Garmin Fenix ​​7 Det kommer antagligen inte fram till augusti 2020, så överraskande har vi inte hört mycket om det ännu, men det kommer nästan säkert och vi har verkligen idéer om vad vi kan förvänta oss av det.

fenix 7 garmin

 

Nedan hittar du information om det troliga utgivningsdatumet och priset, samt spekulationer om de funktioner och förbättringar som erbjuds, och nedan är en lista över de saker vi verkligen vill se.

Och var noga med att kolla in regelbundet, eftersom vi kommer att uppdatera den här artikeln med alla nyheter, läckor och rykten tills lanseringen av Garmin Fenix ​​7-linjen.

Kom till poängen

  • Vad är det? De efterträdare till Garmin Fenix ​​6
  • När kommer det att komma ut? Kanske runt augusti
  • Hur mycket kostar det? Det är säkert ett premiumpris

Garmin Fenix ​​7 släppdatum och pris

Det första att tänka på är det Garmin Fenix​7 kanske inte är nästa modell i sortimentet att lansera, eftersom vi först kan få en Garmin Fenix ​​6 Plus.

Den ena eller den andra kommer troligen att släppas i slutet av 2020, troligen runt augusti, eftersom Garmin Fenix ​​6 lanserades i augusti 2019.

fenix 6 garmin

(Bildkredit: LaComparacion)

Om det är Fenix ​​6 Plus som lanseras i år kanske vi inte ser Fenix ​​7 förrän i slutet av 2021, men den här artikeln fokuserar verkligen på nästa modell, ring bara Garmin Fenix ​​7 för att få det lättare.

Garmin Fenix ​​6 släpptes i augusti 2019

När det gäller priset på klockan, vid lanseringen började Garmin Fenix ​​6 på €529.99 / €599.99 / €949AU. Detta är för standard Fenix ​​​​6, men det finns ett antal andra modeller i sortimentet, såsom Fenix ​​​​6S, Fenix ​​​​6X Pro och Fenix ​​​​6X Pro Solar, till ett pris av 999 €/ 1,149.99 1,549 € / XNUMX XNUMX AUD.

Fast fortfarande det finns inga rykten om priserna på Garmin Fenix​7-linjen, kommer det sannolikt att kosta ett liknande belopp.

Som sagt, Garmin justerar priserna på nya modeller och har varit känt för att gå upp eller ner, så Fenix ​​​​7 kan vara lite mer eller lite mindre. Men eftersom vi förväntar oss att det ska vara en "stabil" release, förväntar vi oss paritet: äldre modeller tenderar att vara de billigaste alternativen för dem som inte vill ha nyare modeller.

Garmin Fenix ​​7 Läckor och nyheter

Det finns inga rykten om Garmin Fenix ​​7 ännu, men vi kan gissa några funktioner och möjliga ändringar.

Till exempel är det möjligt att den solcellsladdningsteknik som används i de avancerade modellerna av Garmin Fenix ​​​​6 finns i hela sortimentet.

Garmin kommer troligtvis också att göra stora ansträngningar för att minska storleken och vikten på klockan utan att äventyra dess riktmärken utomhus.

Allmänna specifikationer och skärmförbättringar är sannolikt också, och vi kommer förmodligen se nya funktioner. Exakt vad som inte är klart än, men vi har listat nedan några idéer om vad vi skulle vilja se.

Vad vi vill se i Garmin Fenix ​​7

Så bra som Garmin Fenix ​​6 är, finns det verkligen utrymme för förbättringar, så det här är vad vi förväntar oss av Garmin Fenix ​​7.

1. Ett nytt utseende

Ingen skulle anklaga Garmin Fenix ​​6 för att vara stilren. Vanligtvis spelar det ingen roll, det är trots allt en utomhusklocka och den är tillräckligt robust, men den är också dyr och du har en dyr klocka som inte är smart eller snygg nog för alla situationer.

Dessutom har denna skrymmande byggnad också en inverkan på dina träningsriktmärken, för i vår recension fann vi att den var för tjock för att vara bekväm att bära för exempelvis yoga.

