Väntar du på dina nära och kära på andra sidan tullen och immigrationen? Det är inte någons idé att ha det trevligt, men det är ingenting jämfört med att vänta på en visumansökan med ditt äktenskap hängande i en balans. Det här är Något flashig premiss för succédokusåpan 90 Day Fiancé. Men redan innan par blir bekanta med K-1-formen måste de förhandla om de tidiga stadierna av deras förhållande. vi visar dig hur man tittar på 90 Day Fiancé: Before the 90 Days online och streamar nästa Prequel-avsnitt var som helst.

90 Day Fiancé - Before the 90 Day Cheat Sheet

Nya avsnitt före 90 dagar sänds på TLC i USA kl. 8 ET/7 CST på söndagskvällar., vilket betyder det du kan enkelt se 90 Days to Fiancé-prequelen gratis som en del av Slings Happy Hour-erbjudande.

Den senaste 90 Day Fiancé-serien: Before the 90 Days levererar några av de mest explosiva idéerna hittills, inklusive ett allvarligt bråk mellan "Big Ed" Brown och hans framtida fru, Rosemarie "Rose" Vega.

På andra håll får vi också en inblick i början av David och Lana, Avery och Ash, och Darcey och Toms uppvaktningar, som alla är kedjor med verkligt drama och spänning.

Det finns en anledning till att den här showen är ett måste för fans av reality-tv-genren. över hela världen, så låt oss sluta köa, så här ser 90 Day Fiancé: Before the 90 Days ut online och gratis.

Hur man tittar på 90 dagars fästman online i USA gratis

Hur man tittar på 90 Day fiance online från Australien 1

Som sagt är 90 Day Fiancé värd för TLC i USA, och nya avsnitt av Beyond the 90 Days sänds varje söndag klockan 8 ET / PT eller 7:XNUMX CT.

Om du inte får TLC på din sladdsats, kommer du förmodligen inte att kunna streama den över FTA webbplatsMen oroa dig inte, reality-tv-fans, ni har alternativ.

Den bästa av dem är Sling TV. Ägs av satellit-TV-leverantörerna Dish Network, det är en extremt pålitlig streamingtjänst som ger dig tillgång till 50+ livekanaler, 50,000 XNUMX+ filmer och TV-program på begäran, och möjligheten att titta på upp till tre skärmar samtidigt, plus moln DVR-lagring för alla inspelningar du vill göra.

Det bästa av allt är att det för närvarande körs en speciell Happy Hour-kampanj som låter dig titta på valt innehåll gratis mellan 5:XNUMX och midnatt ET i USA. som täcker det nya avsnittet av 90 Day Fiancé: Before the 90 Days Sunday.

Om något av dessa alternativ ser bra ut men du inte kan komma åt dem på grund av geografiska blockeringsbegränsningar, ta en VPN enligt beskrivningen ovan och strömma avsnitten som du normalt skulle göra.

Hur man tittar på 90 Day Fiancé: Innan 90 dagar online i Kanada

Hur man tittar på 90 day fiance online från Storbritannien

Den goda nyheten är att 90 Day Fiancé sänder på TLC i Kanada samtidigt som den sänds i USA, så klockan 8 ET på söndag kväll.

Det betyder före 90 dagar kan streamas via TLC-appen, som är tillgänglig för ett brett utbud av enheter, inklusive Android, iOS, Roku, Amazon Fire TV, Xbox och utvalda Samsung Smart TV.

Alla utomlands från Kanada som föredrar att titta på med en annan tjänst behöver bara en VPN för att komma till sitt hemland.

Hur man ser 90 dagars pojkvän: Innan de 90 dagarna utanför sitt land

Den som vill titta på 90 Day Fiancé: Innan 90 dagar kommer att upptäcka att det för närvarande endast sänds live i USA och Kanada - otur för marknader som Storbritannien och Australien.

Sin embargo, om du är från Nordamerika och vill ansluta till Fiancé 90 jours precis som du skulle göra hemma, det finns en enkel lösning: allt du behöver är en bra VPN och du kan se Fiancé 90 Días: Before 90 Days live varje söndag när den sänds eller direkt efter. Men vilken ska man välja?

1654266846 ExpressVPN lämnar Indien på grund av nya statliga order

Det finns hundratals VPN, även om vi rekommenderar ExpressVPN. Dess installation är snabb, enkel och direkt. Den är också kompatibel med en mängd enheter, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox, PlayStation, iOS och Android.

ExpressVPN:s flexibla 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti är svår att argumentera för. Ännu bättre, du kan köpa en årlig plan med 49 % rabatt och ytterligare 3 månader GRATIS – en hel del på viktig programvara.

När det är installerat väljer du ditt hemland och klickar helt enkelt på anslut. Då kan du se 90 Day Fiancé: Beyond 90 Days online var du än är, Öppna en serie gratis visningsalternativ?

ExpressVPN – #1 bästa VPN

Balans mellan alternativ och användarvänlighet

Dela detta