Euphoria säsong 1 spoilers följer.

Precis när han äntligen är klar med att rensa upp glansen på säsong ett är det dags att släppa den igen, som den tvååriga väntan på Euphoria säsong 2 närmar sig äntligen sitt slut.

Fans kommer att vara glada över att få veta att den efterlängtade uppföljningen av den första säsongen av 2019 och de senaste specialerbjudandena från slutet av 2020 och början av 2021 äntligen sker efter att ha blivit försenade av Covid-19, och Även om vi inte vet exakt när den kommer ut igen vet vi att den officiellt är i produktion.

Den första säsongen av Euphoria hade premiär i juni 2019 och blev en sådan succé att den förnyades för en andra säsong. redan innan premiären sände sin final. Serien fortsatte med att nomineras till ett BAFTA- och ett TCA-pris för sin imponerande debutsäsong, samt huvudskådespelaren Zendaya för en Emmy för bästa kvinnliga huvudroll i en dramaserie.

Den första säsongen följde gymnasieeleven Rue (spelad av Zendaya) på hennes återhämtning från drogberoende, när hon och hennes klasskamrater tacklade sex, droger, kärlek och många trauman. Från Euphoria Säsong 2s troliga släppdatum, vilken roll den kommer att återvända till, och vad vi vet om handlingen, här är allt vi vet om den andra säsongen.

Euphoria Säsong 2 Releasedatum: Sent 2021?

Euphoria säsong 2 var ursprungligen planerad att börja spelas in i mars 2020., men sköts upp till produktionsdagar på grund av Covid-19. I en intervju med InStyle på Augusti 2020, Zendaya sa, "En fantastisk andra säsong har skrivits, men för att göra det som vi vill måste vi vänta tills det är säkrare."

Det verkar som att tiden är inne, eftersom säsong 2 officiellt är tillbaka i produktion. Den 4 maj 2021 delade Zendaya foton från fotograferingen på sin Instagram-berättelse, med bildtext av Angus Cloud, som spelar Fez i programmet., med "Det barnet tappade det" och ytterligare ett foto på laget med "Och de där barnen". Skådespelerskan fortsatte med att säga, "Bara att vara tillbaka i allmänhet... Jag missade det." taggar den officiella Euphoria-sidan.

Samtidigt, Sydney Sweeney, som spelar Cassie, sidlade upp en bild på Instagram den 24 mars i år, från toalettstolen med vad som ser ut som glamoröst Cassie-hår och smink, med den enkla bildtexten: "Hon är på ryggen."

Så när inspelningen pågår, när kan vi förvänta oss att säsong 2 sänds på HBO?

Seriens skapare och showrunner, Sam Levinson, avslöjade i en tidig intervju med IndieWires Filmmaker Toolkit-podcast 2021 att han planerar att börja filma Euphoria säsong 2 i slutet av mars, och enligt IndieWire-inlägg. Distribution på sociala nätverk, denna plan verkar vara på rätt väg. I samma intervju avslöjade Levinson: "Målet är att släppa avsnitt i år, förhoppningsvis när de släpps."

Med detta i åtanke verkar det troligt att vi kan få Euphoria säsong 2 i slutet av 2021. När den gör det kan vi förvänta oss att den sänds på HBO i USA och på Sky. Atlantic and Now i Storbritannien, som en premiär och dess specialiteter har.

Euphoria Säsong 2 Trailer: Finns det några?

Det finns ingen trailer för Euphoria säsong 2 ännu, eftersom inspelningen av säsongen började nyligen. När det finns en så meddelar vi dig.

Euphoria Säsong 2 Casting: Who's Returns?

Eufori säsong 2

(Bildkredit: HBO / Eddy Chen)

En av de största frågorna i slutet av säsong 1 handlade om Rues öde: serien slutade med att Rue backade från sina planer på att lämna stan med Jules, följt av ett overkligt och hemskt sång- och dansnummer till "All of Us". en originallåt av Zendaya. Många trodde att slutscenerna kunde tolkas som Rues återfall, kanske dödligt.

Men självklart, vi vet att Zendaya kommer tillbaka för säsong 2, och vi vet att Rue fortfarande lever tack vare den första av specialerbjudandena, släpptes i december 2020, vilket avslöjade att han fortfarande var i sin hemstad, utan Jules, men att hans nykterhet hade försvagats.

