Så här ser du 2019 World Series: Live from Nationals vs Astros Game 2

Så här ser du 2019 World Series: Live from Nationals vs Astros Game 2

2019 års MLB World Series pågår. Washington Nationals vinner NLCS-mästerskapet, medan Houston Astros vinner ALCS-mästerskapet. Detta innebär att de två bästa lagen i ligan kommer att möta i en sju-mot-en-uppgörelse för att ta reda på vem som kommer att bli årets mästare, och vi hjälper dig att livestreama varje minut av World Series!

Huvudstadens herrar tog sin första match i tisdags kväll, med en knapp 5-4-seger. Dagens hjälte? Vänsterhänt Juan Soto, 20, hade tre produktpoäng, inklusive en kolossal hemmakörning. Astros kommer att vara desperata att slå tillbaka inom kort.

World Series 2019: var och när

2019 års World Series mellan Washington Nationals och Houston Astros började tisdagen den 22 oktober och kommer att pågå senast den 30 oktober.

Det andra spelet kommer att spelas i 40,000 6+-parken i Houston, Texas, medan det tredje, fjärde och femte spelet kommer att äga rum i Nationals Park i Washington, DC. Beroende på seriens längd kommer även spel 7 och XNUMX att äga rum på Minute Maid Park i Houston.

Om man tittar på årets World Series så är alla matcher planerade att starta strax efter 8. Eastern Time, alltså vid 5-tiden. M.

Washington Nationals är på väg till World Series för första gången i sin historia efter att ha sopat över Arizona Cardinals i NLCS. Laget har vunnit varje match i serien, och av denna anledning kommer det att spela den första matchen i World Series på tisdag, utvilat och redo att möta Astros. Kan Nationals vinna sin första världsserie?

New York Yankees kan ha vunnit sin första match mot Houston Astros i ALCS-mästerskapet, men Houston kunde vända saker och ting och laget vann spel 2, 3 och 4. Yankees vann match 5, men lagen kom tillbaka till Houston för match sex. Jose Altuve tog Astros plats i 2019 World Series med en semifinal på hemmaplan i den nionde inningen. Astros vann World Series för bara två år sedan 2017, men kan laget göra det igen?

Oavsett om du är ett Nationals-fan i Washington, ett Astros-fan i Houston eller bara ett basebollfan, så visar vi dig hur du livestreamar varje match i 2019 World Series online, var som helst i världen. Läs vidare så guidar vi dig genom alla alternativ för att se årets World Series på din TV, din dator och till och med din mobil.

Så här tittar du på en livestream av World Series utanför ditt land

Vi har visningsalternativen nedan om du vill titta på baseboll i USA, Storbritannien eller Kanada, inklusive de rutter du behöver om du inte har tillgång till kabel.

Testa dock att titta på din vanliga onlinebevakning när du är utomlands och du kommer snart att upptäcka att du kan göra det på grund av geoblockering av sändare. Nej, vi föreslår inte att du ska kolla in Reddit för att se var du kan streama en tvivelaktig olaglig stream. Du använder ett VPN, eller ett virtuellt privat nätverk, som låter dig ändra IP-adressen för din bärbara dator eller mobiltelefon till en annan stat eller ett annat land som har sändningen så att du kan se serien från var som helst i världen.

Vi har testat alla större VPN-tjänster och betygsätter ExpressVPN bland de bästa. Den är kompatibel med alla dina enheter, stöder de flesta streamingtjänster och är bland de snabbaste. Du kan till och med installera den på enheter som en Amazon Fire TV-sticka, Apple TV, Xbox och PS4.

ExpressVPN är också #1 för hastighet, säkerhet och användarvänlighet. Dessutom kan du prova det gratis i 30 dagar, och om du vill, få ytterligare 3 månader GRATIS när du får en ExpressVPN-årsplan.

Därifrån behöver du bara öppna VPN-appen, trycka på "välj plats" och välja lämplig plats, det är väldigt enkelt att göra. Välj vilket land som helst som sänder baseboll live och titta som om du var där.

