Hur man ser Afghanistan vs Pakistan: live Cricket World Cup 2019 live

Hur man ser Afghanistan vs Pakistan: live Cricket World Cup 2019 live
Pakistans återkomst sammanföll med nedgången i engelsk form, då de öppnade turneringen i Men in Green-turneringen. Afghanistan har en hård hand i den för tidiga träskeden i 2019 års cricket-VM, men har övertygat fansen med sina entusiastiska framträdanden. Du kommer att kunna följa all action från matchen, var du än är i världen, med hjälp av Afghanistan vs Pakistan liveströmningsguide nedan.

Afghanistan vs Pakistan Live Stream: Var och när Den här matchen äger rum på Headingley, Leeds, Yorkshire Cricket Clubs vanliga hem. Spelet börjar klockan 10:30 Pacific Time lördagen den 29 juni. För de som lyssnar på Pakistan börjar det 14:30 (Stillahavstid), medan för fans i Afghanistan börjar spelet 14:XNUMX. Efter att ha nästan besegrat Indien vet Afghanistan att med spelare som Rashid Khan och Gulbadin Naib är det kapabelt att motstå Pakistans inkonsekvenser. Medan England redan hade en plats i semifinalen till synes säker, är Pakistan inte längre självbelåtna med ett lag att slå. Men vi pratar om det mest oförutsägbara laget i cricket, så förvänta dig mycket spänning och dramatik i Leeds. Genom att följa vår livestreamingguide för Afghanistan mot Pakistan nedan, kommer du enkelt att kunna se all action i cricket-VM från hela världen.

Se en Cricket World Cup-match 2019 från utlandet

Om du är i Storbritannien, Australien, Nya Zeeland, USA eller Indien och vill veta hur man ser på spelet, hittar du all information om sändaren i ditt område här. Om du är borta från hemmet och vill lyssna, kommer du att upptäcka att du inte kommer att kunna tack vare geoblockering. Lyckligtvis finns det ett sätt att lindra denna frustration. Genom att använda en VPN kommer du att kunna titta på spelet på ett säkert sätt utan att behöva riskera att en olaglig ström kommer från en webbplats som sannolikt är infekterad med skadlig programvara.

Vi har testat alla större VPN-nätverk och anser att ExpressVPN är vårt val, tack vare dess användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Den är också kompatibel med nästan alla streamingenheter, inklusive Amazon Fire TV, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android- och Apple-telefoner. Så för att få den här strömmen hemma och förbli säkrare online är ExpressVPN vårt rekommenderade val. Du kan också välja en av de tre huvudsakliga VPN-tjänsterna nedan: 1. VPN Express (med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti) Detta är den högst rankade VPN i världen just nu, med nivåerna av säkerhet, hastighet och kompatibilitet som nämns ovan, vilket placerar den överst på listan. lista. Du kan prova det gratis i en månad eller registrera dig för ett årsabonnemang och få 3 månader helt GRATIS. Upptäck VPN Express
2. NordVPN: SmartPlay-teknik gör NordVPN till ett utmärkt val för streaming. Det är också mycket överkomligt.
3. IPVanish stöder upp till 10 enheter, vilket är idealiskt för resor När du väl har valt och installerat det virtuella privata nätverket du väljer, öppnar du helt enkelt tjänstens motsvarande app, klickar på "Välj plats", väljer lämpligt land och du kan se programmet. Som om du vore hemma. Det är en absolut barnlek.

Hur man ser cricket i Pakistan gratis

(Bildkredit: PTV) Pakistan-baserade cricketfans verkar ha två alternativ att titta på Cricket World Cup-matcherna. Du kan lyssna på Sony Ten eller PTV Sports, ett publikt företag (och gratis att titta på). Matchen börjar 14 i Pakistan.

Hur man streamer Cricket World Cup 2019 i Indien online

Star India/Star Sports är den officiella sändaren av Cricket World Cup 2019 i Indien och kommer att sända alla matcher live. Om du inte vill bli en Star Sports-prenumerant kan du prenumerera på Hotstar med den bästa streamingtjänsten för €299 (ungefär €3) för en månad eller €999 för ett helt år. . . Matchen mellan Afghanistan och Pakistan är planerad att starta klockan 15:00 New Delhi-tid. Om du använder ett av de två alternativen som nämns ovan och är utanför Indien, använd VPN-guiden ovan för att titta på spelet som om du var hemma.

Hur man streamer Afghanistan vs Pakistan live i Storbritannien

Sky Sports äger exklusiva rättigheter att sända live till alla Cricket World Cup 2019-matcher i Storbritannien, vilket innebär att du måste prenumerera för att se matchen och resten av händelserna. Turneringen i år. Och så finns det Sky Go-appen om du vill titta på den på en mobil enhet. Om du vill titta på sommarens cricketkarneval men inte vill prenumerera på en satellit är TV-tjänsten Sky's Now ett bra alternativ. Inte i Storbritannien för det här spelet? Om du är borta från Blighty kan du fortfarande se Sky eller Now TV-täckning genom att köpa ett VPN och streama det precis som om du var hemma.

Hur man ser en live stream mellan Afghanistan och Pakistan i Australien

Huvudalternativet för fans som vill se matchen och resten av VM går genom ett abonnemang på Fox Sports. Om du inte vill belastas med den här typen av engagemang kan ett Kayo Sports Basic-paket för 25 € i månaden (för två enheter samtidigt) eller ett Kayo Sports Premium-paket för 35 € i månaden (tre apparater) vara bekvämare till dig. Båda paketen låter dig se hela världscupen, men utan att vara bunden till ett långt kontrakt. Naturligtvis behöver du en VPN om du vill se australiensisk täckning utomlands. Spelet måste börja 19:30 AEST.

Hur man lever i Afghanistan och Pakistan i Nya Zeeland

Sky har fått exklusiva rättigheter till Cricket World Cup i Nya Zeeland. Matchen måste börja 9:30. Vi rekommenderar att du har en god fika till hands om du vill se alla diskussioner. Om du inte är på din TV kan du ladda ner och titta på Sky Go-appen. Och om du är utomlands är VPN-metoden som beskrivs ovan den bästa lösningen.

Hur man tittar på Afghanistan vs Pakistan: amerikansk livestream

Willow TV är den officiella sändaren av turneringen för fans av röda bollar i USA. Tjänsten kostar 9.99 € per månad och är även tillgänglig på streamingtjänster som Sling och Fubo. För att titta på Willow TV när du är utanför USA och geosäker, kommer VPN-lösningen som beskrivs ovan inte att låta dig missa någonting. Matchen mellan Afghanistan och Pakistan är planerad att starta klockan 5.30 Eastern Time klockan 2.30.

< p class="bordeaux-image-check">

Bättre för

Sekretess och avblockering av Torrent- och P2P-trafik Balans av alternativ och användarvänlighet. privat internetsurfning