El Fitbit Versa 4 kommer att bli nästa version av den mycket eleganta smartklockan från Fitbit. Det har inte tillkännagetts officiellt ännu, plus att vi kan göra välgrundade gissningar om när det sannolikt kommer och vilka nya egenskaper den kommer att tillföra din handled.

Med Googles nyligen förvärvade Fitbit är Versa 4 utan tvekan en enorm avvikelse från sina föregångare. Här är våra förutsägelser om vad du kan förvänta dig av den nya klockan. Vi kommer att hålla den här guiden uppdaterad när fler nyheter och skvaller kommer ut, så se till att kolla in ofta för att hålla dig informerad.

Kom till poängen

  • Vad är? En träningsfokuserad GPS-ansluten klocka.
  • När kom den ut? Förmodligen runt augusti 2022.
  • Hur mycket kostade det? Förmodligen runt 22.995 19.999 € / XNUMX XNUMX € nitton tusen nio hundra nittionio.

Fitbit Versa 4 lanseringsdatum och troliga kostnader

Fitbit-enheter tenderar att följa en releasecykel på ett par år. Fitbit Versa 3 lanserades i augusti 2022 så vi förväntar oss att se den för första gången på Versa 4 snart.

Företaget brukar hålla sina kort nära bröstet och vi ser sällan klockorna innan de släpps, även om det alltid är möjligt. Bilder på Fitbit Luxe läckte ut dagar innan och företaget svarade med att tidigarelägga den officiella lanseringen så det är inte omöjligt för oss att få en första titt.

Vi kan också få en första titt på Versa 4-specifikationerna. På sistone läckte en 3D-rendering, det skulle vara en ny Fitbit-enhet som heter "Morgan". Det är högst osannolikt att det är en ny Versa (dess formfaktor skiljer sig markant från tidigare modeller i raden) men det här kan vara vår första titt på Fitbit Charge XNUMX.

Möjligen läcker samma källa en relaterad bild av Versa 4 närmare lanseringsdatumet. Vi kommer att hålla våra öron öppna och våra ögon öppna.

Fitbit Versa Four Nyheter och läckor

Nyheter om Fitbit Versa 4 har ännu inte trillat ner, men företaget har nyligen gjort några intressanta tillkännagivanden som gjorde oss entusiastiska över vad nästa generations smartklocka kan vara.

Under den första månaden 2021 slutförde Google sitt förvärv av Fitbit, trots oro från branschens vakthundar om potentialen hos de två företagen att strypa konkurrensen. Sedan lättade det upp under några månader, mer under Google IO 2-evenemanget i maj, vi fick veta att Fitbit arbetade på en avancerad fitnesstracker kör Googles Wear smartwatch-operativsystem. BEN.

Det är enorma nyheter och kan betyda att Fitbit Versa 4 skiljer sig drastiskt från tidigare klockor i serien. Än så länge, duVarje bärbar Fitbit-enhet har använt företagets proprietära operativsystem., Fitbit OS. Föga överraskande fokuserar detta operativsystem nästan helt på träningsspårning och accepterar bara en liten handfull tredjepartsappar (varav de flesta är delvis enkla träningstimer och trackers).

I hela Google IO 2021, Fitbit och Google meddelade att de skulle integrera sina två plattformarskulle släppa en "premium" Fitbit med Wear OS och lägga till Fitbit-integration till Wear OS för andra smartklockor

En Fitbit som kör Wear OS skulle kunna göra betydligt mer. Den skulle inte bara kunna spåra steg, aktiviteter, puls och alla andra mätvärden du kan förvänta dig av en vanlig träningsspårare, utan den skulle också integreras med alla Googles andra verktyg (Gmail, Google Maps, Google Pay, etc.) och ger dig tillgång till ett brett utbud av musikstreaming, sociala nätverk, nyheter, hälsa och organisationsappar från Google Play.

Logiskt sett finns det ingen garanti för att denna "premium" Fitbit är Versa 4; det kan vara en helt annan enhet. Versa-enheter har dock alltid marknadsförts som smartklockor snarare än enkla träningsspårare och detta skulle vara en möjlighet att förstärka Versa 4 och förvandla den till en sann rival till Apple Watch XNUMX (som borde släppas tidigare). tusen och tjugoen).