På samma sätt, även om de sista ögonblicken av säsong 1 såg Jules lämna stan efter att Rue backade från sin plan att fly tillsammans, i den andra av specialerbjudandena får vi veta att Jules är tillbaka i huset, där hon också besöks av Rue för första gången sedan, direkt efter Rues tidigare möte med Ali.

HBO har ännu inte avslöjat den exakta rollbesättningslistan för säsong 2, men vi kan förvänta oss att huvudrollerna i säsong 1 kommer att hittas i denna nya säsong, som inkluderar:

 • Zendaya som Rue Bennett
 • Hunter Schafer som Jules Vaughn
 • Sydney Sweeney som Cassie Howard
 • Jacob Elordi som Nate Jacobs
 • Barbie Ferreira som Kat Hernandez
 • Angus Cloud som Fez
 • Alexa Demie som Maddy Perez
 • Nika King som Leslie Bennett
 • Storm Reid som Gia Bennett
 • Algee Smith som Christopher McKay
 • Maude Apatow som Lexi Howard
 • Eric Dane som Cal Jacobs
 • Colman Domingo som Ali

Vi kan också förvänta oss att nya ansikten kommer med i uppsättningen. Även om det ännu inte har bekräftats vem som kommer att ansluta sig till skådespelaren, vi vet att minst fyra nya talande karaktärer kommer att läggas till under den nya säsongen, tack vare karaktärsbeskrivningarna som har publicerats i castingsamtalen.

Dagens bästa HBO Max-erbjudanden

 

TOPP. 1

 

Euphoria säsong 2 avsnitt: Hur många kommer det att finnas?

Längden på Euphoria säsong 2 har ännu inte bekräftats., men för tillfället kan vi anta att den kommer att vara lika lång som den första säsongen, som hade åtta avsnitt, vart och ett ungefär en timme långa.

Euphoria Säsong 2 Handling: Vad kommer att hända härnäst?

Eufori säsong 2

(Bildkredit: HBO)

Från baksidan av säsong 1-finalen och de två specialerbjudanden som följer vet vi att Rue lever och Jules har återvänt till sitt förortshem i staden. Sedan, Vad kommer att hända med gruppen?

Handlingsdetaljer för den andra säsongen hålls hemliga, men som tur är har vi fått några lockande råd från skådespelarna om var och en av deras karaktärer i den nya säsongen.

I en intervju med Entertainment Weekly avslöjade Hunter Schafer, som spelar Jules, att han vill att Jules ska fokusera mer på sig själv nästa säsong, även om det kan bli rörigt. Hon sa: "Jag tror att jag vill fortsätta att se Jules arbeta med sig själv, eftersom hon fortfarande har stora problem, och fortsätta att dissekera det och känna det. Jag tror att hon lär sig genom att uppleva saker... Och så att uppleva vad hon behöver, utan att vara rörig, det här är den sortens kärleksfulla far/systerrelation som jag känner att jag har med henne. Detta är vad jag vill för henne, även om vem vet hur det kommer att bli. Jag är säker på att det kommer att bli stökigare än jag förväntade mig."

Vi kan förvänta oss att Rues yngre syster Gia får en större roll även denna säsong. Storm Reid, som spelar henne, sa i en intervju med Entertainment Weekly: "Jag känner att du kommer att se mycket mer av Gia under säsong två.". Samtidigt, när han pratade med Yahoo, avslöjade Reid, "[Gias] karaktär är definitivt utvecklad ... Hon blir sin egen person och har sin egen historia. Jag vill inte säga för mycket, men det kommer definitivt att bli viktigare i säsong 2.".

Och efter en ganska traumatisk första säsong, Cassie kommer att ha ett särskilt "galet" scenarioskämtade skådespelerskan Sydney Sweeney. När hon pratade med Stylecaster antydde skådespelerskan vad det kan innebära. "Jag kan reta att när du frågar mig om säsong 2 så faller mitt hjärta. På något sätt har ni ingen aning om vad ni kommer att se...Cassie behöver verkligen ta sig samman. Säg inget mer. Cassie har en galen historia i säsong 2 som jag aldrig förväntat mig. Varje gång jag läser ett nytt avsnitt som Sam skriver är min käke på marken och jag kan inte fatta att det är något som kom ur någons sinne."

Du har mycket att se fram emot i den här nästa uppsättningen avsnitt, hur som helst, varje gång de kommer hit.

Euphoria säsong 1 och dess specialerbjudanden streamas nu på HBO Max i USA.

 

Dela detta