Tillverkaren av kringutrustning för spel SteelSeries har avslöjat sitt senaste tillskott till Apex-sortimentet: Apex Pro Mini och Apex Pro Mini trådlösa tangentbord.

Varje tangentbord använder OmniPoint 2.0-omkopplaren, som fungerar mellan 0,2 mm och 3,8 mm och erbjuder användarna snabbare respons, aktiveringstider och ännu mer inställningspotential. Den har också dubbla åtgärdstangenter, som låter användare programmera två åtgärder på en enda tangent, en premiumfunktion som vi har sett på ett av de bästa speltangentborden, Razer Huntsman V2 Analog.

SteelSeries hävdar att när den är inställd på 0,2 mm är svarstiden på 0,54 ms den snabbaste i världen. Och den 60 % smalare designen ger dig mer skrivbordsutrymme och utrymme för musrörelser.

Apex Pro Mini Wireless kommer att sätta tillbaka €239 (cirka £200, AU$345) medan Apex Pro ger dig tillbaka €179 (cirka £150, AU$260).

Recension: Är dyrare tangentbord värt det?

Även om dessa speltangentbord verkligen är förstklassiga, är priserna vansinnigt höga och kan skrämma bort alla utom de mest dedikerade PC-spelarna.

De bästa billiga speltangentborden på marknaden som ger en fantastisk spelupplevelse kommer dock inte att bryta banken. Även SteelSeries har sin egen billigare modell, SteelSeries Apex 3, som för närvarande kostar cirka 45 €. Och det finns många andra modeller som har samma pris.

Naturligtvis är due diligence och ordentlig forskning viktigt för att säkerställa att du inte får en clunker, men såvida du inte är en konkurrenskraftig spelare som behöver den 0,54 ms svarstid, kommer du inte att göra det. avancerade tangentbord

Dela detta