Fitbit Versa 4 design

Den sista Fitbit-klockor (inklusive Sense, Versa three, Inspire two och Luxe) de delar en relaterad stil med rundade kanter och jämna linjer. Det är resultatet av vad Fitbit kallar sitt biologiska industridesignspråk som är utvecklad för att anpassa sig till människokroppens form och skapa bekväma och ergonomiska enheter.

(Bildkredit: Fitbit)

Fitbit Versa 4: Vad är nytt, skvaller och vad vi vill se 1

Färgerna är subtila (nyanser av svart, kräm, mjukt rosa och midnattsblått dominerar paletten), och metallfodral har en borstad finish. Det är en stil som företaget verkar fäst vid så vi förväntar oss att Versa 4 håller uppe exakt samma utseende.

Fitbit Versa 4 kommer säkerligen att bevara en look som liknar Versa 3 och Sense med en rundad fyrkantig yta, borstat metallhölje och släta linjer i linje med företagets organiska industriella formspråk.

Vi förväntar oss också att den har en välbekant form; Versa-seriens klockor har alltid haft fyrkantiga ytor med rundade kanter, så vi räknar inte med en förändring till en rund eller fyrkantig urtavla.

Vi hoppas att du stannar med AMOLED-skärmteknik, även om vi skulle älska att se en ökning av upplösningen, speciellt om Versa 4 visar sig vara Fitbits första WEar OS-smartklocka. Versa 3 har en upplösning på XNUMX x XNUMX pixlar, plus en ökning på XNUMX x XNUMX (exakt samma som den fantastiska TicWatch Pro XNUMX) skulle vara en välsignelse för appar som Gmail och Google Maps.

Funktioner Fitbit Versa 4

Fitbit Versa 3 gör ett fantastiskt jobb med att överbrygga klyftan mellan träningsspårare och smartklockor, men den är inte utan sina brister. praktiskt taget alla Dessa problem skulle lösas automatiskt om Versa 4 visade sig vara premium Wear OS-enheten. (med tillgång till alla relaterade appar), men även om det är en annan FitbitOS-klocka, skulle vi vilja se några justeringar. .

Vi skulle särskilt uppskatta fler offlinemusikalternativ. Fastän Versa 3 är kompatibel med Spotify och Pandora, du kan bara lägga till spellistor för offlinestreaming via Deezer, vilket är riktigt synd.

Kvinna som arbetar med Fitbit Versa 3

(Bildkredit: Fitbit)

Versa 3 var den första klockan i Versa-serien med integrerad GPS. som låter dig spåra löpningar, vandringar och cykelturer utan att behöva bära en telefon, speciellt om du inte använder Deezer. Du kommer inte att kunna njuta av dina låtar samtidigt. För Versa 4 vill vi att Fitbit hämtar inspiration från Garmins bok och låter användare ladda ner sina låtar och podcaster direkt på klockan.

Att lägga till fler alternativ för uppspelning av offlinemusik skulle göra Fitbit Versa XNUMX till en bättre klocka för att träna utan din telefon.

Vi skulle också vilja att Fitbit Versa 4 lånar vissa egenheter från sitt syskon, Fitbit Sense. Du kanske inte får den ovanliga stressspårningsfunktionen i Sense, men vi skulle uppskatta att lägga till en EKG-app för att uppmärksamma dig på ovanliga hjärtrytmer. Det skulle också hjälpa Versa 4 att konkurrera mer direkt med den nya Apple Watch.

Förbättringen av batterikapaciteten skulle också vara en vinst. Versa 6 kan gå upp till 3 dagar mellan laddningarna (en förbättring från 4 till 2 dagar för Versa 4) så helst borde Versa XNUMX hålla en hel vecka. Batteritiden minskar drastiskt när du använder den inbyggda GPS:en och lägga till lagring och offlinemusikuppspelning skulle minska den ytterligare, så mer kapacitet kan vara en nödvändighet.

Dagens bästa Fitbit Versa 4-erbjudanden

TOPP. 1
Fitbit Versa 4, Beet/Copper Rose Smartwatch, Unisex-Adult, One Size
Fitbit Versa 4, Beet/Copper Rose Smartwatch, Unisex-Adult, One Size
6+ dagars batteri och dränkbar upp till 50 m; Kompatibel med enheter från iOS 13 och Android 8.0
229,95 EUR

Fitbit Versa 4 nyheter rykten och vad vi vill se

Dela detta