Få tre PS5-spel till priset av två i det här första Black Friday-spelet

Få tre PS5-spel till priset av två i det här första Black Friday-spelet

Letar du efter en briljant spelaffär inför Black Friday? Då har du tur, för Amazon erbjuder just nu tre spel till priset av två.

Utbudet av spel sträcker sig över PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One och Nintendo Switch, med nya releaser som Far Cry 6, Forza Horizon 5 och Call of Duty Vanguard bland dem. (Inte i USA? Scrolla ner för att se erbjudanden i ditt område)

Vissa av dessa spel har också individuella rabatter, men inte mycket (bara runt €10). Om du letar efter ett speciellt spel till ett rabatterat pris, föreslår vi att du väntar på Black Friday-erbjudandena eftersom vi förväntar oss stora rabatter på en mängd olika titlar, gamla och nya.

Men om du funderar på att hoppa på en rad nya utgåvor just nu, eller om du köper mer än en titel, är den här affären definitivt värd att överväga.

Våra personliga rekommendationer i det här urvalet är Forza Horizon 5, Deathloop, Assassin's Creed Valhalla och Marvel's Guardians of the Galaxy.

Inget av dessa spel tilltalar dig? Så se till att kolla in våra dedikerade Nintendo Switch Black Friday-erbjudanden, PS5 Black Friday-erbjudanden och Xbox Series X Black Friday-erbjudanden för ännu fler Black Friday-spelerbjudanden.

Dagens bästa spelerbjudande.

Amazons erbjudande sänker kostnaden för det billigaste spelet i din varukorg. Så om du till exempel har lagt till Marvel's Guardian's of the Galaxy (59.99 €), Madden NFL 22 (44.99 €) och Call of Duty: Vanguard (69.99 €)-spel för PS5 till din Amazon-vagn, blir din totalsumma 119.74 € (före leverans) istället för 174.97 €, vilket sparar 44.99 € (Madden pris).

Det är värt att notera att även om Amazons rabatt innebär att du kan mixa och matcha spel på alla plattformar, har detta erbjudande vissa begränsningar. Affären gäller endast produkter som säljs av Amazon, inte tredjepartsåterförsäljare, vilket inkluderar tredjepartsprodukter "tillverkade av Amazon."

Du kan inte heller lösa in en Amazon-presentkortskod med detta erbjudande. Vi rekommenderar att du kontrollerar villkoren om du har några funderingar.

Fler spelerbjudanden

Oavsett var du bor hittar du alla de lägsta spelpriserna på webben här, med erbjudanden tillgängliga i ditt område.

Dagens bästa erbjudanden på Far Cry 6, The Last of Us 2, Forza Horizon 5, Call of Duty: Vanguard, Battlefield 2042 och EA Sports FIFA 22