Så här tittar du på RuPauls 2017 UK Race Drag Finale online: streama hemifrån eller utomlands

Så här tittar du på RuPauls 2017 UK Race Drag Finale online: streama hemifrån eller utomlands
Herrarna startar sina motorer och den bästa kvinnan vinner! Snart är biblioteket öppet och mamman kommer för sista gången när denna glamorösa och hjärtvärmande tv-serie tar slut. Det är dags för finalens extravagans av elegans som väcker den ultimata frågan. Vem kommer att krönas till den första vinnaren någonsin av Drag Race UK av EVER RuPaul? Kan du inte vänta med att få reda på det? Läs vidare för att ta reda på hur du kan se RuPaul's Drag Fin UK Finale online.

Titta på RuPaul's Drag Race UK online: när är det på? Det sista avsnittet sänds torsdagen den 21 november klockan 20:1 (Paris-tid) och kommer att vara tillgängligt på BBC iPlayer från och med då. De serverade oss fisk, glam-rock, body, glam girl, queen of your town och mycket mer! Och nu är vi alla redo för en känslomässig och dramatisk slutgiltig verklighet. Så det är bäst att du gör den här promenaden och stannar kvar för att titta på vad som är tänkt att vara ett ikoniskt RuPaul's Drag Race UK säsong XNUMX finalavsnitt. För att göra det ännu bättre kommer finalen att koreograferas av AJ och Curtis Pritchard! De tre sista drottningarna, Divina De Campo, Baga Chipz, The Vivienne, kommer också att ansluta sig till de andra eliminerade drottningarna som kommer tillbaka för att delta i det sista avsnittet. Även om det här är det sista avsnittet, oroa dig inte för mycket, RuPaul bekräftade att tv-serien skulle vara tillbaka nästa år för en ny säsong. Vem kommer att krönas till den första Drag Race UK-vinnaren av RuPaul och vem kommer att fly från Sashay? Vill du veta det? Läs vidare för att ta reda på hur du kan se RuPaul's Drag Race UK online.

delare

Titta på RuPaul Drag Racing online

Så här ser du RuPaul Drag Race UK Finale online gratis i Storbritannien:

För dem som försöker se RuPaul's Drag Race UK är BBC Three den perfekta platsen. Finalen sänds torsdagen den 21 november klockan 8 brittisk tid. BBC Three är inte längre tillgänglig på sina Freeview-kanaler eller sina Sky-tuners. Du måste logga in eller logga in via iPlayer (där de finns kvar efter evenemanget) för att se.

Livesändning av finalen av RuPaul's & # 39; s Drag Race UK från ditt land:

Utöver Storbritannien ovan kommer vi att förklara visningsalternativen som är tillgängliga i USA, Kanada och Australien längre ner på den här sidan. Planerade du en semester vid fel tidpunkt? Var du tvungen att göra en affärsresa? Få inte panik, du kan alltid se Drag Race UK från RuPaul online. Detta innebär att man använder ett VPN för att undvika hela geolokaliseringssituationen. Vilket VPN är rätt för dig? Vårt första val är ExpressVPN. Och hur använder du detta för att se RuPaul's Drag Race UK? Vi är glada att du frågade...

Genom att ladda ner och installera ExpressVPN kan du ändra din IP-adress. Så oavsett vilken enhet du har, det är en bärbar dator, mobiltelefon, Roku, Fire TV USB-minne, Apple TV, spelkonsol, etc., du kommer att fundera på att ändra IP-adressen. Så även om du är i Spanien, USA, Australien, var som helst, kommer du att tro att du är i Storbritannien. Vi anser ExpressVPN vara det bästa eftersom det är så enkelt och lätt att använda. Den har också mycket snabba anslutningar och optimal säkerhet. Du kan prova det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, eller välja ett prisvärt året runt plan som erbjuder 49 % rabatt och ytterligare 3 månader gratis. När du har det, öppna VPN-appen, klicka på "Välj plats". att praktiskt taget ta hem det är det väldigt enkelt att göra. När du har bytt till en lämplig region kan du helt enkelt besöka din lokala sändare och sedan är du redo att se varje utmaning och drama utspelas på RuPauls Drag Race UK.

(Bildkredit: framtid)

Så här ser du RuPaul Drag Race UK Finale online i USA:

RuPaul's Drag Race UK är tillgänglig i USA på Logo och WOW Presents Plus. Du kan få en hyfsat billig prenumeration på WOW Presents Plus, med prenumerationer från 3.99 € per månad med en GRATIS 30-dagars provperiod. För att se den på Logotyp behöver du bara ett abonnemang på en TV som inkluderar kanalen. Som tur är har du för din logotyp en app som låter dig ladda ner den för visning på din surfplatta eller smartphone. RuPaul Drag Race UK Finale sänds i USA fredagen den 22 november kl. 8 (Paris tid).

Var du kan se RuPaul's Drag Race UK från någon annanstans

Varken i Storbritannien eller USA? Oroa dig inte, vi har spårat andra länder där du kommer att kunna se RuPauls UK Drag Fin online. I Kanada har prenumerationstjänsterna Crave och OUTtv tagit över rättigheterna. Medan det är WOW Presents Plus och Stan i Australien. Crave och OUTtv kommer att sända avsnitten samma dag som de sänds i Storbritannien, vilket innebär att premiären av denna fantastiska serie redan är tillgänglig och väntar på att du ska se dem. Detsamma gäller Stan och WOW Presents Plus – de har redan lagt till skapandet av RuPauls Drag Race UK. Du behöver en prenumeration på tjänsten du vill titta på (Crave, OUTtv, WOW Presents Plus eller Stan). Om du är någon annanstans, kanske på semester utomlands eller i ett land som inte finns med på den här listan? Oroa dig inte, du kan fortfarande skaffa ett VPN och streama showen från ett av ovanstående länder.

Vilka är konkurrenterna på RuPaul's Drag Race UK?

Utan vidare, presenterar vi den sista drottningen för dig:

Vem blev eliminerad?

Det bästa för

Allt: Bästa VPN-torrent och P2P-trafik Balans av alternativ och användarvänlighet Enkel att använda