Enheter som renoverade bärbara datorer eller mobiler tilldelas ett värde baserat på deras yttre utseende, tillståndet för deras interna komponenter och deras hastighet.

Beroende på företaget som rekonditionerar varierar värdena, vissa identifieras med de tre första bokstäverna i alfabetet (A, B, C) och andra kategoriseras med statusen Normal, Good och Excellent. När det gäller denna publikation kommer bedömningen att visas: Ny, A+, A, A-/B+ och B-/C+.

I allmänhet marknadsförs dessa enheter vanligtvis med sina tillbehör, inklusive deras laddare. Dessutom har de OS (iOS, Windows, Linux, Mac OS, iOS, Android), för att inte tala om att en garanti vanligtvis erbjuds för dem.

Vad är renoverad utrustning?

produkter som renoverad iphone De är de som erbjuder bra kvalitet till en lägre kostnad, bevara garantin och utan någon typ av risk.

Dessa utrustningar når marknaden eftersom de är en del av tillverkarens överskott från det året, eftersom de har lämnat katalogen, utrustning som bland annat har ersatts i stora företag av andra mer innovativa och sofistikerade.

Genom att köpa den här typen av produkter bidrar du till att miljövård, eftersom om de inte förvärvas kommer de att tas bort från marknaden och sluta som skrot. Dessa enheter återvinns inte bara, utan kan också testas.

Fördelar med renoverade produkter

Det bästa med en renoverad dator är att den ger den prestanda och säkerhet som en ny dator skulle erbjuda i de flesta fall. Det finns dock andra fördelar när du köper en renoverad produkt, såsom:

 • Utrustningen kontrolleras, återställs och testas och, i fallet med en typ A+, görs allt av tillverkaren.
 • Prestandan är vanligtvis bra liksom dess estetiska utseende, även om det varierar i varje klass.
 • När det gäller de första årskurserna, det är vanligt att byta delar mot original.
 • Nästan alla nivåer erbjuder en garanti, beroende på produktens tillstånd och andra aspekter att ta hänsyn till.

Det ideala är att gå in i butiken där du planerar att göra ditt köp mer om dess policyer och annan information av intresse.

estetiska betyg

 • ny: all utrustning som är märkt som ny, antyder att den inte har använts av någon och har sin ursprungliga fabriksförpackning.
 • Betyg A+: Detta är så nära en ny enhet som det är. Detaljerna eller märkena som den har är omärkliga. Huvudsakligen förblir tangentbordet och styrplattan intakta.
 • Betyg A: Även om den inte ser ut som en A+-klass, ser den inte dålig ut heller, även om den tenderar att ha några egna märken från tidens gång i områden som skärmen eller styrplattan. Det är den grad som begagnad utrustning brukar ha. Dess kostnad är ganska billig.
 • Betyg A-/B+: Det betyder att det är ett lag som presenterar egenskaper för både klass A och klass B.
 • Betyg B: Utrustning av klass B har markeringar som, även om de inte är överdrivna eller rikliga, är lätta att se. Det vill säga att den har ett slitage tillstånd som är överlägset i klass A. Det är dock en utrustning som inte är trasig eller har bucklor, men kanske några små stötar och några repor. Dess inre del motsvarar den yttre, den har en markant försämring, men den är fortfarande funktionell och dess komponenter återspeglar bara den typiska försämringen av tidens gång.
 • Betyg B-/C+: är en terminal som visar slitage som ligger mellan grad B och grad C.
 • Klass C: Dessa datorer, särskilt mobila enheter, har repor på skärmen och på höljet. Även om de fungerar och kan användas är de estetiskt sett inte de bästa, men det måste anses att deras pris är långt ifrån en ny utrustning.
 • OUTLET: Även om de är fullt fungerande enheter har de estetiska brister som anges i utrustningsbeskrivningen. I vissa fall kan de vara krossat glas eller plast. Priserna är oftast så låga att det alltid verkar som om de är på rea.
Dela detta