Wear-operativsystemet kan snart utnyttjas fullt ut med lanseringen av den länge ryktade Google Pixel Watch.

Tidigare förväntade sig vissa att Google skulle göra en egen smartklocka för att visa upp allt Wear OS kan göra, som den senaste Android -programvaran och Google Pixel -familjen, men det fungerar inte. Det har ännu inte gjorts.

En rapport publicerad i mitten av 2018 av en betrodd Twitter-administratör, @Evleaks, indikerar att han hade information från en betrodd källa som indikerar att en Google Pixel Watch var under utveckling. Dess källa meddelade att denna annons skulle tillkännages vid sidan av Pixels 3 och 3 XL, men så var inte fallet.

sedan Vi kommer att detaljera allt vi vet hittills om den nya klockan, om det verkligen kommer att hända, och har sammanställt funktionerna och designen vi vill ha från den första flaggskeppsklockan.

Klipp till jakten

  • Vad är det? Den första flaggskeppsklockan designad av Google.
  • Hur mycket kostar det? Kostnaden är förmodligen hög, men den är ännu inte exakt.
  • När kom det ut? Kanske någon gång under 2019, men ingen garanti.

Google Pixel Watch Pris och releasedatum

Det exakta lanseringsdatumet för Google Pixel Watch är oklart. Evleaks ursprungliga tweet innehöll information från vad han kallade en "pålitlig källa" om att den skulle tillkännages tillsammans med Google Pixel 3 och Pixel 3 XL, men så blev det inte.

Förutom Pixel 3, Pixel 3 XL och andra generationens Pixel Buds, säger en pålitlig källa till mig, med stort förtroende, att Googles hårdvaruevenemang också kommer att innehålla en Pixel-märkt klocka. Ha en bra sommar! 10 maj 2018

Google bekräftade själv att det inte skulle finnas någon Pixel Watch 2018. Kan detta betyda att vi kommer att se en 2019? Kanske, men inget är garanterat.

Följande WinFuture-rapport om tre versioner av Google Pixel Watch indikerar att enheten har nått sin andra designverifieringsnivå, vilket gör det möjligt att verifiera om enheten är lätt att massproducera.

Detta tyder på att klockans design kommer att vara tillräckligt definitiv för att kunna integreras i produktionskedjan inom en snar framtid. Och så är det faktum att ett nytt kodnamn har upptäckts för en enhet som heter medaka.

En medaka är en liten fisk (Google använder fortfarande havslevandes kodnamn för sina produkter) och enheten skulle inte ha det lägsta möjliga hacket, vilket vissa har övervägt Pixel Watch.

Här är kodnamnen på nästa läckta Google # -enheter: #salmon och # medaka. Ingen av enheterna har ett hack och medaka är sannolikt Pixel Watch, enligt rykten. Mer information borde komma snart. 25 januari 2019

När det gäller priset har vi för närvarande ingen aning om kostnaden för denna klocka. Eftersom Pixel-sortimentet i allmänhet består av exklusiva produkter med priser som generellt är högprofilerade, skulle vi förvänta oss det, men vi har för närvarande inga bevis för det.

Nyheter och rykten från Google Pixel Watch

Specifikationsmässigt är Google Pixel-klockan inte särskilt välkänd. Vi kan förvänta oss att det är en avancerad enhet som använder den senaste smartwatch-tekniken, men vi vet inte vad som kommer att hända innan vi hör om produktläckor. .

Den senaste Qualcomm Snapdragon Wear 3100-chipset kommer sannolikt att fungera, vilket kommer att resultera i längre batteritid och mer kraft för att köra dina favoritappar för handleden.

Wear OS är den senaste versionen av Googles smartwatch -operativsystem.

Wear OS är den senaste versionen av Googles smartwatch -operativsystem.

Ett vanligt inslag kallades "Blackghost". Det ansågs vara en strömhanterings-IC integrerad med styrkretsen, vilket skulle göra det möjligt för klockan att lyssna efter röstkommandon hela tiden. utan att ladda ur batteriet.

Detta är inte en egenskap hos Snapdragon Wear 3100, men Google kan ha hittat ett sätt att göra den till en exklusiv funktion för Pixel-klockan när den lanseras.

Om detta är sant, förvänta dig att kunna ställa frågor om Google Assistant utan att tömma din smartwatch efter några timmar eller behöva trycka på en knapp i förväg.

En annan rapport, publicerad den här gången av WinFuture, tyder på att det kan finnas tre versioner av Pixel Watch under utveckling. Webbplatsen har hört talas om enheter med kodnamnen Ling, Triton och Sardine, alla under utveckling vid Googles huvudkontor.

Skillnaderna mellan enheterna är inte klara i nuläget. Det kan innebära att vi kommer att se tre varianter av Pixel Watch. Samma rapport antyder åtminstone det en version av klockan skulle komma med 1 GB RAM, vilket är mycket för en smartklocka.

