Walmart har precis startat sin rivaliserande Prime Day-rea med några otroliga erbjudanden på hela webbplatsen, inklusive denna 4-tums 65K Smart TV från Sony till försäljning för bara $598 (var $1,399.95 800) (öppnas i en ny flik). Det är en enorm rabatt på $XNUMX och det lägsta priset vi någonsin sett.

Denna 4-tums Sony 65K TV har allt du vill ha i dina drömmars storbilds-TV. Sonys TV i X80J-serien ger en fantastisk bild med realistiska bilder tack vare X1 4K HDR-processorn, som producerar lysande färger och skarpa kontraster. Google TV har smarta funktioner för sömlös streaming och fungerar med Google Assistant och Amazon Alexa för handsfree-kontroll. Du får även Airplay 2, som låter dig strömma innehåll från din Apple-enhet direkt till din TV.

För att dra nytta av detta fantastiska TV-erbjudande, som Amazon Prime Day, måste du vara Walmart Plus-medlem för att köpa fyradagarserbjudandet. Du kan registrera dig genom att använda länken nedan, som inkluderar fantastiska förmåner som gratis matleverans och frakt, och ett presentkort på 20 € under en begränsad tid. Kolla in fler av de bästa erbjudandena i vår Walmart Plus helgrea-översikt och notera att dessa tidsbegränsade erbjudanden slutar på söndag.

Walmart Plus Deal: Sony 4K TV Deal

Fler tv-erbjudanden

Handla fler TV-erbjudanden med vår lista över de bästa billiga TV-erbjudanden och försäljning och de bästa OLED-TV-erbjudanden.

Dela detta