Garmin kan vara inställd på att släppa ett par träningsspårare i september enligt en ny uppsättning FCC ID-appar., med en ny smart våg senare under året.

Två ansökningar om smartklockor beviljades den 14 juli, plus en begäran om en våg, men vad kan de vara?

I november 2019 upptäckte en skarpögd utvecklare en lång lista med nya dolda enheter i installationsfilerna för Garmin Connect-appen. Många av dessa var redan tillgängliga för köp vid upptäckten, och fler har sedan dess släppts (inklusive nya Garmin Tactix Delta Solar).

Det finns dock fortfarande flera intressanta namn på listan, inklusive en Garmin Forerunner 955 (efter flaggskeppet Forerunner 945) och en Forerunner 745 (en efterträdare till Forerunner 735 XT).

Vi kan bara göra informerade gissningar just nu, men listan över upptäckta enheter i Garmin Connect-appen listar två versioner av Forerunner 955 (standard och LTE), så vi är benägna att tro att det här är de två klockorna nyligen. godkänd.

Det finns också ett annat mysterium i mixen: Vad skulle Garmin Forerunner 745 egentligen vara? 735XT är en bästsäljande "budget" triathlonklocka? Man skulle kunna hävda att den behöver uppdateras eftersom den har funnits på marknaden i fyra år.

Sin embargo, flera klockor i Garmin Forerunner-serien kan hantera triathlonkapacitet, inklusive Forerunner 645. Som sagt, 645 är märkt som en "raceklocka" som också kan hantera cykling, löpning och simning, där en 745 kan innehålla en del funktionalitet för triathleter som inte vill spendera massor på toppen av linjen 945 eller Fenix ​​​​6.

Dokumentationen som medföljer FCC-ansökningar inkluderar en begäran om att bilder på nya klockor ska hållas hemliga fram till den 9 september, vilket tyder på det detta kan vara Garmins förväntade releasedatum. Vi kommer att hålla dig informerad när vi vet mer.

Viktiga frågor

Det kan vi med säkerhet säga den nya smarta vågen som listas är Index Scale 2 (eller Index S2), som nämnts i sprängvyn av Garmin Connect APK. Garmins ursprungliga indexskala släpptes 2015 och en uppdatering är försenad.

Som rapporterats av Gadgets & Wearables, tyder dokumentationen för vågen på att den inte bara kommer att kunna beräkna din vikt, BMI, muskelmassa, procentandel vatten, benmassa och procent kroppsfett, utan även din puls och blod tryck.

Sin embargo, vågen kunde lanseras efter de nya klockorna. En integritetsbegäran kräver det bilderna hålls hemliga tills Garmin officiellt avslöjar enheten, eller 180 dagar efter att begäran har accepterats, Det som händer först.

FCC-ansökan godkändes den 14 juli 2020, vilket skulle innebära att bilderna är under embargo senast den 10 januari 2021. Vi kan säkert anta att Garmin vill kontrollera släppet av S2 Index, därför planerar det att släppa det innan dess.

I slutet av 2020 skulle definitivt vara ett bra tillfälle att lansera en ny skala när folk börjar planera sina nyårslöften och planerar att gå ner några kilo i början av det nya året.

Garmins bästa erbjudanden för dagen:

RebajasTOPP. 1
Garmin - GPS-klocka Forerunner 945 Pack Triathlon Garmin
Garmin - GPS-klocka Forerunner 945 Pack Triathlon Garmin
garmin hårt material; Gps handcykling unisex vuxen; Sporttyp: Löpning; Inkluderade komponenter: Handhållen GPS + Manual
564,99 EUR

 

Källa: Nicholas Margot (via mejl).

Dela detta