USA kom lite kort med OnePlus 10 Pro, för medan Storbritannien fick en 8GB RAM/128GB lagringsversion och en med 12GB/256GB, fick USA bara den förra. . Nu fixas det dock.

OnePlus har meddelat att en version av OnePlus 15 Pro med 10 GB RAM och 12 GB lagringsutrymme kommer att marknadsföras i USA från och med den 256 juni. Den kommer bara att finnas tillgänglig i Volcanic Black, men konstigt nog i Storbritannien är den bara tillgänglig i Emerald Forest och kommer att kosta 969 €. Som referens kostar 8GB-modellen 899 €, så du betalar 70 € extra för den.

Denna nya OnePlus 10 Pro 12GB kommer att säljas direkt av OnePlus, såväl som Amazon och Best Buy, och kommer att fungera på T-Mobile och Verizons 5G-nätverk, såväl som AT&T:s 4G-nätverk.

Om du är intresserad kanske du vill beställa snabbt, om du till exempel köper den mellan 15 och 20 juni får du OnePlus Buds Pro gratis (som vanligtvis kostar 149.99 €).

Återigen, med en OnePlus 10T som eventuellt kommer att landa senare i år, om du inte har hämtat OnePlus 10 Pro än, kanske du vill överväga att vänta och se vad det ger.

OnePlus 10 Pro Extreme Edition (Bildkredit: OnePlus)

Analys: fortfarande inte den bästa modellen

Även om denna 12GB/256GB-version av OnePlus 10 Pro är en tydlig uppgradering från den version som för närvarande är tillgänglig i USA, är det fortfarande inte den bästa OnePlus 10 Pro-modellen - det är OnePlus 10 Pro Extreme Editing.

Extreme Edition ökar lagringen till 512 GB (med 12 GB RAM) och kommer i en ny Panda White-ton med en keramisk finish.

Så det är inte mycket av en uppgradering och motiverar utan tvekan inte namnet Extreme Edition. Men det är den bästa versionen av telefonen OnePlus har släppt hittills, och långt ifrån att släppa standardmodellen skulle det vara ett mer intressant alternativ att ta med till USA än 256GB-versionen.

Tyvärr har OnePlus inte valt att släppa den här versionen i stor omfattning, så om du vill ha den måste du köpa den från Kina, vilket vi inte rekommenderar.

Dela detta