Som sådan skulle vi vilja se Fenix ​​7 bantas ner och idealiskt återställas också. Vi är inte säker på hur genomförbart det skulle vara, eftersom vi inte vill att det ska äventyra dess kärnfunktionalitet och hållbarhet, men vi vill att Garmin ska prova.

2. Gör det billigare

Det är omöjligt att komma ifrån det faktum Garmin Fenix ​​6-serien är mycket dyr, till och med dyrare än Apple Watch 5. Det är ett exklusivt sortiment nu, så det kommer alltid att bli dyrt, men om Garmin kunde sänka priset lite borde det göra Fenix ​​​​7 mycket mer attraktiv för en serie bredare spektrum av människor.

3. Lägg till en pekskärm

För en avancerad bärbar dator, Garmin Fenix ​​6 saknar helt klart smarta funktioner, inklusive en pekskärm.

Nu finns det en bra anledning att få finnar: att jogga eller simma på en skärm är inte alltid den perfekta metoden för interaktion, särskilt på en sportorienterad bärbar dator, och avbryter av misstag aktivitetsspårningen på medellång sikt med en förlorad borstehand i handen skulle det vara en katastrof.

Så vi vill inte att knapparna ska gå någonstans (även om det förmodligen skulle hjälpa till att minska klockans storlek), men vi vill lägga till en valfri pekskärm när du använder den som en vanlig smartklocka. Så länge vi kan blockera det när vi vill.

4. Solladdning i hela intervallet

Garmin har lagt till soluppladdning i deras sortiment med Garmin Fenix ​​6X Pro Solar, men de flesta Fenix ​​6-modeller inkluderar det inte, så vi vill göra detta till en standardfunktion för Fenix ​​7-linjen. .

Som sagt, om så är fallet skulle vi vilja se att det också förbättrades, för i vår recension fann vi inte att det drastiskt förbättrade batteriets livslängd. Med sin nyligen lanserade Quatix 6X Solar har Garmin visat att solenergi kan göra en verklig skillnad, vilket gör att klockan kan hålla i upp till 24 dagar mellan laddningarna, så vi är försiktigt optimistiska.

5. Lägg till ett EKG

Även om Garmin Fenix-linjen är mer fokuserad på kondition än allmän hälsa, finns det ingen anledning att du inte kan göra båda, och att lägga till ett EKG (EKG) skulle hjälpa detta.

Vi har sett dem på Apple Watch tidigare, och det är en potentiellt viktig funktion som kan upptäcka oregelbunden hjärtaktivitet.

6. En bullermonitor

En annan funktion som redan finns på Apple Watch är en ljudnivåmonitor som varnar dig när decibelnivån runt dig når en nivå som kan skada din hörsel.

Det är en liten men potentiellt användbar funktion som skulle göra ett bra tillskott till Fenix-sortimentet. Detta är dock långt ifrån en avgörande faktor; Vi förstår att Fenix-sortimentet främst är multisportklockor utformade för idrottare, så vi förväntar oss inte att de motsvarar egenskaperna hos en mångsidig smartklocka med konstant omkrets.

7. Rensa skärmen

Garmin Fenix​6 har en 260 x 260 skärm, som inte är lika bra men blek i jämförelse med vissa smartklockor, så vi skulle vilja se en skarpare skärm på Garmin Fenix ​​​​7.

Med detta sagt kan de ökade pixlarna också innebära en inverkan på batteriets livslängd, vilket skulle vara ännu bättre är möjligheten att välja skärmens utgångsupplösning, precis som vissa Samsung Galaxy-smartphones. gör det.

8. Lägg till påfyllningstips

Den nyligen släppta Polar Grit X är utformad för seriösa uthållighetsidrottare, och en av dess mest anmärkningsvärda funktioner är något vi vill se i den kommande Garmin Fenix ​​7: bränsletips. Detta håller dig hydratiserad och undviker att träffa väggen genom att bjuda in dig att ta vatten och kolhydrater ombord med jämna mellanrum, baserat på din fysiologi och planerade aktivitet. Många gånger inser du inte att du är uttorkad eller tar slut på glykogen förrän det är för sent, så det kan spara mycket smärta vid långa löpningar och promenader.

Dela detta