Tv-programmet Survivor är symbolen för motstånd. En grupp kandidater som strandat tillsammans i över en månad tvingas leva ensamma, möta svåra utmaningar från teamet och försöka undvika vräkning till vinn en miljon dollar och bli "Sole Survivor". Showens livslängd är lika imponerande. Värd av Jeff Pabst sedan starten 2000, är ​​det fortfarande en av de mest populära TV-programmen på tv. Oavsett var i världen du befinner dig så hjälper vi dig så att du kan se det.

Titta på Survivor online: När och var?

Vill du ha kul i Fiji? Survivor: Winners at War sänds varje onsdag kväll på CBS kl. 8 ET/PT och 7 CT. Avsnitt finns också tillgängliga för se live på CBS All Access och på begäran så snart de är tillgängliga.

Producenterna har dramatiskt ökat satsningen för Survivor: Winners at War. Kallas "den största striden i Survivors historia", samlar tjugo tidigare vinnare, de bästa av de bästa, för att tävla om en aldrig tidigare skådad prispott på 2 miljoner USD. Bland dem "Boston Rob" Mariano, Parvati Shallow och den enda dubbelvinnaren i showens historia, Sandra Díaz-Twine.

Att föra ännu mer värme till ön Fiji är återkomsten av Edge of Extinction, en livlina för tidigare valda kandidater, medan den förra har infört brandtokens, som tillåter människor att köpa lyx, mat och förmåner. Räkna med dramatik, smyghet, fler vändningar än de vanliga misstänkta.

För att undvika att gå miste om prövningar och vedermödor i denna episka 40:e säsong, läs vidare.. Vi detaljerar hur titta på Survivor: Winners at War online var som helst och vad du ska göra om du har fastnat hemifrån.

Se Survivor: Winners at War online från vilket land som helst

Geoblock som får dig att känna dig som en utstöttare på gränsen till utrotning? Om du är borta från hemmet på affärsresa eller en längre semester när de senaste avsnitten är tillgängliga, misströsta inte. Du kan fortfarande njuta av de senaste Survivor-berättelserna.

Eller anta att du befinner dig i ett område där detta innehåll inte har gjorts tillgängligt. Genom att använda ett VPN kan du streama Survivor: Winners at War oavsett var du tittar. Denna grundläggande programvara kan ändra din IP-adress så att du kan komma åt varje avsnitt live eller på begäran när avsnitt blir tillgängliga, precis som om du vore hemma.

Det finns hundratals VPN du kan köpa online, men vi rekommenderar ExpressVPN. Det är snabbt, säkert och enkelt att installera. Den är kompatibel med en mängd enheter, inklusive Apple TV, Amazon Fire TV Stick, Xbox, PlayStation och iOS och Android.

Med en flexibel 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti är ExpressVPN särskilt attraktivt. Men ännu bättre, om du köper en årsplan får du 49% rabatt och ytterligare 3 månader GRATIS - en hel del för ett väsentligt kit.

När den har installerats, sök helt enkelt efter ditt hemland eller välj det från den fördefinierade listan och klicka sedan på anslut. Sedan du kan se Survivor online och strömma Winners in War från var som helst, vilket gör att du kan se Jeff Pabst skåla för tävlingen, men inte bokstavligen, under Tribal Council.

Hur man tittar på Survivor: Winners at War Online i USA

Om du har kabel sänds Survivor varje vecka på CBS kl. 8 ET/PT och 7 CT och är sedan tillgänglig för streaming på CBS All Access i USA.. Det är gratis om du har kabeln, skriv bara in din leverantörsinformation för att se. Annars kostar det 5.99 € per månad för sin begränsade annonsplan och 9.99 € för att streama annonsfritt.

Alternativt, det finns gott om kabel-TV-streamingtjänster för att möta dina tittarbehov. Var och en kommer med en gratis provperiod, vanligtvis 7 dagar:

  • FuboTV:  55 € per månad, för cirka 90 kanaler, inklusive lokala stationer som CBS.
  • Hulu + LiveTV: Ett grundpaket med 65+ kanaler och on-demand-innehåll för 54.99 € per månad. Många ytterligare moduler finns tillgängliga.
  • AT&T nu: Av deras många planer är den billigaste €65 per månad, för över 40 kanaler, inklusive HBO.
  • YouTubeTV: 44.99 € för mer än 70 kanaler.
  • Amazon Prime Video: Du måste registrera dig för Prime för €12.99 per månad och inkludera CBS All Access, vilket är ytterligare €5.99 per månad. Båda kommer med gratis provperioder.

Hur man tittar på Survivor: Winners at War Online i Kanada

Om du bor i Kanada och har kabel, sänder Global TV nya avsnitt av Survivor samma dag och samtidigt som i USA.

Du kan också få tillgång till Globals onlineströmningstjänst gratis genom att ange informationen om din TV-tjänstleverantör. Fullständiga avsnitt av kanalen är också tillgängliga gratis på Roku-strömningsenheter under de första sju dagarna efter att de har sänts.

Hur man tittar på Survivor: Winners at War Online i Australien (GRATIS)

Australiensare kan tacka 9Now för att de ger dem det senaste inom komedi, underhållning och reality-tv - ALLT GRATIS! Om du inte har en kabel kan du se kanalens liveprogram och on-demand-innehåll via onlinestreamingtjänsten 9Now. Helt enkelt skapa ett Nine-konto och logga in för att titta på Survivor online.

Självklart, om du är långt borta måste du ansluta till en VPN-tjänst som ExpressVPN för att se Winners at War från någon annanstans.

Hur man ser på Survivor: Winners at War Online i Storbritannien

tyvärr brittiska fans är inte inbjudna till festen. Det finns inget direkt sätt att se CBS-program live eller på begäran just nu.

Det enda sättet vi kan tänka oss är om du tar ett VPN som nämnts ovan och tittar på en tjänst som CBS All Access (även om detta kan kräva att du har ett amerikanskt kreditkort för att slutföra processen) eller 9Now.

 

ExpressVPN: #1 bästa VPN

Torrent- och P2P-trafik