Det kan innebära att en klocka från LTE-serien eller en annan kommer att vara utformad för att vara mer fitnessorienterad, men vi har inte hört talas om dessa versioner hittills.

Vad vi vill se

Nedan finns en lista över saker vi vill se på Google Pixel Watch.

1. Roterande krona eller ram

Samsungs Gear Sport använder en roterande ram.

Samsungs Gear Sport använder en roterande ram.

Före övergången till Wear OS, Android Wear 2.0 fokuserade på hur designen hade omarbetats för att fungera bra med roterande glasögon och kronor, men vi hade inte sett många kyssande klockor. dess.

Varför inte använda den för Google Pixel-klockan? Dessa funktioner kan vara långt borta i Googles backspegel, som Wear OS-uppdateringar har företräde, men vi skulle vilja se ett innovativt sätt att interagera med klockan, som en roterande krona eller urtavla.

2. Inbyggd fingeravtrycksläsare

Om Google verkligen vill visa Pixel-klockan på kartana, det skulle vara mycket användbart att lägga till en inbyggd fingeravtrycksläsare. För närvarande tillåter Wear OS-klockor (och Apple Watch) dig att skydda dem med en PIN-kod, men detta är inte den säkraste formen av skydd som finns.

Med en inbyggd fingeravtrycksläsare skulle den säkra biometriska tekniken sömlöst passa in i det bärbara plagget, utan att avbryta klockans visuella tilltalande. Detta skulle också tillåta dig att godkänna köp som överskrider den nuvarande kontaktlösa gränsen (förutsatt att Pixel Watch levereras med NFC).

Det finns dock några potentiella nackdelar. Först och främst kan tillägget av denna framväxande teknologi öka tjockleken på klockan, och ingen vill ha en skrymmande bärbar, men för det andra kommer det förmodligen att driva upp priset också.

Men om Google kan övervinna båda dessa problem kan du registrera dig nu för att se en Pixel.

3. Simfast

Vi är vana vid smarta klockor med en nivå av motståndskraft mot damm och vatten, men få har tillräckligt hög IP-certifiering för att säkerställa deras överlevnad när vi skickar kanonkulor i den lokala bassängen.

En helt simtålig Google Pixel-klocka skulle inte bara hålla kläderna bärbara i badrummet, det skulle också spåra dina poolträningar utan rädsla för ett fel.

4. Tre dagars batteritid.

Nytt förbättrat batterisparläge i Wear OS

Nytt förbättrat batterisparläge i Wear OS

Det är enkelt, men vi vill att Google Pixel Watch ska hålla så länge som möjligt. Föreställ dig en komplett smartklocka som inte kräver laddas efter två dagars hård användning.

Operativsystemet Wear har ett läge förbättrad batterisparare som borde ge dig mycket mer tid med din smartklocka, men det kommer att begränsa antalet funktioner du kan använda när de är på.

Det är tydligt att Google vill förbättra livslängden på sin klocka efter en laddning, men vi skulle vilja se ett bra batteri i klockan och en väloptimerad mjukvara som erbjuder det bästa batteriet för en smart klocka på marknaden.

5. NFC -betalningar

ännu en singel, men många Wear OS-klockor kommer inte med inbyggd NFC-teknik, så du kan inte använda Google Pay-funktioner på handleden. Detta är en frustration för många människor, så vi hoppas att Google inkluderar ett NFC-chip i klockan.

Detta kommer att vara särskilt användbart när du är ute och springer och måste köpa en flaska vatten, men lämnade plånboken hemma.

6. Bästa fitness i klassen

Garmin Forerunner 935 innehåller många inbyggda formateringsfunktioner.

Garmin Forerunner 935 innehåller många inbyggda formateringsfunktioner.

Medan vi är på ämnet loppet, vi vill att Pixel Watch ska konkurrera med skickligheten hos Apple Watch 3 och avancerade specialklockor som Garmin Forerunner 935.

Tänk om Google kan integrera den senaste spårningstekniken, inklusive exakt GPS, LTE, så att vi kan lyssna på musik medan du är på språng, samt en avancerad pulsspårare.

Vi vill kunna fästa Google Pixel -klockan på vår handled och göra alla typer av träning och veta att vi noggrant kommer att spåra och få så mycket formateringsstatistik som möjligt.

7. High-end klockdesign.

Detta är givet, men vi vill se en klocka som du inte kommer att skämmas över att ha på handleden. CVarje Wear OS-klocka är inte en magnifik skapelse. Så vi vill att Google ska erbjuda ett smalare alternativ än de flesta andra tillverkare, som använder premiummaterial och ser ut som en klocka du ser fram emot att bära.

Om du spenderar mycket pengar på en ny klocka vill du att den ska se bra ut på handleden, så det är en av de viktigaste sakerna vi vill se i den nya bärbara klockan.

 

Dela detta