Huawei MateBook-familjen av bärbara datorer är nu mer elegant än någonsin

Huawei MateBook-familjen av bärbara datorer är nu mer elegant än någonsin
Huawei har nu släppt förbättringar av sin serie av bärbara datorer. Kärnan i Huaweis vision att ge dig smartare, enklare att använda enheter som tillför värde till ditt dagliga liv lever vidare idag. Oavsett om du använder din bärbara dator för att arbeta, leka eller skapa innehåll hemifrån, kommer du att bli imponerad av dessa nya tillägg till Huawei MateBook Family-serien. Förbättringar inkluderar Huawei MateBook X Pro 2021, HUAWEI MateBook D14 och Huawei MateBook D15.

Huawei MateBook X Pro 2021: den snyggaste bärbara datorn 2021

Familia Huawei MateBook

Huawei MateBook X Pro (Bildkredit: Huawei) Huawei MateBook X Pro 2021, tillgänglig i smaragdgrönt eller grått, har höjts jämfört med sin föregångare när det gäller estetik och prestanda, med en snyggare design, en nästa generations, lång- hållbart batteri, en helt ny pekplatta, en 3k-pekskärm, snabb nätverksanslutning och samarbete på flera skärmar. Superprestanda Den här ultratunna bärbara metallen har förstärkt sin kraft till 22:e generationens Intel Quad Core-processor, som är XNUMX % snabbare än den tidigare XNUMX:e generationens processor. Den kommer också med en dubbel HUAWEI-hajfensfläktdesign för bättre prestanda. Spektakulär 3K-pekskärm Ultra FullView-skärmen erbjuder allt ditt innehåll i enastående 3K-upplösning. Det betyder att varje serie eller film du tittar på blir skarp och levande tack vare multi-touch-skärmen med 3000x2000 upplösning. När du har en lång arbetsdag framför dig behöver du inte oroa dig för att anstränga dina ögon, eftersom det TÜV Rheinland-certifierade lågblåljusögonkomfortläget kommer att göra arbetet hela dagen så mycket roligare. Och den nya pekpanelen kommer att ge dig en mer stabil upplevelse.

Familia Huawei MateBook

Huawei MateBook X Pro (Bildkredit: Huawei) Dessutom är Huawei MateBook X Pro 2021:s dataöverföringsmöjligheter, snabb Wi-Fi 6-nätverksanslutning med upp till 2400 Mbps och 160 MHz och Bluetooth-överföringshastigheter i toppklass. Och den kommer med ett 56 Wh-batteri, vilket är dubbelt imponerande med tanke på dess kompakta design. Med Huawei AX3-router kan den stödja bandbredd upp till 160MHz, vilket är nästan tre gånger snabbare än Wi-Fi 5. Med superbatteriet kan du surfa på Internet i upp till 10 timmar, titta på videor i upp till 10 timmar, eller arbeta upp till 11 timmar. Samarbetsuppgradering för flera skärmar Nästa generations samarbete på flera skärmar ger flera telefonappar till din PC samtidigt, vilket tar multitasking till en helt ny nivå. Oavsett om det är jämförelser mellan olika e-handelsplattformar eller att titta på en video medan du kommenterar i en fokusgrupp, kan du nu anpassa ditt hektiska liv på en enda skärm.

Huawei MateBook D14 och D15

Familia Huawei MateBook

Huawei MateBook D14 (Bildkredit: Huawei) Huawei MateBook D14 och D15 är också kraftfulla maskiner, med en elegant form, imponerande batteritid, en uppslukande skärm och ett överkomligt pris. Heldagsbatteri med snabbladdning 14-tums Huawei MateBook D14 har ett 56Wh (nominellt) batteri, vilket ger dig 13 timmars videotid, 15 timmars oavbrutet arbete eller 11 timmars surftid på internet. Huawei MateBook D15 har däremot en lite större skärm på 15,6 tum och ett 42Wh batteri, så att du kan se videor i upp till 10 timmar. Ultra FullView-skärm Med hjälp av Huaweis expertis inom systemintegration erbjuder den bärbara datorn en gränslös tittarupplevelse med ett chassi som bara är 16,9 mm tjockt, vilket gör de två bärbara datorerna till två av de tunnaste och lättaste datorerna från hans klass. Dela Huawei Båda Huawei MateBook-seriens bärbara datorer kommer med Huawei Share, som låter dig projicera din smartphoneskärm till en PC och styra båda enheterna samtidigt. När du är ansluten kan du dra och släppa filer mellan system för att sömlöst överföra filer och använda mobilappar direkt på datorn, inklusive dokumentredigering. 16GB + 512GB SSD-lagring Huawei MateBook D 16 är utrustad med 4 GB dubbelkanals DDR15-minne och har tillräckligt med minne för att hantera de flesta tunga applikationer på marknaden. Jämfört med enkanalsminne stöder dubbelkanalsminne upp till 50 % snabbare dataöverföringshastigheter.

Familia Huawei MateBook

Huawei MateBook D14 (Bildkredit: Huawei)

utmärkt värde

Alla tre bärbara datorer kommer med en VIP-tjänst erbjudande, som inkluderar 2 eller 3 års full garanti, online teknisk support 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, VIP-städning och underhållsservice samt gratis hämtning och leverans. Den mest prisvärda av partiet, Huawei MateBook D15 kommer att sätta dig tillbaka 16 R., medan Huawei MateBook D14 är prissatt till 16,999 R. De bästa kostnaderna för Huawei MateBook X Pro 2021 34 R.. Alla bärbara datorer i HUAWEI MateBook-serien kan köpas på Huawei Store (online). Vissa modeller finns tillgängliga från Incredible Connection, Takealot och Vodacom.