Det är bara en vecka kvar under ordinarie säsongen 2019-20 och medan andra lag i ligan kämpar om en slutspelsplats har Buffalo Bills och New England Patriots redan tjänat sina platser. Idag kan du se Bills ta emot Patriots på Gillette Stadium och det är ett spel du inte vill missa eftersom AFC East-titeln fortfarande är på väg. Vi är här för att se till att du fångar varje minut - se hur du får en livestream av Bills vs Patriots oavsett var i världen du befinner dig.

Buffalo Bills vs New England Patriots: när och var?

Buffalo Bills möter New England Patriots på mer än 65,000 XNUMX Gillette Stadium i Foxborough, Massachusetts.

Starten var klockan 4.30 lokal tid, därför 1.30 PT, 9.30 GMT eller 8.30 AEDT på söndag.

Buffalo går in i dagens match 10-4 efter att ha startat säsongen bra med tre raka segrar. Räkningarna drabbades dock av sin första förlust för säsongen mot Patriots i vecka 4 och kommer sannolikt se ut att ändra kurs under dagens match. Förra söndagen säkrade räkningarna en plats i NFL-slutspelet genom att slå Steelers 17-1. Quarterback Josh Allen gjorde första touchdown i andra kvartalet, medan platshållaren Stephen Hauschka gjorde en korg och Tyler Kroft gjorde i fjärde kvartalet för att vinna matchen. Kan räkningarna slå patrioterna hemma?

New England börjar idag 11-3 efter att ha varit obesegrad i veckorna 1-8. Patrioterna besegrades av Ravens i vecka 9, texanerna i vecka 13 och cheferna i vecka 14. Men den senaste söndagen kunde New England säkra en slutspelsplats. AFC med 34-14 seger över Bengalerna. Bengalerna kan ha haft ledningen under det första kvartalet, men två mål gjorda av Patriots-ersättaren Nick Folk hjälpte till att vända tidvattnet för laget och bred mottagare N & # 39; Keal Harry, hörnbacken Stephen Gilmore och bollföretaget Rex Burkhead gjorde touchdowns i andra halvlek. Kommer Patriots att vinna ytterligare en seger eller kommer räkningarna att slåss?

Om du är en Buffalo Bills-fan, New England Patriots-fan eller bara vill logga in för att se en omspel mellan dessa två AFC East-lag, visar vi dig hur du kan strömma en Bills vs Patriots-sändning live, oavsett var. världen du befinner dig så att du inte missar en enda touchdown.

Titta på spelet Bills vs Patriots online från ditt land (eller vid strömavbrott)

Tittar du på det här spelet från USA, Storbritannien, Kanada eller Australien? Vi kommer att berätta hur du kan fånga NFL-spelet senare i artikeln.

Men om du befinner dig i en annan del av världen, eller om ett täckningsgap hindrar dig från att se USA, finns det alltid ett sätt att streama Bills vs Patriots live online (och du behöver inte ens). inget behov av att begrava dem med något kornigt, olagligt foder som du hittade på Reddit). Istället kan du använda ett VPN eller virtuellt privat nätverk för att ändra IP-adressen till en adress i ett annat tillstånd eller land som har ett flöde. Och det är inte ens svårt att göra.

Hur man ser Barcelona vs Manchester United se Champions League

Vi har testat över 100 VPN för att försöka välja det bästa, och vi tror att ExpressVPN är MVP. Den är snabb, säker och kompatibel med många enheter (inklusive Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox, PlayStation, etc.). Du kan till och med prova gratis i 30 dagar. Det är därför Express får allt beröm.

Registrera dig för ExpressVPN i 12 månader så får du 49% rabatt på det normala priset och ytterligare 3 månader GRATIS. Utmärkt valuta för pengarna för utmärkt service.

Därifrån behöver du bara öppna VPN-appen, klicka på "välj plats" och välj lämplig plats, det är fantastiskt. Lätt att göra. Välj vilket land som sänder en NFL-liveström och det ser ut som om du var i det landet.

1555362478 489 Hur man ser Barcelona vs Manchester United och tittar på Champions League

Hur man tittar på Bills vs Patriots i USA gratis

Hur man ser Patriots vs. Korpar tittar på fotboll

Om du bor i USA och har ett kabelabonnemang kan du se det här NFL-spelet när det sänds på NFL Network (NFLN) kl. 4 ET / 30 PT. Men om du föredrar att strömma spelet online kan du också komma åt NFLN på deras webbplats, men du måste logga in med dina kontouppgifter hos din kabeloperatör.

Har du inte kabel men vill ändå titta på det här spelet? Oroa dig inte, du kan också strömma det här spelet gratis på din smartphone eller ladda ner Yahoo Sports-appen.

Inte i USA ikväll, men vill ändå titta på den här gratis Yahoo Sports-sändningen? Skaffa sedan en VPN så att det ser ut som om du är tillbaka i USA.