Så här ser du Washington Nationals vs Houston Astros i USA

Om du är i USA och vill se 2019 års World Series på TV, kommer alla matcher att sändas på Fox. För de som vandrar runt men ändå vill se händelserna kommer Fox att strömma alla matcher live på sin Fox Sports-app Gå, men du måste logga in med din kabelleverantörs autentiseringsuppgifter.

Du kan också se World Series online via en sportströmningstjänst. Vi har listat våra favoritalternativ nedan för att göra ditt jobb enklare. Fortsätt rulla för att se våra favoritstreamingtjänster för att titta på MLB online.

Hur man lyssnar på World Series 2019 med MLB.TV

Om du är ett basebollfan har du förmodligen hört talas om MLB.TV, dess egen streamingtjänst som låter dig spåra ditt favoritlag, eller till och med flera lag, hela säsongen, från ### Vårträning till slutspelet . .

Till slutspelet erbjuder de ett rimligt helsäsongskort för rimliga €24.99. Men eftersäsongsspel är endast tillgängliga för MLB.TV-prenumeranter med "autentiserad åtkomst." Detta innebär att du också måste vara en kabel- eller satellitabonnent, förutom en MLB.TV-abonnent, för att kunna streama World Series live med ligans tjänst i USA.

Om du uppfyller dessa krav kommer du inte att missa en sekund av handlingen, eftersom varje del sänds med 60 bilder per sekund. Olika ljudalternativ finns också tillgängliga, inklusive spanska kommentarer, radiosändningar från lokal eller extern utrustning och till och med de från världen. Naturliga ljud. MLB.TV är också kompatibel med alla populära streamingenheter, inklusive Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Xbox One, Playstation 4, Android och iOS, så att du aldrig missar ett spel, oavsett var du är.

Andra sätt att se 2019 World Series online

Den dedikerade MLB.TV kommer inte att vara för alla. Om du vill ha ett betalalternativ som inkluderar andra TV-program och sporter, kan det vara bättre att välja ett mer omfattande paket. Nedan hittar du andra alternativ att överväga.

Men kom ihåg att samma sak gäller om du försöker se ditt lokala lag spela lokalt under en förlustmatch - du behöver en VPN för att göra det, så se hur du gör det enligt ovan.

Streaming av World Knife Series

Hur man streamar Astros vs Nationals i Storbritannien

Brittiska basebollfans som vill se 2019 års World Series kan göra det på BT Sport, som ingår i BT TV-paket. Om du inte är en BT Sport-prenumerant kan du prenumerera på BT Sport-appen för €10 i månaden med de första tre månaderna gratis eller prenumerera via Sky TV eller TalkTalk TV för €29.99 i månaden.

Inte i Storbritannien men vill se BT Sport streaming online från utlandet? Därefter vill du rulla uppåt och ta reda på hur du använder ett VPN för att söka var som helst.

Hur man livestreamar Nationals vs. Astros i Kanada

Om du bor i Kanada och har ett kabelabonnemang kan du se 2019 års World Series på SportsNet.

Inte intresserad av att registrera dig för kabel bara för att titta på baseball? Oroa dig inte, kanalen MLB.TV är också tillgänglig i Kanada. Med Post-Season Pass kan du se hela 2019 World Series för bara 24.99 €.

Komplett schema för 2019 års World Series

Match 1: Washingtonians på Houston Astros tisdagen den 22 oktober

Match 2: Washingtonians på Houston Astros onsdagen den 23 oktober

Match 3: Houston Astros på Washington Nationals fredagen den 25 oktober

Match fyra: Houston Astros på Washington Nationals lördagen den 26 oktober

Match 5: Houston Astros på Washington Nationals söndagen den 27 oktober

Match 6: Washington Nationals på Houston Astros tisdagen den 29 oktober

Match 7: Washington Nationals på Houston Astros onsdagen den 30 oktober

Alla matcher börjar strax efter 8 (5 Paris-tid) och matcherna 5,6 och 7 kommer att spelas endast om det behövs.

Det bästa för

Allt: det bästa VPN

Torrent- och P2P-trafik

Balans mellan alternativ och användarvänlighet

Privat surfning