GoDaddy samarbetar med Avalara för att automatisera e-handelsskatt

GoDaddy samarbetar med Avalara för att automatisera e-handelsskatt

Företagsägare har redan mycket att oroa sig för, vilket är anledningen till att GoDaddy samarbetade med Avalara för att förse kunderna med tjänsten med en automatiserad e-handelsskattelösning.

Med fluktuerande momssatser i över tretton amerikanska jurisdiktioner kan det vara svårt att sälja varor i en onlinebutik över hela USA. Av denna anledning har GoDaddy lanserat sin nya plan för Websites + Marketing Commerce Plus som är utrustad med Avalara AvaTax.

Dessa nya funktioner för automatisering av försäljningsskatt i GoDaddys onlinebutik räddar företagsägare från att manuellt behöva spåra sina transaktionströsklar för varje delstat de verkar i för att ta reda på om och när de är skyldiga moms. Men de registrerar också momssatserna för varje stat och håller reda på när de ändras för att hjälpa företag att följa reglerna.

GoDaddys vice vd för handelsprodukter, Greg Goldfarb, förklarade i ett pressmeddelande hur företagets nya Commerce Plus-plan gör det lättare för kunder att fokusera på att växa sin verksamhet, och sa:

"GoDaddy fokuserar allt mer på att driva växande företag med uppkopplade handelsverktyg som underlättar försäljning i onlinebutiker, försäljningsställen och e-handelsmarknader. Att hantera nyanserna i olika momsregler när du växer upp kan vara en enorm huvudvärk. Commerce Plus är byggd för att lösa detta problem och andra som hindrar ett litet företag från att ta det till nästa nivå. »

CommercePlus

Förutom att lätta på momsen, lägger Commerce Plus-planen till nya funktioner till GoDaddys onlinebutik, inklusive obegränsade produktlistor, högre ordergränser och storlekar på e-postmarknadsföringskampanjer.

Företagsägare har också möjlighet att länka sin onlinebutik till GoDaddy Payments för lägre korttransaktionsavgifter än andra betalningsgateways på 0.30 % plus XNUMX €.

Samtidigt, i kombination med AvaTax, exporterar GoDaddys onlinebutik också omedelbart försäljningsdata för att ge företag bundna skattebefrielse- och ansvarsrapporter så att de kan vara bättre förberedda att lämna in sina deklarationer.

GoDaddys nya Commerce Plus-plan är gratis nu och kostar bara 29.99 € per månad det första året, även om det ökar till 44.99 € per månad vid förnyelse.