Fotoredigering är en viktig del av den kreativa processen, vilket gör att fotografer kan fånga ögonblicket och förfina översikten i efterredigering; Det är dock inte alltid lätt. Komplex programvara har redan en brant inlärningskurva, och att använda en mus för att navigera i de många verktygsfälten och menyerna är en sak, att använda en för att ändra dem är en annan.

Det är här grafiska surfplattor kommer in. Medan grafikplattor, penndisplayer och andra digitala pennverktyg har designats för illustratörer och konstnärer tidigare, väljer fler och fler professionella och entusiastiska fotografer dessa enheter för användning med fotoredigeringsprogram, tack vare det naturliga kreativa flödet som ger nål.

Om du är ny på scenen kanske du inte är medveten om att Huion är ett av de mest respekterade och igenkännliga namnen på marknaden för grafiska surfplattor, och den prestigenivån går naturligtvis hand i hand med fantastiska produkter - Huion är stolta att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser.

Ett av de senaste tilläggen till sitt breda utbud av pennläsplattor, penndisplayer och penndatorer är Kamvas Pro 24 4K, en kompakt och sofistikerad penndisplay med några ganska imponerande specifikationer. Om du är redo att intensifiera din fotoredigering behöver du inte leta längre...

Huion Kamvas Pro 24 arbetsyta på ett skrivbord

(Bildkredit: Huion)

Huion Kamvas Pro 24 (4K)

Om du är redo att ta en djupdykning är Kamvas Pro 24 en 4-tums 24K-pennskärm redo att bli din nya bästa vän när du redigerar foton. Det är den största skärmen i Kamvas Pro-serien i kombination med förbättrad 4K-upplösning, vilket innebär att du kan klämma in fler pixlar i samma område för skarpare, tydligare bilder, även när du zoomar in.

För att hjälpa dig att se ditt projekt i all ära, har Kamvas Pro 24 ett integrerat bordsfäste i metall för att höja surfplattan 20° över din arbetsyta, eller så kan du fästa en monitorarm i 100 x Vesa-hålet. 100 mm när du kommer tillbaka. Huion säljer även sina egna fästen, den mest populära är dess justerbara fäste (ST100), men det finns även Huions Single Monitor Arm (ST410) eller Dual Monitor Arm (ST420) för flexibel vinkeljustering. .

Kamvas Pro 24 är USB-C-kompatibel, vilket innebär att du kan dra nytta av en bättre skärm om din PC även har en USB-C-port; Om inte, kommer skärmen också med en bekväm USB-A till USB-C. Ännu mer spännande är att den kan ansluta till Android-enheter och låsa upp världar av potential om du använder fantastiska kameratelefoner som Samsung Galaxy S22 Ultra.

Med fotoredigering är visuell prestanda nyckeln och Kamvas Pro är redo att leverera. Med ett 140 % sRGB-färgomfång använder dess helt laminerade skärm QLED-teknik för att ge rika, mättade färger till dina foton.

Huion Kamvas Pro 24 arbetsyta på ett skrivbord

(Bildkredit: Huion)

Det är inte bara det som finns bakom skärmen som är imponerande: glaset är kemiskt etsat, vilket minskar bländning och ger en underbart realistisk ritupplevelse som känns som penna och papper. Den helt laminerade displayen minskar gapet mellan det skyddande lagret och LCD-skärmen så att du kan styra markören med överlägsen precision - det finns ingen markörfördröjning med den här surfplattan.

Pennan förtjänar också beröm: med Huions PenTech 3.0 är pennan nu mer tillförlitlig än någonsin, vilket förbättrar svarstiden, och Huions nya filtspetsar ger mer friktion till spetsen och för upplevelsen närmare det verkliga livet. PenTech 3.0 har sett Huion flytta sensorn mycket lägre i pennspetsen från 6 mm till 3,5 mm, vilket innebär supersnabb svarstid och minskat tomgångsavstånd - desto bättre för områdesval, snabbt och exakt i Photoshop.

Kamvas Pro 24 kommer också med en gratis KD100 Mini Keydial istället för inbyggda genvägsknappar, vilket betyder att den är mer tillgänglig för vänsterhänta användare. Denna mer minimalistiska formfaktor återställer en del av surfplattans arbetsyta samtidigt som du kan behålla den viktiga genvägsinställningsförmågan tack vare Mini Keydial.

Du kan köpa Huion Kamvas Pro 24 för 1,299 1,299 € / XNUMX XNUMX €

Enklare redigeringar för alla

Oavsett om du precis har börjat på din fotografiska resa eller en erfaren proffs, kommer du att bli förvånad över hur användbar en penndisplay kan vara när du försöker få jobbet gjort snabbt och exakt.

Plus, så länge du inte använder pennmonitorn 24/7 för konstnärliga ändamål, har den den dubbla fördelen att den fungerar som en extra monitor, vilket ger dig mycket mer utrymme att spela.

Om du är redo att ta din redigering till nya höjder, besök Huions officiella webbplats idag.

Dela detta