Hur man vinner den PERUVISKA SEO-tävlingen "FLUYEZCAMBIOS"

Först och främst, slappna av och sätt på lite musik innan du börjar läsa den här recensionen.

Den första SEO-tävlingen jag deltog i var för min wiki. Det var ett försök att skapa användbara vanliga frågor på min webbplats. Jag var intresserad av hur jag kunde locka läsare till min wiki och locka dem att lämna kommentarer. Judges Choice Award gick till mitt bidrag, Nigritude Ultramarine FAQ, som kom på XNUMX:e plats totalt och vann Judges Choice Award. Jag har fortsatt att underhålla den här sidan och använt den som en resurs för både nybörjare och erfarna webbplatsägare.

sökordsgap FluyezCambios

För att identifiera potentiella luckor i dina sökordslistor för ett mål som t.ex Peru, bör du utföra en webbplatsrevision. Använd ett sökordsforskningsverktyg för att samla in preliminära data om dessa termers konkurrenskraft. Håll utkik efter sökord som inte matchar ditt innehåll eller är för konkurrenskraftiga. Det är också viktigt att notera alla sökord som har luckor. Detta kommer att hjälpa dig att begränsa din lista och öka den övergripande sökmotoroptimeringen av dina webbplatser. GAP-sökord kommer att förbättra din webbplatss synlighet och kan vara grunden för en SEO-tävling.

När du har identifierat luckorna i din sökordslista måste du identifiera vilka av dina konkurrenter som har innehåll av högre kvalitet. Du kan använda sociala medier för att undersöka dina konkurrenter och forum för att se vilka nyckelord din målgrupp söker efter. Ett verktyg för analys av sökordsgap kan hjälpa dig att hitta de bästa sökorden att ranka efter och kommer att automatisera processen att identifiera konkurrenter. Programvaran kan hjälpa dig att spara tid genom att göra analysen åt dig.

Det är viktigt att ha kvalitetsinnehåll, som inkluderar en attraktiv titel. Att ha en bra rubrik är avgörande för att locka läsare, driva trafik och rankas bra i sökmotorerna. Nyckelord bör placeras strategiskt i titeln på ditt innehåll för att öka dina chanser att hittas. En analys av sökordsgap kan hjälpa dig att identifiera eventuella luckor och hjälpa dig att utveckla bättre titlar. Det bästa innehållet kommer att baseras på relevanta sökord. Målet är att överträffa dina konkurrenter och tjäna mer pengar.

Efter att ha granskat ditt analysverktyg för sökordsgap bör du skapa ett kalkylblad för varje sökord som du planerar att rikta in dig på. Se till att inkludera all information: själva sökordet, konkurrensnivån, de bästa webbplatserna som konkurrerar om samma sökord och typen av innehåll på dessa toppsidor. Du bör också vara medveten om de sökord som saknas i din konkurrents innehåll. När du har skapat ditt kalkylblad för sökord kan du använda resultaten för att skapa innehåll som kommer att konkurrera med ditt eget.

 

Vill du veta vilka hemliga SEO-tekniker vi ska implementera i tävlingen? FluyezCambios?

* obligatoriskt

FluyezCambios Utmana

han Fluyezcambios är tillbaka för andra året! Webbplatsen skapades med Wix för att tävla om priset på $50,000 50,000, och hundratals andra webbplatser tävlade om samma pris. Webbplatsen vann inte priset på $1 3, men är för närvarande rankad #XNUMX-XNUMX i Google för termen SEO Hero. Så fungerar SEO? Eller är det bara ännu en webbdesign full av hype? Låt oss ta en titt på den här tävlingen och dess anmälningsvillkor.

