Grounded lämnar Early Access och kommer att släppas i sin helhet i

Obsidian Entertainments överlevnadsspel Grounded har fått en ny trailer på Microsoft och Bethesda Store, vilket bekräftar att det äntligen kommer att lämna Early Access och gå in i sin fullständiga release i september 2022.

Spelet, som ursprungligen lanserades i Early Access 2020, har haft en lång väg till full release, men det ser ut som att samhällets tålamod är på väg att löna sig.

En ny trailer för Grounded beskriver mer detaljer om vad som kan förväntas i den fullständiga releasen. Nu är den "fulla bakgården" här med funktioner som grundläggande försvar, vilda biomer, hantverk, enorma bossar och uppgraderad rustning som skriker.

Utöver det nämndes att "full story" också kommer med lansering. Det står också i trailern att det finns 10 miljoner spelare, så befolkningen skulle behöva vara frisk för att spela Xbox Game Pass.

Grounded har du spelat som tonåringar som kryper ihop sig på sin bakgård, kämpar mot alla typer av insekter och enorma varelser, medan du kämpar för din överlevnad. Tänk Honey I Shrunk the Kids and Ark: Survival Evolved och du är i rätt bollplank.

Inget specifikt datum tillkännagavs sedan "september", men det är inte för mycket för spelarna att hoppas på. Det ser ut som att det kommer att ge mycket innehåll som inte finns i spelet än, så markera era kalendrar...om inte lite generellt.

Dela detta