GitHub lanserar Copilot för Enterprise

Programmeringstitan GitHub har meddelat att dess Copilot-kodningsverktyg nu kommer att vara tillgängligt för företag.

Copilot tillkännagavs först i början av 2022 för hemanvändare, studenter och administratörer av utvalda projekt med öppen källkod, Copilot är designad för att göra kodning enklare och mer tillgänglig med intelligent AI och flygande kontroverser.

Idag har den Microsoft-ägda tjänsten omdesignats för att erbjuda "flexibel licenshantering, organisationsomfattande policykontroller och nästa generations integritet" till företag för 19 € per användare och månad.

Github co-pilot för företag

Detta är upp från $10 per månad som debiteras för enskilda användare, men det kan vara ett litet pris att betala om GitHubs påståenden om 55 % snabbare kodning, bättre arbetarfokus och testning går igenom. Snabbare.

"Med Copilot for Business kommer vi inte att bevara kodsnuttar, lagra eller dela din kod, oavsett om data kommer från offentliga arkiv, privata arkiv, icke-GitHub-arkiv eller lokala filer", förklarade företagets Shuyin Zhao i ett uttalande .-artikel (öppnas i en ny flik) som tillkännager nyheten.

Åtgärden är dock inte utan kontroverser. En månad innan en företagsfokuserad plan tillkännagavs, lämnades ett krav på flera miljoner dollar mot GitHub för dess bristande tillskrivning och upphovsrättsintrång.

Tjänsten använder miljarder rader av befintlig kod skriven av mänskliga programmerare för att översätta naturligt språk till kod, men författarna visade sig vara oidentifierade. Detta resulterade i 3,6 miljoner individuella överträdelser av Digital Millennium Copyright Act (DMCA), var och en värd 2500 9 euro, för totalt XNUMX miljarder euro.

Företaget verkar vara dedikerat till sin Copilot-produkt oavsett, med ett GitHub Universe 2022-evenemang som tillkännager många spännande uppdateringar, inklusive "Hello GitHub!" röstkommandon som har skapat ett välbehövligt tillgänglighetslyft för branschen.

Dela detta