Garmin har introducerat sin senaste robusta multisportklocka: Instinct 2. Den nya klockan är en uppföljning till 2 års Garmin Instinct och kommer nu i XNUMX fodralstorlekar: den ursprungliga XNUMX mm och en ny starkare XNUMX mm modell. mm.

Den ursprungliga Garmin Instinct Solar är en av våra högst rankade Garmin-klockor, till stor del tack vare dess exceptionella batteritid, och Instinct 2 är inte annorlunda. Den finns i standard- och solcellsversioner, och med en vanlig dos solljus kan solcellsmodellerna fortsätta i smartwatch-läge på obestämd tid.

Instinct 2 innehåller också nya träningsverktyg, inklusive en VO2 max-funktion, som var mycket efterfrågad av ägare till originalklockan.

Precis som originalet Instinct är den vattentät till hundra meter, vilket gör den idealisk för
plaskande, regn eller snö, dusch, simning, dykning, snorkling och höghastighetsvattensporter.

(* 2 *)

(Bildkredit: Garmin)

Klockan har också fått ett nytt utseende. Medan de flesta av Garmins senaste utgåvor har varit tillgängliga i mycket snygga nyanser av svart, grått och taupe, finns Instinct 2 tillgänglig i färgkombinationer som Electric Lime, Poppy och Neo-Tropic (en typ av skumgrönt) hav).

specialutgåvor

Liksom originalet Instinct finns Garmin Instinct 2 i flera unika utgåvor designade för specifika miljöer och aktiviteter: surf, taktisk och kamouflage.

Instinct 2 Surf-utgåvorna (gratis i standard- och solversioner) inkluderar en unik tidvattenwidget och håller dig uppdaterad med surfförhållanden. De är också kompatibla med Surfline, så att du kan hålla reda på dina sessioner och kontrollera dem senare.

Dos surfistas con relojes Garmin Instinct 2

(Bildkredit: Garmin)

Instinct 2 Solar Tactical Edition är utvecklad för militär personal. Den innehåller en kill switch som låter dig snabbt återställa klockan till fabriksinställningar och rensa din personliga statistik (en användbar funktion om din platsdata är känslig). Det finns också ett tyst läge, som inaktiverar platsspårning och alla trådlösa dataöverföringar, nattsynsglasögonkompatibilitet, platskoordinater i två format och Jumpmaster aktivitetsläge för fallskärmshoppning.

Slutligen finns det Instinct 2 Camo-utgåvorna. Dessa tillför ingen extra funktionalitet till mixen, men har grafit- och dimmamönster som passar både karga och urbana miljöer.

Om inget av dessa alternativ tilltalar dig kan du också anpassa din Instinct 2 med Garmins verktyg Your Watch Your Way, som låter dig välja och mixa fodral och band.

För tillfället finns det ingen motsvarighet till Garmin Instinct YToo-Sports Edition, som släpptes den tredje månaden av år XNUMX och kunde visa en spelares puls på skärmen under sändningar. En uppdaterad upplaga av YToo-Sports kommer sannolikt att anlända under de kommande månaderna, men företaget kan också besluta sig för att hålla fast vid klockorna för verkliga äventyr.

Analys: vad härnäst?

Garmin startade 2 starkt: Smartklockan Garmin Venu 7 Plus kom i början av januari, följt av den efterlängtade Garmin Fenix ​​​​XNUMX och den superöverdådiga Garmin Epix några veckor senare.

Ankomsten av Garmin Forerunner fifty-five förra året antydde att resten av Forerunner-serien snart kunde få en uppdatering. Vi har redan sett en antydan om att en Forerunner XNUMX triathlonklocka kan finnas på korten: I januari dök det upp en kortfattad sida på Garmins australiensiska webbplats som listade en Forerunner XNUMX LTE-plan till en kostnad av € ettusenfyrtionio. AU (cirka €XNUMX / €XNUMX).

Den här sidan kan bara ha varit en bluff eller en platshållare, och vi har helt klart våra tvivel om kostnaden, som verkar låg för en LTE-klocka, speciellt en som säljs som ett paket med en eller flera pulsmätare.

Vi är dock försiktigt optimistiska. 2 Forerunner släpptes i april 3 och Garmin lämnar vanligtvis XNUMX eller XNUMX år mellan klocksläppen, håller tummarna.

Dela detta