Amazon Prime Video slog först ut på Premier League-scenen för ett år sedan och, mycket tack vare Covid, är han nu en stöttepelare i brittisk fotbollsbevakning. I december behöll den exklusiva rättigheterna att visa två hela omgångar av Premier League-matcher.

Med ett antal spännande matcher mellan Amazons erbjudanden, inklusive Liverpool mot Spurs, Everton mot Man City och några saftiga lokala derbyn, kommer ingen fotbollsfan att vilja missa det. Nästa, vi visar dig hur du kommer in i händelserna och tittar på Premier League-fotboll på Amazon Prime, i vissa fall gratis.

Dagens bästa Amazon Prime-erbjudanden

TOPP. 1
The Lord of the Rings: The Rings of Power - Säsong 1
The Lord of the Rings: The Rings of Power - Säsong 1
Amazon Prime Video (Video on Demand); Wayne Yip (regissör) - JD Payne (producent)

Varför kan jag nu titta på Premier League på Amazon Prime?

Videostreaming-tjänsten som blev återförsäljare vann budkriget för ett av Premier League streaming-paket i juni 2018, med rättigheter som löper fram till 2022.

Även om värdet av affären inte avslöjades, har det treåriga avtalet, som omfattar 20 matcher per säsong, enligt uppgift kostat Amazon 90 miljoner euro.

Sedan dess, till Amazon har också fått visa upp ytterligare spel som ett resultat av spel som skjutits bakom stängda dörrar i kölvattnet av Covid-19-pandemin.

När kommer Premier League på Amazon Prime?

Som vi säger, Amazon har nu ett tillbehör för att streama, en situation som förmodligen kommer att fortsätta när fans inte kan komma in på Premier League-banor över hela landet.

Den första hela matchveckan som strömmas exklusivt på Amazon kommer att vara mitt i veckans matcher som spelas mellan tisdagen den 15 december och torsdagen den 17 december, vilket inkluderar denna enorma sammandrabbning mellan Liverpool och Tottenham Hotspur på Anfield, där Wolves är värd för toppklass. Chelsea och ett Londonderby som West Ham Palaces Crystal Tour.

Nästa omgång av spel som är tillgängliga live på Amazon Prime kommer att äga rum under "Chrimbo limbo" mellan måndagen den 28 december och onsdagen den 30 december.. Everton vs Man City, Chelsea vs Aston Villa och Man United vs Wolves framstår som de mest attraktiva matcherna. .

Till skillnad från traditionell old school-tv, Amazon Prime är inte begränsat till enskilda kanaler och erbjuder en obegränsad lista med separata liveströmmar för varje spel. När flera matcher är aktiverade samtidigt kommer du att kunna växla mellan livestreamarna för varje match från menyn.

Det finns en fullständig lista över enheter längre ner på denna sida.

Hur registrerar jag mig för Amazon Prime?

För att se all denna festliga fotbollsgodhet måste du vara Amazon Prime-prenumerant. Du kan registrera dig här: en ettårsprenumeration kostar €79 per år eller €7.99 per månad.

Amazon Prime

(Bildkredit: Amazon)

Hur ser jag Premier League på Amazon Prime?

En av fördelarna med Amazon Prime är det breda utbudet av alternativ för åtkomst till tjänsten: Amazon erbjuder applikationer på alla typer av smarta enheter.

Om du har en TV, Blu-ray-spelare eller annan mediaspelare från de senaste två åren har du sannolikt Amazon Prime Video-appen förinstallerad eller tillgänglig från din appbutik. Det finns även anpassade appar för Android och iOS. Och även om vi vid den här tiden förra året fördömde bristen på en Windows 10-applikation, har den nu lagts till för dem som vill titta på sina datorer.

Kan jag streama Premier League live gratis?

Julen kommer tidigt om du är en sparsam sportfantast och ny på Amazon Prime. Det beror på att Amazon erbjuder en 30-dagars gratis provperiod för dem som registrerar sig för tjänsten för första gången.

Det betyder att du kan registrera dig i början av månaden och att du kan se alla tjänstens spel under semestern för ingenting!

Dagens bästa Amazon Prime-erbjudanden

TOPP. 1
Video för YouTube
Video för YouTube
Se videor från youtube.com.

Vad får jag mer med Amazon Prime?

Åtkomst till Amazons videostreamingtjänst är inte den enda fördelen med att vara Prime-medlem.

Den största fördelen är obegränsad leverans av miljontals kvalificerade artiklar från Amazons onlinebutik på en dag (och i vissa regioner samma dag).

Du har också tillgång till exklusiva Amazon-erbjudanden (speciellt kring Amazon Prime Day), obegränsad fotolagring på Amazon Cloud Drive med Prime Photos, samt exklusiv tillgång till Prime Music för att streama eller ladda ner spår och låtar. album.

Och det är bara toppen på ett isberg i Amazonstorlek - du kan kolla in hela listan över fördelar här.

Kan jag titta på en Amazon Prime-video från utlandet?

Kort sagt... nej. Som Netflix, iPlayer, Disney Plus och nästan alla andra TV-streamingtjänster, du kan förvänta dig att din tittarglädje begränsas av geoblockering, vilket innebär att du inte kan se din vanliga katalog med program och sändningar utomlands.

Därefter, Om du inte är i Storbritannien men ändå vill se fotboll på ditt Prime-konto är det bästa alternativet att ladda ner och installera en VPN och sedan ansluta till en brittisk IP-adress.

HVi har testat alla större VPN-tjänster och betygsätter ExpressVPN som den bästa. Den är kompatibel med många enheter (till exempel Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PS4) och streamingtjänster, är bland de snabbaste och säkraste och har till och med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan testa den effektivt innan du köper. Som sagt, en årlig plan erbjuder för närvarande 49 % rabatt och ytterligare tre månader gratis, vilket är mycket bättre.

Och en av de saker vi älskar mest med ExpressVPN är den hjälpsamma 24/7 kundtjänst. Om du har några anslutningsproblem finns de tillgängliga för att hjälpa dig.

  • Registrera dig nu riskfritt på ExpressVPN

Vilka enheter kommer Amazon Prime att visa?

Amazon Prime-kompatibla enheter

(Bildkredit: Amazon)

 

Dela detta