Fullständiga spoilers för Stranger Things Säsong 1 Volym 4 följer. Du har blivit varnad.

Stranger Things Säsong 2 Volym 4 är nästan här, men i något av ett misstag från Netflixs sida har en ny bild förstört resultatet av ett av Volym 1:s cliffhanger-slut.

Släppt tillsammans med fem andra första-look-bilder för Stranger Things säsong 2 volym 4, förstör fotografiet hur en viss handlingspunkt utvecklas efter avsnitt 7. Och förståeligt nog är vissa fans inte nöjda med att streamingjätten förstörde avslöjandet i förväg.

Vi är på väg att dyka in i spoilerterritorium för Stranger Things Volym 4 säsong 1-finalen. Vänd dig om nu, annars förstör de din överraskning.

(* 2 *)

Lämna inte den här bilden på Eddie vidare om du inte är med i showen! (Bildkredit: Netflix)

Är du fortfarande med oss? Så du har tydligt sett hela Stranger Things Säsong 1 Volym 4. Om inte, varför är du fortfarande här?

I alla fall på bilden i fråga. En av bilderna, som släpptes innan den enormt populära Netflix-serien återvände, visar Hawkins-gänget, som består av Steve, Dustin, Max och andra nyckelkaraktärer, samlade runt en jättebok (som Dungeons and Dragons-manualen). gäng). i trailern för Eddie Munsons pappa. Titta till vänster om bilden och du kommer att se ett bekant ansikte:

Hawkins gäng kläcker en plan för att stoppa Vecna ​​i Stranger Things säsong 4 volym 2

Spoilervarning: Nancy lever och mår bra efter att ha träffat Vecna. (Bildkredit: Netflix)

Japp, det är Nancy Wheeler, vid liv efter hennes senaste Upside Down-prov. Fans kommer ihåg att Vecna, alias huvudskurken i säsong 1, i finalen av Volym 4, fångade Nancy i denna läskiga och farliga alternativa dimension. När vi senast såg Nancy höll Vecna ​​henne fången, liksom Max. det var i avsnitt 4, under en lång utställningsscen där tittarna lärde sig om Vecnas verkliga ursprung.

Tillbaka i den verkliga världen var Nancy förlamad och himlade igen med ögonen, liknande hur Max var under händelserna i avsnitt 4, och Steve försökte (och misslyckades) att väcka Nancy. .

din första titt på de sista kapitlen av Stranger Things 4 pic.twitter.com/BGIKHUo88JJuni 14, 2022

Se mer

Eftersom den här berättelsetråden inte löstes förrän i slutet av avsnitt 7 (även känd som slutet av volym 1), lämnades fansen i mörkret om Nancys öde. Men med släppet av denna speciella bild tog Netflix bort alla sken av spänning kring resultatet av Nancys möte med Vecna. Uppenbarligen, om hon är vaken och hjälper gruppen att skapa en plan i den verkliga världen, kommer hon att ha undkommit Vecnas klor.

Naturligtvis vet vi inte hur han gör det, men det är fortfarande ett förbiseende från Netflix sida att förstöra överraskningen innan Volym 2 kommer.

Föga överraskande är vissa fans inte direkt nöjda med Netflix beslut att släppa bilden. Flera fans tog till Twitter (öppnas i ny flik) och Reddit (öppnas i ny flik) för att klaga (öppnas i ny flik) över avslöjandet (öppnas i ny flik), även om det fanns andra som var glada att veta (öppnas i en ny flik) ). i en ny flik) som Nancy överlevde (öppnas i en ny flik) i förväg.

Ändå verkar detta som ett konstigt drag från Netflix sida. Det är ett märkligt beslut att lämna Nancys öde i luften, bara för att förstöra det för de människor som bryr sig om programmet och dess karaktärer. Det skulle ha varit vettigt att lösa den här handlingspunkten före slutet av avsnitt 7, för att mildra den eventuella motreaktion som vissa tittare skulle få om hans överlevnad.

Naturligtvis betyder det inte att Nancy är säker för resten av säsong 4. Bröderna Duffer föreslog att allmänheten hade rätt att oroa sig för programmets huvudrollsinnehavare, till och med gå så långt som att reta möjligheten att en eller flera från dem. kommer att dö Gör i ordning de där vävnaderna, andra Stranger Things-fans.

För mer innehåll baserat på Stranger Things, läs The 11 Things We Want To See In Volume 4 Season 2. Ta annars reda på varför vi tycker att Netflix borde ändra sin releaseformel för den femte och sista säsongen av Stranger Things.

Stranger Things Säsong 2 Volym 4 kommer exklusivt på Netflix fredagen den 1 juli.

Dagens bästa Netflix-erbjudanden


Dela detta