Belkin har släppt ett kit som hjälper dig att lösa det största problemet när du använder dina AirPods: ansamling av öronvax.

Det till synes enkla och säkert att använda kitet låter dig ta bort vax och annan smuts som har byggts upp på dina favorithörlurar, och Belkin hävdar att dess verktyg kommer att återställa dem till sin forna glans när det gäller utseende och ljudprestanda så att du inte längre behöver du besväras av dem.

Belkin AirPods Cleaning Kit är kompatibel med basmodellerna av Apple AirPods: Apple AirPods, Apple AirPods 2 och Apple AirPods 3, och kommer med fyra komponenter. Det finns ett sköljmedel för öronvax, rengöringsgel, mikrofiberduk och rengöringsborste för att ta bort smuts från hörlursportarna.

Satsen är för närvarande endast tillgänglig i USA från den officiella Belkin-butiken (öppnas i en ny flik), för $14,99 (cirka $12,50 / AU$22), men vi väntar på vad Belkin släpper det till andra regioner i världen. för lång framtid. Är det något vi alla borde skynda oss att köpa?

Analys: Behöver du verkligen rengöra dina hörlurar?

Vi är alla överens om att våra hörlurar behöver rengöras då och då, men behöver du verkligen ett komplett kit för att rengöra dem? Tja, så mycket som det låter som att en av dessa värdelösa tilläggsbutiker försöker sälja dig, så kan Belkin Airpods Cleaning Kit vara viktigare än du tror.

Oavsett om du använder ett dedikerat kit eller ett du sätter ihop själv med en borste, bomullspinne och någon form av säker rengöringslösning, behöver vi alla rengöra våra hörlurar regelbundet, speciellt om de är ett par dyrt av de bästa hörlurarna du använder planerar inte att byta ut regelbundet.

Ur prestandasynpunkt kan smutsuppbyggnad göra att hörlurarna låter tråkigt och mindre kraftfulla än de började. Genom att rensa portarna kan du återställa ljudkvaliteten på dina hörlurar, men du måste vara försiktig så att du inte skadar hörlurarna. Vi rekommenderar att du undviker metallverktyg, och om du använder ämnen som alkohol för att påskynda din rengöring, använd det sparsamt, eftersom vätskan som kommer in i knopparna kan orsaka fler problem än den löser.

Auriculares Sony WF-1000XM4 en superficie verde

Sony WF-1000XM4-hörlurarna kommer inte alltid att vara de bästa hörlurarna om du glömmer att rengöra dem (Bildkredit: Shutterstock/inframe36x24)

Förutom prestandaproblem är det viktigt att rengöra dina hörlurar då och då (ungefär en gång i veckan) för att hjälpa till att hålla dina öron friska också.

Medan de flesta av oss inte tänker på att ta på oss ett par hörlurar, placerar vi ett främmande föremål inuti vår kropp. Och precis som du inte vill använda en smutsig kniv eller gaffel för att äta, bör du inte stoppa in smutsiga hörlurar i öronen.

Av denna anledning är det generellt sett en bra idé att rengöra dina hörlurar, bland annat genom att gnugga dem väl med en spritservett, ungefär en gång i veckan om du vill minska risken för öroninfektion. Och om du har på dig ett par av de bästa träningshörlurarna och du svettas, kanske du vill rengöra dem oftare.

Dagens bästa Apple Airpods-erbjudanden

Apple trådlöst laddningsfodral... (öppnas i en ny flik)Crutchfield (öppnas i en ny flik)

Dela detta