Kan jag titta på NFL Game Pass?

Tja, det är ett nej och ett ja. NFL Game Pass i USA tillåter dig bara att se en omspelning av spelet, men inte live-action.

Intressant är det en annan historia med ett internationellt NFL Game Pass där alla 256 ordinarie säsongsspel streamas live ... synd att du inte officiellt kan logga in om du och din bärbara datorns IP-adress är i USA.

Andra sätt kabelskärare kan streama NFL Live Online

Sling TV 40 € per månad: Sling TV delar upp sina live NFL-alternativ mellan sin 25 € per månad Blue plan och dess 25 € per månad Orange plan. Genom att kombinera de två får du 10 € rabatt och tillgång till Fox, NBC, ESPN och NFL-nätverket.

Hulu med Live TV 40 € per månad: Hulu med Live TV inkluderar CBS, Fox, NBC och ESPN, men kommer inte med NFL Network.

FuboTV 35 € för den första månaden: FuboTV erbjuder dig den första månaden till ett reducerat pris, men sedan ökar priset till 45 € per månad. Tjänsten inkluderar CBS, Fox, NBC och NFL-nätverket, men har inte ESPN.

DirecTV Nu 50 € per månad - DirecTV Now inkluderar CBS, Fox, NBC, ESPN och för ytterligare 5 € kan du lägga till NFL-nätverket. Men med den här tjänsten kan du bara titta på fotboll på lokala live-TV-kanaler.

YouTubeTV 40 € per månad: YouTubeTV ger dig tillgång till CBS, Fox, NBC och ESPN, men som med Hulu med Live TV finns det inget NFL-nätverk.

1555362478 490 Hur man ser Barcelona vs Manchester United och tittar på Champions League

Hur man streamer Patriots vs Bills live i Storbritannien

<

p class = »vanilj-bild-block»>1555753147 267 Hur man ser Man City vs Tottenham tittar på fotboll i

Om du vill följa ditt favorit NFL-team till Super Bowl i år, bör ditt första val vara NFL International Game Pass, eftersom det gör att du kan se alla ordinarie säsongsmatcher för 143,99 € eller bara 50p per spel.!

Brittiska tittare kommer att kunna se dagens Bills vs Patriots-spel på Sky Sports, då sänder nätverket spelet klockan 9:00 GMT på Sky Sports Action, men om de missar det kommer det också att göras en återutsändning på Sky's Main Event Sport från 11:XNUMX GMT.

Om du inte vill registrera dig för Sky bara för att se det här spelet kan du fortfarande titta på det på Now TV med Sky Sports-dagskort för 9.99 €. Det finns dock också veckokort och månadskort om du också vill se andra sporter / spel.

Utanför Storbritannien i helgen? Om geoblocking hindrar dig från att titta på NFL-åtgärden kan du försöka ladda ner och ställa in en VPN som beskrivs tidigare på sidan. Detta tillåter dig

Kanadas flagga

Få en gratis liveström av NFL i Kanada

Hur man ser på Bears vs Packers sänder fotboll

Amerikansk fotbollsfans i Kanada kommer att kunna se dagens Bills vs Patriots-spel på TSN och nätverket kommer att börja täcka spelet klockan 4:30 ET / 1:30 PT.

Men om du föredrar att strömma detta spel online, på mobila enheter eller på dina favoritströmmande enheter (via Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Android TV, Roku, Xbox One och PS4), har DAZN-streamingtjänsten dig täckt. Det kostar 20 euro i månaden eller 150 euro per år, men det finns också en GRATIS PROVNING om du vill prova själv för att se dagens Bills vs Patriots-spel.

australisk flagga

Liveström av Bills vs Patriots i Australien gratis

1557657908 579 Så här ser du spanska Grand Prix livesändning

Om du gillar amerikansk fotboll och till och med vill se NFL-spel som inte sänds i Australien, bör du överväga International Game Pass. Det här är det självklara förstahandsvalet som gör att du kan se alla ordinarie säsongsspel för 274.99 AUD.

Australiska tittare kommer att kunna se dagens Bills vs Patriots-spel på Foxtel med start kl 8:30 AEDT på söndag. Du behöver dock Foxtel-sportpaketet för att se det, men du kan också streama det här spelet på mobilen med Foxtel Go-appen.

Alternativt kommer tjänsten på Kayo Sports också att sända dagens spel. Det kostar mellan € 25 och € 35 beroende på deras plan, men nya kunder kan dra nytta av den GRATIS 14-dagars testversionen för att se Bills vs Patriots.

Hur man tittar på Cowboys vs. Patriots Titta på NFL Football Live

Det bästa för

Allt: # 1 bästa VPN

Torrent- och P2P-trafik

Balans mellan alternativ och användarvänlighet

Privat surfning

Dela detta