El Fluyezcambiosdet är som att testa olika typer av motorer. Du måste pressa en viss vikt uppför, och olika motorer kommer att variera i hur mycket bränsle de klarar av. En gammal kinesisk lastbil kommer bara att använda 4 liter bränsle per km, och kommer att avge ett moln av svart dieselrök. Och det finns ingen gräns för mängden innehåll du kan inkludera på din webbplats! De enda reglerna är att du måste följa riktlinjerna för FluyezCambios

För att delta i Wix SEO Hero-tävlingen, besök wix.com/seo-hero.com från ditt skrivbord eller Chrome. Använd inkognito om du använder en mobil enhet. Du måste ha ett gratis konto hos Fluyez. Om du redan har ett Fluyez-konto kan du registrera dig för tävlingen. Du kan tjäna upp till $50,000 XNUMX genom att skicka in din webbplats. Du kan också installera SEO Hero Chrome-tillägget, som meddelar dig när nytt material läggs till på webbplatsen.

 

SEO-tävling av Fluyezcambios

SEO-tävlingen Fluyezcambios är ett årligt evenemang som syftar till att hjälpa elever att förbättra sina färdigheter i marknadsföring online. Tävlingen bedöms både personligen och kollektivt. För varje elev som vinner kommer två bonuspoäng att delas ut för sitt projekt. Under evenemanget kommer eleverna att få möjlighet att presentera sina idéer för experter och lära sig hur de kan förbättra sina webbplatser. Här är några av hans tips. Vi hoppas att de vinner!

TF-IDF är ett verktyg som tillhandahåller en lista över nyckelord som folk söker efter på Google. Nyckeln till detta verktyg är att veta vilka ord folk söker efter och hur ofta de använder dem. Du bör inte försöka efterlikna tätheten av dessa sökord genom att skriva en artikel baserad på ett sökord. Denna praxis kommer att resultera i påtvingat innehåll, vilket kommer att göra mer skada än nytta. Detta verktyg är ett måste för alla som vill förbättra sina SEO-ansträngningar.

Många använder till exempel ett gratiskonto med Link Assistant eller Ryte. Dessa program erbjuder en lättanvänd textredigerare samt optimeringstips. De tillhandahåller också en lista över de mest populära sökorden som en sökmotor kan använda för att hitta en webbplats. Om du optimerar innehållet kommer sökmotorn att hämta det baserat på den här listan. Vissa människor använder Python för att utföra TF-IDF-analys. När du har listan med sökord kan du lägga till dem i ditt innehåll och optimera det för att möta dessa sökord.

TF-IDF kan också hjälpa dig att identifiera saknade ämnen i dokument. De saknade ämnena kan vara så små som storleken på en produktsida eller så stora som att lägga till stycken i ett blogginlägg. Genom att granska hur dina konkurrenter använder termer som saknas kan du göra ändringar för att optimera ditt eget innehåll. Med hjälp av Ryte-verktyget kan du söka efter konkurrentinnehåll med TF-IDF och identifiera sidorna där dessa termer förekommer.

TF-IDF-verktyget kan också hjälpa dig att förbättra innehåll som redan rankas bra. TF-IDF-verktyget kan identifiera sidor som saknar användbara länkar och som behöver uppdateras. Om ditt innehåll inte är upp till noll kan TF-IDF också ge dig användbara insikter om vad dina konkurrenter gör för att öka sina rankningar. Resultaten av TF-IDF kan hjälpa dig att skapa innehåll av hög kvalitet.

Vem är juryn för #FluyezCambios?

jury FluyezCambios

jury av FluyezCambios

Juryn består av:

SEBASTIAN GALANTERNIK
SEO Manager – Crehana

CARLOS AREOLA
VD och grundare – Forobeta

RAUL AUCCATOMA
Medgrundare – Fluyez

Vem kan delta i #FluyezCambios?

Alla användare som vill visa sina SEO-kunskaper är berättigade att delta, de behöver bara en ny domän och ledig tid.

Finns det regler i #FluyezCambios?

Det stämmer, tävlande måste följa följande regler:

Konkurrentforskning

Konkurrentforskning är avgörande för alla SEO-tävlingar. Ju mer du vet om dina konkurrenter, desto bättre blir din strategi. Du kan upptäcka trender på marknaden, som du kan använda till din fördel. Det kan också hjälpa dig att avgöra var du kan förbättra ditt marknadsföringsprogram. I slutändan kommer denna process att hjälpa dig att rankas högre i sökmotorresultat. Det bör dock pågå. Här är några tips för att bedriva konkurrenskraftig forskning. Läs vidare för att lära dig hur du förbättrar din marknadsföringsstrategi.

