Det kanske inte är den föreningskamp vi blev lovade, men den tredje och sista delen i Tyson Fury vs Deontay Wilder-trilogin är fortfarande en storsäljande händelse., med The Bronze Bomber som desperat försöker återta det formidabla rykte som The Gypsy King krossade förra året. Vi är här för att guida dig genom allt du behöver veta om Tyson Fury vs Deontay Wilder (åtminstone med informationen tillgänglig hittills).inklusive hur man ser en Fury vs Wilder 3 livestream när det är dags.

Fury vs. Wilder 3 live

  • Datum: Lördagen den 24 juli
  • plats: T-Mobile Arena, Paradise, Nevada
  • Fury vs Wilder 3 Ring Walk Time (förväntat): Midnight ET / 9 pm PT / 5 am BST / 2 pm AEST

Fury spelade mot sin motståndare i deras andra möte i februari 2020, två knockdowns på vardera sidan av några upprörande snubblar som visade sig tillräckligt för att den amerikanska hörnan skulle kasta in handduken. Kampen stoppades i omgång 7 med Wilder som blödde från munnen och örat.

Men det var hans ego som skadades mest, eftersom Wilder gjorde sig själv ingen tjänst efter striden genom att tillgripa en serie alltmer outlandiska ursäkter.

Fury kan vara 6 fot 9 och han är inte exakt aerodynamisk, men han kan röra sig som få andra, vilket framgår av Wilder, som bara lyckades 17% och 24% av sina slag i sina två första slagsmål, mot 26% och 31. % av Fury.

Men ett slag kan förändra allt, och ingen slår hårdare än Wilder. Det är nästan dags att lösa det en gång för alla, och här är allt du behöver veta om Fury vs Wilder 3.

Deontay Wilder och Tyson Fury

(Bildkredit: Mike Stobe / Getty Images)

Fury vs Wilder 3: Datum och tid

Fury vs Wilder 3 är planerad till lördagen den 24 juli. Den exakta tiden har dock ännu inte bekräftats det verkar vara sent på natten, lokal tid.

Detta kommer att vara de två kämparnas första kamp sedan deras omkamp för 17 månader sedan.

Var kan man titta på Fury vs. Wilder 3

Detaljerna är oklara för närvarande och emittenter runt om i världen är fortfarande i förhandlingsfasen. Men i USA ser det ut som att kampen återigen kommer att bli ett pay-per-view-evenemang som sampromotas av Fox Sports och ESPN+.

Det var arrangemanget för fjolårets Fury vs Wilder-kamp, ​​när pay-per-view prissattes till $79.99, föga överraskande. Fury vs Wilder 3 kommer förmodligen inte att vara billig heller. Håll dina hästar innan du anmäler dig till något, eftersom vi sannolikt kommer att höra några konkreta detaljer från strömmen när vi närmar oss kampen.

I Storbritannien var det senaste priset på Fury vs Wilder-kampen €24.95 via BT Sport Box OfficeOch i Australien var det AU$49.95 i Main Event. Men lyckliga boxningsfans i Turkiet kunde se den gratis tack vare DMAX.

När mer information blir tillgänglig kommer vi att publicera mer information här när de tillkännages.

Fury vs Wilder 3 fullständig karta

  • Tyson Fury (c) vs. Deontay Wilder - WBC och The Ring Heavyweight Titles
  • Efe Ajagba vs. Frank Sánchez - Tungvikt
  • Robert Helenius vs. Adam Kownacki - Tungvikt
  • Jared Anderson vs. Vladimir Terechkin - Tungvikt

 

tyson raseri

(Bildkredit: Al Bello / Getty Images)

Vem är Tyson Fury?

Tyson “The Gypsy King” Fury är den obesegrade mästaren av tungvikt i WBC och The Ring, och anses allmänt vara världens enhetliga linjära mästare.

32-åringen, som är 6 fot-9, han är en av de bästa pund-för-pund-boxarna i världen och den enda boxaren som har slagit två mästare med minst 10 framgångsrika titelförsvar bakom sig.

Han vann Wladimir Klitschkos titlar i WBA, WBO IBO, IBF och The Ring 2015, men tvingades överge dem på grund av en kombination av faktorer som kontraktstvister, dopningsöverträdelser och hälsoproblem.

Trots den stora viktökningen och endast två försäsongskamper, slogs Fury mot den dåvarande WBC tungviktsmästaren i december 2018., blir nedslagen två gånger men ser annars ut som en överlägsen boxare.

Kampen betecknades kontroversiellt som oavgjort, men Fury dominerade omkampen i februari 2020 med Wilders hörn som kastade in handduken i den sjunde omgången efter att hans man slogs ut två gånger.

Deontay Wilder

(Bildkredit: Edward Diller / Icon Sportswire via Getty Images)

Vem är Deontay Wilder?

Deontay "The Bronze Bomber" Wilder är den tidigare WBC-världsmästaren i tung vikt och anses vara den mest kraftfulla stansaren i sporten.

Häpnadsväckande 41 av 42-åringens 35 karriärsegrar har vunnits på knockout., även om hans mest berömda slag utmanades av Fury, som reste sig från duken i den sista omgången av sin första kamp, ​​efter att ha letat efter greven.

Alabama-mannen var obesegrad innan Fury besegrade honom i deras revansch, och 6-fots-7-fightern hävdade senare att hans 40-punds ringkostym tröttade ut honom., att hans vatten kan ha spetsats och att Fury hade kliat sig i öronen med något gömt i handsken.

Dela detta