Final Fantasy 16 obtiene una fecha de lanzamiento y un

Final Fantasy 16 har äntligen ett släppdatum efter att en ny gameplaytrailer avtäcktes vid The Game Awards 2022. Vi har också nu lite djupare förståelse för de medeltida vibbarna och monstren som kan mötas på vägen.

Efter mycket förväntan kommer Final Fantasy 16 att släppas den 22 juni 2023, vilket innebär att RPG-fans runt om i världen måste vänta i cirka sex månader för att uppleva nästa del av den långa serien.

Det var länge sedan det fanns ett huvudinträde i franchisen, med föregångaren, Final Fantasy 15, som ursprungligen sjönk 2016, ett gap på mer än ett halvt decennium. Det är det som gör just detta tillkännagivande på The Game Awards 2022 så viktigt för RPG-missbrukare, eftersom det kommer att finnas hundratals timmar att dyka in i den här.

Final Fantasy 16 – Trailer för världspremiär

Det händer mycket i den senaste världspremiärtrailern för Final Fantasy 16. Det är långt ifrån oss att detaljera exakt allt på skärmen, för det är riktigt snabbt. Vad vi kan berätta för dig är att actionen är högoktanig och de monster du kommer att stöta på när du gör uppdrag i en helt ny miljö.

Hjärtat i trailern kretsar kring teman om hämnd, när vi ser vår huvudperson förlora en älskad som barn för att svära hämnd i blod. Det är en spännande premiss och en som säkerligen kommer att spela ut med många vändningar på den etablerade formeln. Det här spelet är definitivt ett att titta på om du gillar JRPGs.

Dela detta