För att utföra konkurrenskraftig sökordsforskning kan du använda sökoperatorn intitle. Denna sökoperator visar bara sidor som använder den exakta frasen i sin titel. Denna sökning ger mer än 1.9 miljoner resultat. När du har analyserat dina konkurrenter kan du börja jämföra deras insatser. Konkurrentanalys kan hjälpa dig att överträffa dina konkurrenter och få högsta ROI. När du väl känner till konkurrenterna kan du fatta bättre optimeringsbeslut för din webbplats.

Vad är Flow?

Fluyez är den första kryptovalutaväxlaren i Peru

men ... vad är det och vad är det kryptovaluta?

Ett av de bästa sätten att dra fördel av kryptovalutabetalningar är att använda en plånbok. Själva kryptovalutan lagras inte på din dator utan lagras i en plånboksapplikation som t.ex Flöde, som du kan installera på din dator eller smartphone. Du kan sedan använda plånboksappen för att handla och byta ut krypton mot fiat-valuta. En plånbok skiljer sig från en vanlig plånbok genom att den inte lagrar själva kryptovalutan utan istället lagrar en privat nyckel och en offentlig nyckel som fungerar som en e-postadress.

Fördelarna med att använda kryptovaluta som betalningsmedel inkluderar att den kan användas på nästan alla enheter som är anslutna till internet. Dessa enheter används för att verifiera kryptovalutatransaktioner genom ett nätverk av specialiserade datorer. Utöver detta finns det inget behov av en tredje part för att verifiera transaktionen, vilket innebär att du kan vara säker på att din information är säker. Dessutom är kryptovalutor inte reglerade, godkända eller garanterade, så om du förlorar pengar på dessa tjänster kanske du aldrig ser dina pengar igen. Om börsen du köpte den från går i konkurs kanske du aldrig får se de pengarna igen.

Många online- och fysiska butiker accepterar betalningar med kryptovaluta. Det enklaste sättet att göra kryptovalutabetalningar är att använda en kryptovaluta plånbok, som stöder nästan alla populära kryptovalutor. Förutom plånböcker har flera fysiska butiker och online-återförsäljare redan börjat acceptera kryptobetalningar genom betaltjänstportar. Exempel på handlare som accepterar kryptovalutabetalningar inkluderar Starbucks, Overstock och Twitch.

En annan fördel med att möjliggöra kryptovalutabetalningar är att det hjälper internethandlare att enkelt få kunder ombord. Det finns inga hinder för handlare att acceptera krypto, så de behöver inte oroa sig för att konkurrera med andra betalningsmetoder. Istället bryr sig konsumenterna inte om köpmäns acceptans av kryptovalutor: de fokuserar helt enkelt på att spendera sin kryptoplånboksrikedom i den verkliga världen. Fördelarna med betalningar med kryptovaluta är många. Den digitala valutarevolutionen har svept över världen och gör e-handelsföretag mer konkurrenskraftiga och robusta.

 

Veresta publicación i Instagram

 

En delad publikation av fluyezcambios (@fluyezcambios)

 

Har du frågor eller förslag? FluyezCambios?

Vi gör tillgängliga för alla tillgång till vanliga frågor om Fluyezcambios (FAQ)

Alla förslag eller tvivel kan du fråga i kommentarerna så kommer vi att svara på dem alla. Den bästa kommentaren kommer att få en gratis SEO-tjänst!

⬇️ ⬇️ ⬇️

UPPDATERING 15-08-2022

De första tävlande visas redan i SERPS, bland dem utmärker sig följande:

  1. lacomparacion.com
  2. mycomidaperuana.com
  3. fluyezcambios.pe

UPPDATERING 16-08-2022

Nya tävlande dyker upp från ingenstans!

Uppfattas

UPPDATERING 29-08-2022

Uppdatering i SERPS:

  1. lacomparacion.it
  2. configureinternet.com
  3. mycomidaperuana.com
  4. fluyezcambios.pe