Super Bowl är ett av årets största sportevenemang, och 2 kommer firandet att bli ännu större för dem med Meta Quest XNUMX.

När årets vinnare har korats (antingen Cincinnati Bengals eller LA Rams), är halvtidsshowen över och vi är tillbaka till film- och speltrailers, vi är säkra på att de fattade rätt, spelarna är inbjudna att delta . Horizon Venues för att se Foo Fighters uppträda i en virtuell verklighetskonsert.

Showen är regisserad av Mark Romanek (som tidigare arbetat med Jay-Zs Ninety-Nine-Problems och Taylor Swifts "Shake It Off") och förväntas innehålla en kombination av praktiska effekter och XR-element som kommer att göra fansen fysiska och virtuella utrymmen smälter samman. i ett.

Det bästa av allt är att programmet kommer att vara gratis. Du behöver bara ladda ner Horizon Venues-appen (också gratis) för att delta, och du behöver ett Quest-headset.

(* 2 *)Los Foo Fighters listos para jugar al lado de las palabras

(Bildkredit: Meta/Foo Fighters)

Utöver det är detaljerna lite knappa. Låtlistan är fortfarande hemlig och vi vet inte hur länge showen kommer att pågå, även om Meta lovade att den skulle innehålla "sällan spelade låtar, och en som aldrig har hörts live förut."

Som sagt, vi vet åtminstone när det börjar. Foo Fighter After Show börjar den 8 februari klockan 00. försenas tills den är färdig.

Utöver det, om du inte redan har ett Meta Quest 2-headset kan du fortfarande se programmet. En livestream av konserten kommer att finnas tillgänglig på Foo Fighters Facebook-sida, Meta Quest Facebook-sida, Foo Fighters Instagram och via Messenger med Watch Together.

Dagens bästa Oculus Quest 2-erbjudanden

Dela detta