Hur man vinner den PERUVISKA SEO-tÀvlingen "FLUYEZCAMBIOS"

Först och frÀmst, slappna av och sÀtt pÄ lite musik innan du börjar lÀsa den hÀr recensionen.

Den första SEO-tÀvlingen jag deltog i var för min wiki. Det var ett försök att skapa anvÀndbara vanliga frÄgor pÄ min webbplats. Jag var intresserad av hur jag kunde locka lÀsare till min wiki och locka dem att lÀmna kommentarer. Judges Choice Award gick till mitt bidrag, Nigritude Ultramarine FAQ, som kom pÄ XNUMX:e plats totalt och vann Judges Choice Award. Jag har fortsatt att underhÄlla den hÀr sidan och anvÀnt den som en resurs för bÄde nybörjare och erfarna webbplatsÀgare.

sökordsgap FluyezCambios

För att identifiera potentiella luckor i dina sökordslistor för ett mÄl som t.ex Peru, bör du utföra en webbplatsrevision. AnvÀnd ett sökordsforskningsverktyg för att samla in preliminÀra data om dessa termers konkurrenskraft. HÄll utkik efter sökord som inte matchar ditt innehÄll eller Àr för konkurrenskraftiga. Det Àr ocksÄ viktigt att notera alla sökord som har luckor. Detta kommer att hjÀlpa dig att begrÀnsa din lista och öka den övergripande sökmotoroptimeringen av dina webbplatser. GAP-sökord kommer att förbÀttra din webbplatss synlighet och kan vara grunden för en SEO-tÀvling.

NÀr du har identifierat luckorna i din sökordslista mÄste du identifiera vilka av dina konkurrenter som har innehÄll av högre kvalitet. Du kan anvÀnda sociala medier för att undersöka dina konkurrenter och forum för att se vilka nyckelord din mÄlgrupp söker efter. Ett verktyg för analys av sökordsgap kan hjÀlpa dig att hitta de bÀsta sökorden att ranka efter och kommer att automatisera processen att identifiera konkurrenter. Programvaran kan hjÀlpa dig att spara tid genom att göra analysen Ät dig.

Det Àr viktigt att ha kvalitetsinnehÄll, som inkluderar en attraktiv titel. Att ha en bra rubrik Àr avgörande för att locka lÀsare, driva trafik och rankas bra i sökmotorerna. Nyckelord bör placeras strategiskt i titeln pÄ ditt innehÄll för att öka dina chanser att hittas. En analys av sökordsgap kan hjÀlpa dig att identifiera eventuella luckor och hjÀlpa dig att utveckla bÀttre titlar. Det bÀsta innehÄllet kommer att baseras pÄ relevanta sökord. MÄlet Àr att övertrÀffa dina konkurrenter och tjÀna mer pengar.

Efter att ha granskat ditt analysverktyg för sökordsgap bör du skapa ett kalkylblad för varje sökord som du planerar att rikta in dig pÄ. Se till att inkludera all information: sjÀlva sökordet, konkurrensnivÄn, de bÀsta webbplatserna som konkurrerar om samma sökord och typen av innehÄll pÄ dessa toppsidor. Du bör ocksÄ vara medveten om de sökord som saknas i din konkurrents innehÄll. NÀr du har skapat ditt kalkylblad för sökord kan du anvÀnda resultaten för att skapa innehÄll som kommer att konkurrera med ditt eget.

 

Vill du veta vilka hemliga SEO-tekniker vi ska implementera i tÀvlingen? FluyezCambios?

* obligatoriskt

FluyezCambios Utmana

han Fluyezcambios Àr tillbaka för andra Äret! Webbplatsen skapades med Wix för att tÀvla om priset pÄ $50,000 50,000, och hundratals andra webbplatser tÀvlade om samma pris. Webbplatsen vann inte priset pÄ $1 3, men Àr för nÀrvarande rankad #XNUMX-XNUMX i Google för termen SEO Hero. SÄ fungerar SEO? Eller Àr det bara Ànnu en webbdesign full av hype? LÄt oss ta en titt pÄ den hÀr tÀvlingen och dess anmÀlningsvillkor.

El Fluyezcambiosdet Àr som att testa olika typer av motorer. Du mÄste pressa en viss vikt uppför, och olika motorer kommer att variera i hur mycket brÀnsle de klarar av. En gammal kinesisk lastbil kommer bara att anvÀnda 4 liter brÀnsle per km, och kommer att avge ett moln av svart dieselrök. Och det finns ingen grÀns för mÀngden innehÄll du kan inkludera pÄ din webbplats! De enda reglerna Àr att du mÄste följa riktlinjerna för FluyezCambios

För att delta i Wix SEO Hero-tÀvlingen, besök wix.com/seo-hero.com frÄn ditt skrivbord eller Chrome. AnvÀnd inkognito om du anvÀnder en mobil enhet. Du mÄste ha ett gratis konto hos Fluyez. Om du redan har ett Fluyez-konto kan du registrera dig för tÀvlingen. Du kan tjÀna upp till $50,000 XNUMX genom att skicka in din webbplats. Du kan ocksÄ installera SEO Hero Chrome-tillÀgget, som meddelar dig nÀr nytt material lÀggs till pÄ webbplatsen.

