De oförskämda advokaterna på Chicagos advokatbyrå Reddick, Boseman & Lockhart är tillbaka. Missa inte ett ögonblick från säsong fyra, var som helst i världen, genom att följa vår The Good Fight online streamingguide nedan.

Det juridiska dramat från CBS All Access har blivit mycket mer än bara en "The Good Wife"-spin-off sedan det sändes första gången 2017, och blivit en banbrytande politisk satir med hjärtskärande berättelser.

Öppningen av säsong 4 är till exempel en fristående episod i en alternativ verklighet där Hillary Clinton är president efter att ha slagit Donald Trump i 2016 års amerikanska val.

Se The Good Fight: Säsong 4 online: När och var?

Den första delen av den fjärde säsongen sänds på CBS All Access i USA torsdagen den 9 april., avsnitt två fortsätter torsdagen den 16 april och showen återupptas torsdagen den 30 april.

Även om produktionen på tio-show-säsongen stoppades på grund av koronaviruskrisen, säger CBS att de förväntar sig att alla återstående avsnitt ska vara färdiga i tid.

Showen förväntas fortsätta från sin säsong tre cliffhanger, med Reddick, Boseman och Lockhart tvingas acceptera ett erbjudande från den stora multinationella advokatbyrån, STR Laurie, efter att ha hamnat i ekonomiska svårigheter.

Arbetar nu som ett litet dotterbolag, Diane Lockhart (Christine Baranski), Adrian Boseman (Delroy Lindo), Liz Reddick (Audra McDonald) och resten av företaget måste nu överleva mikroförvaltning när de undersöker den mystiska not 618: A Law of Escape. ... som gör det möjligt för rika och mäktiga att ignorera domstolsbeslut.

Den nya säsongen drar nytta av Michael J. Fox återkomst som manipulerande advokat Louis Canning, och Zach Grenier som fransk advokat David Lee, med Hugh Dancy och John Larroquette.

Läs vidare för att ta reda på hur du ser The Good Fight: Säsong 4 online var du än är.

Titta på The Good Fight online från andra länder

Om du är ute och går under inneslutningen och vill se den nya säsongen, se till att du inte låter geoblocks förstöra ditt roliga.

Om du befinner dig i ett land där din hem-tv-tjänst inte är tillgänglig, Genom att använda ett VPN kan du se The Good Fight: Säsong 4 online oavsett var du är. Den här enkla mjukvaran modifierar din IP-adress så att du kan komma åt varje avsnitt live eller komma ikapp serien, precis som om du vore hemma.

ExpressVPN är för närvarande världens bästa VPN

Det finns hundratals VPN att välja mellan. Vår personliga favorit är ExpressVPN. Det är snabbt, säkert och lätt att använda. Den är kompatibel med många enheter inklusive Apple TV, Amazon Fire TV Stick, Xbox, PlayStation och iOS och Android.

Det som gör ExpressVPN ännu mer attraktivt är dess flexibla 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Men återigen, om du registrerar dig för en årlig plan får du 49 % rabatt och ytterligare 3 månader GRATIS, en sällsynt affär på viktig programvara.

När du har laddat ned, bläddra till ditt hemland eller välj från den fördefinierade listan och anslut sedan. Då ska du utan svårighet kunna se The Good Fight: Säsong 4 online.

miami heat live stream titta på nba online

Hur man ser The Good Fight: Säsong 4 online i USA

CBS All Access

The Good Fight: Säsong 4 är exklusivt för CBS All Access i USA, så du måste registrera dig på streamingsidan om du vill följa de juridiska vändningarna av Reddick, Boseman och Lockhart.

Detta är €5.99 för deras begränsade reklamplan eller €9.99 för kontinuerlig distribution. Båda alternativen kommer med en vecka GRATIS och du kan avbryta när som helst, så att du kan se avsnitt gratis.

Hoppas du stanna kvar? Du sparar 15% om du köper ett årsabonnemang.

CBS All Access finns på iOS, Android, Smart TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Roku, spelkonsoler och mer.

miami heat live stream titta på nba online från Storbritannien

Så här ser du The Good Fight: Säsong 4 online i Storbritannien (GRATIS)

Channel 4 har varit hemvist för The Good Fight i Storbritannien för de tre senaste säsongerna. Även om vi förväntar oss att den fjärde serien sänds på gratiskanalen också, finns det för närvarande inga bekräftade datum för sändningen.

Om du är desperat efter att se den nya säsongen tillsammans med den amerikanska allmänheten, det enda alternativet är att använda en av våra bästa VPN-tjänster enligt beskrivningen ovan, ställ in din plats till ett land på den här streamingsidan och du är bra att gå därifrån. Men tänk på att de flesta betalda streamingtjänster kräver ett kreditkort i det land där tjänsten kommer från.

Hur man ser The Good Fight: Säsong 4 online i Kanada

cbs all access

Det finns bättre nyheter för er kanadensiska fans av programmet. CBS All Access är tillgängligt i ditt land, vilket innebär att du får tillgång till nya avsnitt av The Good Fight: säsong 4 samtidigt som i USA.

Tjänsten kostar 5.99 CAD för sin begränsade reklamplan eller 9.99 CAD för att streama utan avbrott. Precis som i USA kommer båda nivåerna med en GRATIS vecka och du kan avbryta när som helst, så att du kan se avsnitt gratis.

hur man tittar på miami heat live stream nba australien

Hur man ser The Good Fight: Säsong 4 online i Australien

Det finns goda och dåliga nyheter för australiensiska tittare som vill följa Diane Lockharts senaste bedrifter på gratisstationen. SBS som har bekräftat att de kommer att sända säsong 4, men har bara angett ett vagt "senare i 2020" releasedatum.

Om du är en antipodean på sjukhus och vill se historien utvecklas med amerikanska tittare, ditt enda riktiga alternativ är att använda en av våra bästa VPN-tjänster enligt beskrivningen ovan, ställ in din plats till USA USA och Kanada och registrera dig för CBS All. Tillgång. Kom ihåg att för att ta den här vägen behöver du ett kreditkort kopplat till en amerikansk eller kanadensisk adress.

Var kan jag titta på äldre avsnitt av The Good Fight?

Om du är lite sent i serien är den goda nyheten att de tre första säsongerna finns tillgängliga på ett antal on-demand-tjänster.

USA och Kanada: CBS All Access-prenumeranter har tillgång till de tre föregående säsongerna på begäran. Om du är ny på programmet är Rokus gratiskanal för att tillkännage den första säsongen tillgänglig på begäran.

Storbritannien: Tills nyligen hade All4 gratis tillgång på begäran till de senaste avsnitten av serien, men så är det tyvärr inte längre. Men alla tidigare avsnitt är tillgängliga via Amazon Prime Video. Streamingtjänsten kommer som standard med ett Amazon Prime-abonnemang som kostar €7.99 per månad eller €79 per år.

Någon annanstans- Om du inte kan hitta on-demand-åtkomst till äldre avsnitt där du är, det finns alltid en vpn. Ändra bara din plats till USA eller Storbritannien så kan du njuta av de senaste åren av The Good Fight-avsnitten med hjälp av någon av tjänsterna som anges ovan.

 

ExpressVPN – #1 bästa VPN

Balans mellan alternativ och användarvänlighet

Torrent- och P2P-trafik

Dela detta