Ge ditt hem Wi-Fi en boost med detta TP-Link Deco X20 Early Black Friday-erbjudande

Ge ditt hem Wi-Fi en boost med detta TP-Link Deco X20 Early Black Friday-erbjudande

Om du funderar på att uppgradera ditt hemmakontors Wi-Fi med en ny mesh-router denna Black Friday, kan Amazon UK ha ett perfekt erbjudande för dig.

Webbplatsen avslöjade en välkommen rabatt på TP-Link Deco X20, ett av de högst rankade mesh Wi-Fi-systemen, som nu bara är 79.99 €, lägre än dess tidigare pris. Från €91.76, en besparing på 12 %.

Observera att detta är en Amazon-förnyad produkt, vilket betyder att den har använts tidigare, men fungerar och ser ut som ny, har inspekterats, testads och rengjorts av kvalificerade Amazon-experter och backas upp av en förnyad Amazon-garanti. år från Amazon, som tillåter en ersättning eller pengar tillbaka om det inte fungerar som förväntat, så förhoppningsvis kommer du inte att ha några problem.

delare

(Bildkredit: Avenir)

Den här affären täcker TP-Link Deco X20 AX1800 Mesh Wi-Fi 6 Whole Home System, som verkar erbjuda ett enkelt sätt att förbättra ditt nätverk, oavsett om det är hemma eller på kontoret, genom att erbjuda enkel installation och skydd.

Med Wi-Fi 6 hastigheter på upp till 1.800 1.201 Mbps - 5 574 Mbps över 2.4 GHz och 20 Mbps över 20 GHz, siktar Deco XXNUMX på att fyrdubbla kapaciteten så att du kan ansluta fler enheter till ditt nätverk. Med löftet om ultralåg latens och sömlös täckning i hela ditt hem, kan Deco XXNUMX vara den perfekta följeslagaren för din nya hybridarbetssetup.

Mesh Wi-Fi-routrar och Wi-Fi-förlängare kommer att vara några av de bästa Black Friday-erbjudandena vi förväntar oss att se nästa vecka, och de första erbjudandena börjar redan dyka upp.

De bästa erbjudandena för TP-Link Deco X20 för tillfället

Fler erbjudanden för Black Friday