 

SEO-tÀvling av Fluyezcambios

SEO-tÀvlingen Fluyezcambios Àr ett Ärligt evenemang som syftar till att hjÀlpa elever att förbÀttra sina fÀrdigheter i marknadsföring online. TÀvlingen bedöms bÄde personligen och kollektivt. För varje elev som vinner kommer tvÄ bonuspoÀng att delas ut för sitt projekt. Under evenemanget kommer eleverna att fÄ möjlighet att presentera sina idéer för experter och lÀra sig hur de kan förbÀttra sina webbplatser. HÀr Àr nÄgra av hans tips. Vi hoppas att de vinner!

TF-IDF Àr ett verktyg som tillhandahÄller en lista över nyckelord som folk söker efter pÄ Google. Nyckeln till detta verktyg Àr att veta vilka ord folk söker efter och hur ofta de anvÀnder dem. Du bör inte försöka efterlikna tÀtheten av dessa sökord genom att skriva en artikel baserad pÄ ett sökord. Denna praxis kommer att resultera i pÄtvingat innehÄll, vilket kommer att göra mer skada Àn nytta. Detta verktyg Àr ett mÄste för alla som vill förbÀttra sina SEO-anstrÀngningar.

MÄnga anvÀnder till exempel ett gratiskonto med Link Assistant eller Ryte. Dessa program erbjuder en lÀttanvÀnd textredigerare samt optimeringstips. De tillhandahÄller ocksÄ en lista över de mest populÀra sökorden som en sökmotor kan anvÀnda för att hitta en webbplats. Om du optimerar innehÄllet kommer sökmotorn att hÀmta det baserat pÄ den hÀr listan. Vissa mÀnniskor anvÀnder Python för att utföra TF-IDF-analys. NÀr du har listan med sökord kan du lÀgga till dem i ditt innehÄll och optimera det för att möta dessa sökord.

TF-IDF kan ocksÄ hjÀlpa dig att identifiera saknade Àmnen i dokument. De saknade Àmnena kan vara sÄ smÄ som storleken pÄ en produktsida eller sÄ stora som att lÀgga till stycken i ett blogginlÀgg. Genom att granska hur dina konkurrenter anvÀnder termer som saknas kan du göra Àndringar för att optimera ditt eget innehÄll. Med hjÀlp av Ryte-verktyget kan du söka efter konkurrentinnehÄll med TF-IDF och identifiera sidorna dÀr dessa termer förekommer.

TF-IDF-verktyget kan ocksÄ hjÀlpa dig att förbÀttra innehÄll som redan rankas bra. TF-IDF-verktyget kan identifiera sidor som saknar anvÀndbara lÀnkar och som behöver uppdateras. Om ditt innehÄll inte Àr upp till noll kan TF-IDF ocksÄ ge dig anvÀndbara insikter om vad dina konkurrenter gör för att öka sina rankningar. Resultaten av TF-IDF kan hjÀlpa dig att skapa innehÄll av hög kvalitet.

Vem Àr juryn för #FluyezCambios?

jury FluyezCambios

jury av FluyezCambios

Juryn bestÄr av:

SEBASTIAN GALANTERNIK
SEO Manager – Crehana

CARLOS AREOLA
VD och grundare – Forobeta

RAUL AUCCATOMA
Medgrundare – Fluyez

Vem kan delta i #FluyezCambios?

Alla anvÀndare som vill visa sina SEO-kunskaper Àr berÀttigade att delta, de behöver bara en ny domÀn och ledig tid.

Finns det regler i #FluyezCambios?

Det stÀmmer, tÀvlande mÄste följa följande regler:

RegelflödesÀndringar

Konkurrentforskning

Konkurrentforskning Àr avgörande för alla SEO-tÀvlingar. Ju mer du vet om dina konkurrenter, desto bÀttre blir din strategi. Du kan upptÀcka trender pÄ marknaden, som du kan anvÀnda till din fördel. Det kan ocksÄ hjÀlpa dig att avgöra var du kan förbÀttra ditt marknadsföringsprogram. I slutÀndan kommer denna process att hjÀlpa dig att rankas högre i sökmotorresultat. Det bör dock pÄgÄ. HÀr Àr nÄgra tips för att bedriva konkurrenskraftig forskning. LÀs vidare för att lÀra dig hur du förbÀttrar din marknadsföringsstrategi.

