extrema fall där du akut behöver förbättra dina visualiseringar, kan du välja att köpa Instagram-visningar. I själva verket är det något du kan betala för.

Nuförtiden finns det företag som är specialiserade på detta och som låter dig betala för få ett visst antal visningar. Så om råden vi har gett dig inte har den önskade effekten kan du ta till det sista alternativet.

Dela detta