Den första smygtitten på Guillermo del Toros senaste skräckprojekt, Cabinet of Curiosities, har släppts online.

Släppt den första dagen av Netflix Geeked Week 2022 (6 juni), erbjuder trailern en lagom kylig första titt på den kommande skräckantologiserien, samt detaljer om vem som är inblandad i dess produktion.

Kolla in trailern på en minut nedan:

Föga överraskande kan vi inte urskilja mycket i den första trailern för Netflix-showen. Vad vi vet är att den kommer att innehålla åtta fristående berättelser, med en annan skräckgenre-regissör kopplad till var och en. Jennifer Kent (The Babadook), David Prior (The Empty Man), Panos Cosmatos (Mandy) och Keith Thomas (The Vigil) är fyra av dem som leder ett bidrag i del Toros kommande serie.

Men det är inte allt. Netflix avslöjade också den absolut staplade skådespelaren som kommer att dyka upp i var och en av berättarbyten, och det är en vem som är vem av några av de bästa talangerna. Ben Barnes från Shadow and Bone, The Walking Dead-alumnen Andrew Lincoln, Ismael Cruz Cordova från The Lord of the Rings: The Rings of Power, Essie Davis från Game of Thrones och Rupert Grint från Harry Potter är bara fem av personerna. kopplat till projektet. stå ut.

Cabinet of Curiosities har inget släppdatum ännu, men Netflix har bekräftat (via sin interna webbplats Tudum (öppnas i en ny flik)) att antologiserien släpps senare i år. Beroende på när det kommer, kan Cabinet of Curiosities släppas i samma releasefönster som ett annat Netflix-projekt regisserat av del Toro, den mer mogna och seriösa versionen av Pinocchio-regissören, före slutet av 2022.

Netflix har utökat sitt skräckerbjudande till prenumeranter under de senaste åren, med program som Mike Flanagans Midnight Mass och The Haunting of Bly Manor som fängslar publiken runt om i världen. En annan kritiker- och fanhyllad skräckserie var Archive 81, men Netflix valde att avbryta den showen efter en ensam säsong, till stor förtret för dem som hoppades på fler omgångar.

Vi kommer att ge dig fler Netflix Geeked Week-meddelanden när de släpps, så se till att hålla ögonen öppna på TechRadar för mer om The Sandman, The Umbrella Academy, The Grey Man och mer.

Som TechRadars underhållningsreporter täcker Tom alla de senaste filmerna, TV-programmen och nyheterna om streamingtjänster du behöver veta. Du hittar honom regelbundet skriva om Marvel Cinematic Universe, Star Wars, Netflix, Prime Video, Disney Plus och många andra ämnen av intresse.

Som en NCTJ-ackrediterad journalist skriver Tom också recensioner, analytiska artiklar, op-eds och intervjuer om de främsta franchiseföretagen, skådespelare, regissörer och andra branschledare. Du kan också se deras citat visas i den konstiga officiella Marvel Studios-videon, som denna Moon Knight TV-spot (öppnas i en ny flik).

Utanför jobbet kan Tom ses när han tittar på de senaste tv-spelen, fördjupar sig i sitt favoritsportsysselsättning, fotboll, läser de många olästa böckerna i sin bokhylla, håller sig i form på gymmet och klappar varje hund han möter. .

Har du ett scoop, en intressant historia eller en spännande vinkel på de senaste underhållningsnyheterna? Skicka gärna ett meddelande till honom.

Dela detta