För att utföra konkurrenskraftig sökordsforskning kan du anvÀnda sökoperatorn intitle. Denna sökoperator visar bara sidor som anvÀnder den exakta frasen i sin titel. Denna sökning ger mer Àn 1.9 miljoner resultat. NÀr du har analyserat dina konkurrenter kan du börja jÀmföra deras insatser. Konkurrentanalys kan hjÀlpa dig att övertrÀffa dina konkurrenter och fÄ högsta ROI. NÀr du vÀl kÀnner till konkurrenterna kan du fatta bÀttre optimeringsbeslut för din webbplats.

Vad Àr Flow?

Fluyez Àr den första kryptovalutavÀxlaren i Peru

men ... vad Àr det och vad Àr det kryptovaluta?

Ett av de bÀsta sÀtten att dra fördel av kryptovalutabetalningar Àr att anvÀnda en plÄnbok. SjÀlva kryptovalutan lagras inte pÄ din dator utan lagras i en plÄnboksapplikation som t.ex Flöde, som du kan installera pÄ din dator eller smartphone. Du kan sedan anvÀnda plÄnboksappen för att handla och byta ut krypton mot fiat-valuta. En plÄnbok skiljer sig frÄn en vanlig plÄnbok genom att den inte lagrar sjÀlva kryptovalutan utan istÀllet lagrar en privat nyckel och en offentlig nyckel som fungerar som en e-postadress.

Fördelarna med att anvÀnda kryptovaluta som betalningsmedel inkluderar att den kan anvÀndas pÄ nÀstan alla enheter som Àr anslutna till internet. Dessa enheter anvÀnds för att verifiera kryptovalutatransaktioner genom ett nÀtverk av specialiserade datorer. Utöver detta finns det inget behov av en tredje part för att verifiera transaktionen, vilket innebÀr att du kan vara sÀker pÄ att din information Àr sÀker. Dessutom Àr kryptovalutor inte reglerade, godkÀnda eller garanterade, sÄ om du förlorar pengar pÄ dessa tjÀnster kanske du aldrig ser dina pengar igen. Om börsen du köpte den frÄn gÄr i konkurs kanske du aldrig fÄr se de pengarna igen.

MÄnga online- och fysiska butiker accepterar betalningar med kryptovaluta. Det enklaste sÀttet att göra kryptovalutabetalningar Àr att anvÀnda en kryptovaluta plÄnbok, som stöder nÀstan alla populÀra kryptovalutor. Förutom plÄnböcker har flera fysiska butiker och online-ÄterförsÀljare redan börjat acceptera kryptobetalningar genom betaltjÀnstportar. Exempel pÄ handlare som accepterar kryptovalutabetalningar inkluderar Starbucks, Overstock och Twitch.

En annan fördel med att möjliggöra kryptovalutabetalningar Àr att det hjÀlper internethandlare att enkelt fÄ kunder ombord. Det finns inga hinder för handlare att acceptera krypto, sÄ de behöver inte oroa sig för att konkurrera med andra betalningsmetoder. IstÀllet bryr sig konsumenterna inte om köpmÀns acceptans av kryptovalutor: de fokuserar helt enkelt pÄ att spendera sin kryptoplÄnboksrikedom i den verkliga vÀrlden. Fördelarna med betalningar med kryptovaluta Àr mÄnga. Den digitala valutarevolutionen har svept över vÀrlden och gör e-handelsföretag mer konkurrenskraftiga och robusta.

 

Veresta publicaciĂłn i Instagram

 

En delad publikation av fluyezcambios (@fluyezcambios)

 

Har du frÄgor eller förslag? FluyezCambios?

Vi gör tillgÀngliga för alla tillgÄng till vanliga frÄgor om Fluyezcambios (FAQ)

Alla förslag eller tvivel kan du frÄga i kommentarerna sÄ kommer vi att svara pÄ dem alla. Den bÀsta kommentaren kommer att fÄ en gratis SEO-tjÀnst!

âŹ‡ïž âŹ‡ïž âŹ‡ïž

UPPDATERING 15-08-2022

De första tÀvlande visas redan i SERPS, bland dem utmÀrker sig följande:

  1. lacomparacion.com
  2. mycomidaperuana.com
  3. fluyezcambios.pe

UPPDATERING 16-08-2022

Nya tÀvlande dyker upp frÄn ingenstans!

Uppfattas

UPPDATERING 29-08-2022

Uppdatering i SERPS:

  1. lacomparacion.it
  2. configureinternet.com
  3. mycomidaperuana.com
  4. fluyezcambios.pe
Dela detta