Honor Magic Vs är efterföljaren till Honor Magic V flip-telefonen, och den kommer snart; med läckor som tyder på att det kan ge Samsung Galaxy Z Fold 4 en riktig körning för pengarna.

Honor själv har avslöjat några bilder av Magic Vs, och utöver det har några andra detaljer läckt ut, så vi börjar bygga en bild av företagets kommande hopfällbara flaggskepp.

Nedan är allt vi har sett och hört hittills, inklusive det bekräftade tillkännagivandedatumet för Honor Magic Vs.

klippa för att jaga

  • Vad är det? Honors nästa hopfällbara telefon
  • När kom det ut? Introducerades den 23 november och globaliserades sedan första kvartalet 2023
  • Hur mycket kostar det? Jag är inte säker, men förvänta dig ett mycket högt pris.

Honor Magic Vs releasedatum och pris

The Honor Magic Vs kommer ut den 23 november (eller till och med 22 november, beroende på var du är i världen), mycket snart. Evenemanget kommer att sändas live på YouTube, vars sida redan är live (öppnas i en ny flik), så du kan lyssna. Det kommer att vara på kinesiska, men kommer att ha "simultantolkning till engelska", enligt en talesperson.

Lanseringsevenemanget startar kl 10:30 PT den 22 november eller 1:30 ET / 6:30 GMT / 5:30 AEDT den 23 november.

Den här lanseringen är endast för Kina, men när han pratar med Tech Advisor (öppnas i en ny flik), bekräftade en talesperson för Honor att Magic V kommer att lanseras globalt under första kvartalet 2023, alltså mellan början av januari och marsfinalerna.

Som sagt, medan företaget också tidigare meddelat att den här telefonen skulle landa i Europa, stod det inte i vilka europeiska länder den skulle vara tillgänglig i eller om den skulle säljas i USA eller Australien. Även om ett släpp i USA är osannolikt.

Det finns inga ord om vad det kan kosta, men den ursprungliga Honor Magic V, som inte blev global, såldes för 9,999 1,380 ¥ (cirka $1,210 2,150 / € XNUMX XNUMX / AU $ XNUMX XNUMX), så Honor Magic Vs kunde prissättas på samma sätt: även om konverteringar är osannolikt korrekta i alla fall.

En officiell återgivning av Honor Magic Vs

(Bildkredit: Honor)

Honor Magic vs News and Leaks

Även om vi fortfarande inte vet mycket om Honor Magic Vs, har vi en uppfattning om hur det kommer att se ut eftersom Honor delade bilden ovan, som visar huvudskärmen och den övre kanten av Honor Magic Vs.

Du kan se av detta att det ser mycket ut som Honor Magic V eller Samsung Galaxy Z Fold 4, med en stor vikbar skärm som öppnas till en surfplatta-liknande förlängning, eller kan vikas platt, vilket ger dig en smarttelefon i storlek. enhet medium.

Man kan se att det sitter en hålkamera på den vikbara skärmen och en guldram, troligen metall. Andra färger kan också erbjudas.

En Honor-anställd har sedan dess delat bilder på baksidan av telefonen, varav en kan du se i tweeten ovan. Det finns en stor sekundär skärm som du kan använda när telefonen är stängd, och vad som ser ut att vara en kamera med tre linser.

Telefonen ser väldigt smal ut på dessa bilder, och faktiskt, enligt en skiss som delas av läckaren @UniverseIce (öppnas i en ny flik), som du kan se nedan, är Honor Magic Vs "ultraslim". Källan antyder också att det kommer att vara den lättaste hopfällbara telefonen med den här typen av design.

En läckt skiss av Honor Magic Vs

(Bildkredit: @UniverseIce / Panda är skallig)

Utöver det kan vi se på skissen att det finns vad som ser ut att vara en trippellinskamera på baksidan och en sekundär skärm med en egen hålkamera när huvudskärmen är hopfälld, precis som vi har gjort . ses på den officiella bilden ovan.

Skissen nämner också ett 5000 4 mAh batteri, som är tillräckligt stort för en hopfällbar telefon, som slår Galaxy Z Fold 600 på XNUMX mAh, och @UniverseIce hävdar att Magic V kommer att slå batterilivsrekordet för denna typ av telefon.

Samma skiss delades också på Weibo, ett kinesiskt socialt nätverk, av en läckare känd som Panda Is Bald (öppnas i en ny flik), som vidare hävdar att Honor Magic Vs erbjuder 66W laddning och väger 261g.

Naturligtvis skulle vi ta den här skissen och tillhörande information med en nypa salt, men den kommer från källor med en rimlig meritlista.

Det är allt vi har hört hittills, men vi kan anta att Honor Magic Vs kommer att ha en Snapdragon 8 Plus Gen 1-chipset eftersom Magic V har Snapdragon 8 Gen 1.

Eftersom den kommande telefonen ser ut som den tidigare i de officiella bilderna ovan, kan några av de andra specifikationerna också vara liknande. Så vi kunde få en ungefär 7,9-tums OLED-primärskärm med en uppdateringsfrekvens på 90Hz, en ungefär 6,45-tums OLED-sekundärskärm med en 120Hz-uppdateringsfrekvens och en trio med 50MP-kameror på baksidan. Detta är dock bara spekulationer för tillfället.

Sammantaget, även om det är för tidigt att säga om Honor Magic Vs kommer att rankas bland de bästa hopfällbara telefonerna, ser det verkligen ut som att det är det mest konkurrenskraftiga sortimentet i Samsungs Galaxy Z Fold-sortiment på ganska länge.

Dela detta